Horoscop miercuri, 23 noiembrie! Cea mai distrată zodie. Ai un sentiment nelămurit că ai uitat ceva

BERBEC  Este o zi echilibrată, plină de promisiunile toamnei. Astăzi ai şansa să rezolvi câte ceva din lucrurile amânate, sau problemele urgente. Sfaturile unui prieten, coleg, se dovedesc folositoare. Dimineaţa este densă şi obositoare, dar cu toate că ai mult de muncă, totuşi, pe la prânz, s-ar putea să primeşti o veste, o convorbire, care iţi oferă posibilitatea unei seri plăcute şi relaxante. Toată ziua este caracterizată de mici întârzieri şi incidente. De aceea, viteza este de evitat. Nu te grabi inutil!

TAUR Dimineaţa este densă, dar cu toate că ai mult de muncă, eşti liniştit şi senin. Realizezi, foarte corect, că din fotoliu nu poţi să faci prea multe, decât dacă eşti scriitor, sau vreun geniu IT! Dragostea este aspectată modic, trebuie să eviţi orice discuţie legată de proiecte viitoare. Totuşi, astăzi ai acelaşi şi acelaşi program prestabilit: casă, serviciu, acasă! Trebuie să ieşi din monotonia asta care nu duce la nimic bun. Sau te oboseşte şi mai mult!

GEMENI Eşti în formă şi desfăşori forţe care presupun un moral şi o voinţă de fier. Nu este foarte caracteristic, însă zodia ta are o putere de concentrare fantastică, dar pe termen foarte scurt! Astăzi este o perioadă relativ liniştită. Nu poate fi tulburată decât de mici inadvertenţe produse de disconfort domestic, de room service sau de mici rateuri mecanice. Şi de veştile negative ale presei, care nu te interesează, în niciun caz!

RAC  Pacifismul tău declarat este semnul unei oboseli cronice sau a lehamitei sociale. Ai un sentiment nelămurit că ai uitat, sau pierdut ceva din vedere. Astăzi eşti distrat, până mâine trece! Eşti dispus să faci schimbări, să găseşti ceva incitatnt şi nou, trăiri şi mirări, sa rezolvi eficient si rapid problemele pe care viaţa ți le ridică. Toate acestea de mai înainte le gândeşti, doar. Astăzi nu mişti un degeţel! Dar, ai o seară plăcută!

Horoscop miercuri, 23 noiembrie! Cea mai distrată zodie. Ai un sentiment nelămurit că ai uitat ceva

LEU Dorinţele tale sunt ordine! Dacă cei din jurul tău au aceleaşi interese cu tine şi le acceptă! Acorzi mult timp şi atenţie unui membru al familiei şi acest lucru nu va rămâne nerăsplătit! Este o zi îmbietoare şi monotonă în acelaşi timp. Ca o ploaie de toamnă! Soarele, patronul tău, se configurează mai deosebit, complex, tu pari că eşti pus în faţa unei probleme. Nu trebuie să schimbi nimic din programul pe care l-ai stabilit, chiar dacă informaţiile pe care le primeşti sunt contradictorii.

FECIOARĂ Relaxarea, odihna nu sunt opţionale, sunt obligatorii! Viitorul iti zambeste, trebuie sa lasi un pic siguranta proprie de o parte si sa fii mai indraznet. Mai îndrăzneţ în viaţa ta personală, în domeniul sentimental, că la serviciu, ştii tu, ciocu’ mic şi joc de glezne! Poate ar fi mai bine sa incepi, poate chiar de astăzi, o activitate burgheză oarecare, gen zi fixă de bridge, berea de la geamuri multe, sau mica cafeluţă cu o brioșă la o bârfă cu prietenele!

BALANŢĂ Trebuie să te înclini către trecut, ca să găseşti soluţii pentru problemele tale de astăzi. Fără să insişti pe sentimente de culpabilitate inutile. Încearcă să nu te împrumuţi de bani! Oare ce este mai important în lumea asta, decât să te simţi bine? Mai ales fără cheltuieli mari…  Perioada zilei de astăzi nu este complet lipsita de necazuri, sau mai curând este preludiul la probleme, dar aşa cum bănuiai, sau ţi-a arătat intuiţia, trebuie sa te foloseşti de o bună strategie ca sa reduci şi să preîntâmpini acțiunile ostile.

SCORPION Eşti avantajat în domeniul sentimental! Senzualitatea şi sensibilitatea ta, ascunse, de obicei, cu multă grijă, astăzi îşi cer drepturile. Organizează o seară amoroasă şi plină de rafinament! Social şi sentimental, în aceasta perioadă simti nevoia sa te confesezi, să vorbesti despre unele dintre grijile si problemele tale, să faci planuri de viitor. Pare a fi, pentru o bună parte a nativilor din zodie, o zi plăcută, de toamnă, chiar dacă eşti la serviciu. De multe ori, starea spirituală contează mai mult decât realitatea.

Horoscop miercuri, 23 noiembrie! Cea mai distrată zodie. Ai un sentiment nelămurit că ai uitat ceva

SĂGETĂTOR   Circulă veşti, informaţii, date… Încearcă să fii mai pragmatic şi să utilizezi corect şi benefic ceea ce ţi se oferă, în limita abilităţilor tale. Este pe piaţă o anumită nervozitate. E bine să se ştie de „cine trebuie” că te implici în rezolvarea problemelor şi la serviciu şi acasă! Partea bună a perioadei zilei de astăzi o constituie faptul ca toate legendele tale funcţioneaza si ca eşti in continuare pe caii cei mari. Adică ai un tonus bun, o vitalitate corespunzătoare şi un spirit viu!

CAPRICORN  Astăzi trăieşti cu prima viteză cosmică!  Vrei să ajungi pe o orbită înaltă, să realizezi influenţa lui Pluton din zodie, către plutocraţie, bani, avere, poziţie socială privilegiată! După orele de program, ocupă-te de cultură şi artă, adică spectacole, filme, concerte, muzee, modă etc, eventual pe net si de problemele tale familiale, dar fără să faci valuri prea mari. O vorba, un telefon sau o informatie iti aduce o veste buna, dar de care erai ca şi sigur.

VĂRSĂTOR  Eşti aproape de realizarea unei dorinţe. Trebuie să cumperi, nu să vinzi, adică să fii discret cu tot ceea ce priveşte persoana și planurile tale. Astăzi nu lua nicio hotărâre importantă! Totuşi, fii atent daca te deplasezi cu maşina, trenul, dacă eşti în călătorie, în general, sau daca intalnesti persoane necunoscute. Fii diplomat și zâmbitor așa, de cele mai multe ori, descurajezi agresivitatea. Dar, mai bine stai acasă!

PEŞTI Astăzi ai un dar providenţial de a vedea lucrurile în perspectivă, obiectiv şi te forţezi să iei măsurile necesare! Pe de alta parte aspectele lui Neptun și Jupiter, din zodie, amândouă planetele retrograde, arată că ţi-ai creat noi invidii şi gelozii într-o perioada în care toată lumea credea ca vei sta in tranşee. Nu ştiu cum faci, poate bunul Dumnezeu să ştie, că mereu provoci pe cineva, aproape fără să vrei şi apoi te trezeşti cu o mulţime de nebuni care vor să-ţi ia scalpul!