Horoscop marţi, 9 ianuarie 2024. Zodia care se întoarce în timp. Uite-te atent la tot ce ai greşit

BERBEC  Ești îndreptățit să ai grijă de tine, să fii elegant și atrăgător, dar nu e nevoie să cheltuiești o avere pentru asta. Zâmbetul tău este cel mai frumos machiaj! Zâmbește puțin, pentru că riști să te confrunți cu unele potențiale probleme viitoare. Dacă ai avut planuri și te răzgândești din cauza situației actuale, stelele indică faptul că ar trebui să fie decizia corectă, dar dacă ai plănuit să-ți unești forțele cu cele ale partenerului, acesta s-ar putea să nu primească vestea foarte relaxat.

TAUR Tratează-te ca fiind cea mai importantă persoană din viața ta și poți fi surprins de cât de multe îți poți poți oferi și de cât de pozitiv pot răspunde ceilalți la solicitările tale.Ți-ar putea prinde bine un tratament într-un centru balnear, în orice caz, orice presupune o atmosferă marină, acvatică. Acest tip de activități te pot relaxa și îți pot oferi cele mai mare beneficii curative în acest moment.  

GEMENI   Această zi pare să reactiveze în tine bucuria de a-ți împărtăși viața cu cealaltă jumătate! Datorită influențelor planetei Venus, poți simți că viața de cuplu a fost calea ta și că alegerea ta a fost cea corectă! Sunt zile ca aceasta când totul pare să meargă bine! O decizie importantă și constructivă cu privire la un proiect vechi ar trebui să te revigoreze și mai mult.

Horoscop marţi, 9 ianuarie 2024. Zodia care se întoarce în timp. Uite-te atent la tot ce ai greşit

RAC  Planeta Jupiter te urmărește acționând cu circumspecție și te așteaptă după colt, cu tot cu norocul pe care îl aduce cu ea. Dacă ai jucat corect și intențiile tale sunt clare, ar trebui să treci peste zi fără probleme și poate chiar să semnezi câteva contracte profitabile. Bunul simț te poate ajuta să descoperi astăzi noi căi de creștere financiară pentru familia ta. Instinctul tău ar trebui să fie corect… pari să știi exact cum să acționezi pentru a-ți atinge obiectivele.

LEU   Astăzi poți să te întorci în timp și să judeci ce ai făcut bine sau nu. Nu este nevoie să-ți tot reamintești situațiile nerezolvate. Luna te sfătuiește să iei în considerare argumentele pro și contra, asta poate fi suficient. Nu repeta povestea de la început. Te poți reconecta cu partenerul datorită hobby-urilor comune: împărtășiți același gust pentru un sport, o artă, gătit. Profită de tot ceea ce vă reunește, astăzi ai putea pune o bază solidă pentru relația ta. Trebuie doar să cauți căi de abordare.

FECIOARĂ După câteva zile în care ți-ai plâns soarta, poți să iei în sfârșit frâiele existenței tale. Astăzi se pare că ai o zi bună înainte. Chiar de cu dimineață, poți fi plin de bunăvoință. Poți să decizi să dai un nou sens vieții tale amoroase. Nimic nu te oprește în cursa ta pentru iubire. Poți fi plin de mici intenții pentru cei din jur. Ai șanse să întâlnești și oameni noi.Bucurați-vă de viață la maxim și relaxează-te seara.

Horoscop marţi, 9 ianuarie 2024. Zodia care se întoarce în timp. Uite-te atent la tot ce ai greşit

BALANŢĂ  În această zi de marţi, fără trei ceasuri rele, primeşti o veste buna şi una poate mai puțin bună, dar activitatea de zi cu zi nu e posibil să nu te lase să le aprofundezi. De obicei faci spectacol, astăzi Luna pare să se liniștească. Bunul tău gust și conversația plăcută îi pot face pe oameni să-ți caute compania. Cu toate acestea, poți să nu fi conștient de asta și de multe ori să îți lipsească încrederea în tine.

SCORPION  Te iei mai puțin în serios astăzi. Poți să aspiri să dobândești mai multă perspectivă, ceea ce îți poate permite să iei decizii corecte. Poți să îți pui la îndoială puterile, este timpul să inițiezi unele schimbări în managementul financiar. Pentru a stabili sau a menține o viață emoțională frumoasă, menține dialogul și nu ezita să faci primul pas. Ziua te poate confrunta cu nevoia de a-ți stabiliza relația, de a o îmbogăți și de a-i oferi șansa de a înfrunta viitorul cu stil.

SĂGETĂTOR   Atmosfera zilei pare a fi destul de bună și destul de senină. Discret, Luna stabilește un ghid pe care trebuie să îl urmezi: ”Când ne iubim, putem face orice!”, vei avea în minte doar această mică propoziție, nu te vei gândi la nimic altceva.Viitorul relației tale pare stabil, chiar dacă uneori poți să ai unele îndoieli din cauza comportamentului detașat al partenerului tău. Știi, în adâncul sufletului, că sunteți atașați unul de celălalt. Nu este nevoie să cercetezi.

Horoscop marţi, 9 ianuarie 2024. Zodia care se întoarce în timp. Uite-te atent la tot ce ai greşit

CAPRICORN   Marți pare a fi o zi pozitivă pentru afacerile financiare și profesionale. Poți încheia cu succes o negociere, poți semna un contract sau, pur și simplu, poți avea o conversație utilă pentru a vedea viitorul într-un mod mai stabil și mai sigur, din punct de vedere material și emoțional. Pari să ai nevoie de înţelegere şi de lucruri plăcute. Îți poți facilita acest obiectiv, încercând să afirmi lucrurile direct, fără ocolișuri, dar, în același timp, în mod diplomatic.

VĂRSĂTOR   Observă starea resurselor tale, valorile și modul tău de a câștiga bani. Pari să vrei să obții o mai mare siguranță financiară, emoțională și casnică în viața ta de zi cu zi. Stelele par să îți protejeze know-how-ul și realizările. Dacă lucrezi pentru tine totul merge bine, clientela poate fi din ce în ce mai numeroasă. Abilitățile tale interpersonale par să funcționeze destul de bine, nu ar trebui să fie necesar să schimbi nimic în metodele tale de vânzare.

PEŞTI   Energiile zilei invită la pace, dar nu la somn! Cu alte cuvinte, fii atent la relații, nu confunda o zi liniștită cu o zi plictisitoare. Savurează delicatețea sentimentelor și a comportamentului pe care îl cere această zi. Stelele îți promit un aflux iminent de bani, pregătește-te să beneficiezi de el. Influențele astrale sunt pozitive. Fără costuri neașteptate, fără restricții bugetare, totul pare a fi bun pentru finanțele tale, ar trebui să-ți dai seama rapid.

Horoscop marţi, 9 ianuarie 2024. Zodia care se întoarce în timp. Uite-te atent la tot ce ai greşit