Horoscop miercuri, 22 mai. Zodia care ar trebui să evite discuțiile despre bani

Horoscop miercuri, 22 mai. BERBEC. Modul remarcabil în care reușești să-ți faci un aliat din oricine este uluitor. Capacitatea ta de a evolua în mediul profesional este, cu siguranță, rezultatul unei munci asidue a ta, cu tine însuți. Nu-ți plac jumătățile de măsură, ceea ce pare să te avantajeze, în prezent. Pare că te întărești moral, iar corpul, creierul și spiritul tău par să fie în perfectă armonie. Accepți toate provocările fără să te plângi.

TAUR.  Stelele par să te lumineze cu o lumină generoasă de care parcă îți era dor lipsea. Influența planetelor poate fi perfectă pentru a ieși dintr-un impas și a-ți reînnoi cercul relațional, atât socio-profesional, cât și personal. Prieteni, colegi sau vecini noi? Cineva își poate investi încrederea în tine. Încearcă să nu-i promiți marea cu sarea și să analizezi, întâi, situația de fapt în mod obiectiv și în detaliu.

GEMENI.  Climatul evoluează prin întărirea puterii tale de seducție, dar și a tuturor poftelor tale. Poți să cauți să fii remarcat, poți să aspiri să iubești și să fii iubit, dar trebuie să-ți explorezi motivațiile și intențiile în dragoste. Și da, norocul pare că este cu tine, poate fi timpul să acționezi în ceea ce privește proiectele tale, mai ales la nivel relațional, pentru că poți reuși mai ușor să-ți transmiți ideile. E posibil să trebuiască să iei unele decizii ferme. Realismul tău poate fi cel mai bun atu al tău, astăzi.

RAC.  Pari să te afli într-un ciclu promițător pentru finanțele tale. Ca prin magie, câștigurile par să cadă din cer. Poți să pariezi pe proiecte nebunești, care îți pot aduce rezultate serioase, în recunoaștere profesională și, bineînțeles, în bani. În zona finanțelor, pot exista, însă, unele răsturnări și întorsături de situație, nu te destinde complet!

Poți face orice ca să fii remarcat, dar ai grijă să nu exagerezi, stelele par să fie, oricum, de partea ta!

astrologie, horoscop
SURSA FOTO: Unsplash.com

Horoscop miercuri, 22 mai. Zodia care ar trebui să evite discuțiile despre bani

LEU.  Miercuri, de ziua lui Mercur, ai șanse să reuşeşti să-ţi recapeţi tupeul de prădător, după un somn lung și plin de vise, specific marilor feline. Un Leu, dacă nu doarme măcar 10 ore, zice că are insomnie! Dacă ești într-o relație, poți fi foarte fericit alături de partenerul tău. Dacă ești singur, nu lăsa propriile îndoieli sau orice altceva să-ți strice oportunitatea de a experimenta dragostea în sensul ei cel mai magic și special, mai ales dacă ești într-o călătorie.

FECIOARĂ.  Miercuri, ziua lui Mercur, planeta ta guvernatoare, pare să fie un moment potrivit în care să-ți împărtășești  perspectiva, să realizezi unele alianțe comerciale sau financiare. Poate fi, într-adevăr, o zi bună pentru a începe o colaborare, a dezvolta o clientelă, a începe unele negocieri delicate. Stelele sunt cu tine, profită! Ceva nervi în peisaj, din cauza unor tensiuni din anturaj, nu te lăsa contaminat!

BALANŢĂ.  Dacă îți vei amesteca prea mult viața privată și cea profesională, poți risca să nu-ți mai găsești drumul. Preferă autenticitatea și ai grijă de aparențe, acestea pot ascunde, uneori surprize neplăcute. Învață să te bazezi doar pe tine! Stelele spun să ar putea fi o idee bună să faci planuri serioase de viitor, poate chiar să te gândeşti la un nou drum profesional.

SCORPION. Cosmosul pare că te protejează. Oamenii, însă, nu! Viața ta amoroasă pare că se îmbunătățește, dar trebuie să fii precaut. Nu te culca pe o ureche, experiența ți-a arătat, în trecut, ce nu ar trebui să faci și acum trebuie să demonstrezi că ți-ai învățat lecția. Pe seară, poți profita de buna-dispoziție a partenerului pentru a-l antrena în planurile tale originale, de la a studia un an în străinătate istoria artei sau inteligența artificială la a adopta încă o…iguană!

Horoscop
Horoscop/SURSA FOTO: Dreamstime

Horoscop miercuri, 22 mai. Zodia care ar trebui să evite discuțiile despre bani

SĂGETĂTOR. Pari să fii obosit și plictisit de rutina economică care pare că începe să dureze. Socotelile tale sunt deja în ordine, așa că pare că nu știi ce ai putea face pentru a-ți face ziua mai interesantă și mai profitabilă. Ia măsuri! Dar nu da vina pe toate și pe nimic. Menține-ți stilul de viață sănătos și dormi mai mult. Nu ezita să te alături unui club sportiv sau să practici o tehnica de management al stresului.

CAPRICORN.  În cuplu, pariază totul pe intuițiile tale, stelele indică faptul că nu ar trebui să te înșele. Partenerul tău pare să fie cucerit de tine, dar se pare că poți avea unele îndoieli. Din moment ce intuițiile tale par să-ți spună contrariul, trebuie să le urmezi, fără teamă. Dacă ți-ai planificat câteva zile de vacanță, acum poate fi momentul să faci calculul și să stabilesti bugetul maxim pe care îl poți cheltui. Pentru că beneficiezi de influențe astrale bune, nu ar trebui să întâmpini probleme cu banii.

VĂRSĂTOR. Miercuri pare că ai avea mai mult timp de dedicat plăcerilor și activităților de agrement. Trebuie să te gândești la tine și să renunți la a-ți lua mai multe responsabilități. Organizează-ți obiectivele și renunță la ceea ce nu merită. Ambițiile tale par să fie remarcate, iar inițiativele tale, binevenite. Evită, astăzi, discuțiile despre bani, cu partenerul, ar putea fi un subiect enervant.

PEŞTI. Per total, buna dispoziție pare să predomine, astăzi, poți fi într-o stare de spirit bună. Ar trebui să-ți realizezi cu ușurință dorințele. Totuși, nu vei obține mare lucru dacă decizi să te comporți într-un mod autoritar, așa că ai grijă de starea ta de spirit, dacă nu vrei să-ți strici relațiile și, mai degrabă, alege să-ți consumi excesul de energie făcând sport. Pe seară, un film, cu cineva drag, ar trebui să-ți creeze o amintire frumoasă!

Horoscop
Horoscop/SURSA FOTO: Dreamstime