Horoscop marți, 5 martie 2024. Telenovela iese din ecran. Zodia căreia i se răstoarnă toată viața socială

BERBEC Astăzi este ziua în care pare că trebuie să dai dovadă de smerenie și discreție pentru a nu stârni gelozia celor din jur. Menține controlul asupra situației, fără a te lăsa destabilizat și copleșit. Totodată, poate fii necesar să fii foarte clar în exprimarea sentimentelor. Pari să fii prietenos şi afectuos ca un căţeluș vesel. O stare de bine în care poți rămâne pe parcursul zilei şi de care pot profita, din plin, cei din jurul tău.

TAUR  Nu te lăsa copleșit, astăzi, de gânduri negative care ar putea căpăta rapid o dimensiune nerezonabilă. Emoțiile tale pot fi prea puternice și poți avea tendința de a dramatiza. Așteaptă o zi sau două înainte de a lua orice decizie. Dând dovadă de calm și tact poți evita conflicte inutile, pe care, ulterior, ar putea să-ți fie mai dificil să le aplanezi, fără sechele. Poate fi necesar să crești aportul de apă și de legume proaspete din alimentație!

GEMENI  Tranzacțiile și transferurile de bani pot fi foarte prezente, astăzi. S-ar putea să ai venituri mai bune decât de obicei, dar e posibil și să trebuiască să faci față unor costuri neașteptate. Astfel că nu te pripi să tragi concluzii, fii moderat în reacții și acțiuni! Conjunctura astrologică pare să indice o potențială telenovelă cu intrigi, comploturi și întorsături de situație în viața ta socială. Atenție la ce rol alegi să joci!

Horoscop marți, 5 martie 2024. Telenovela iese din ecran. Zodia căreia i se răstoarnă toată viața socială

RAC Atmosfera zilei pare că îți poate trezi instinctele, fricile și vulnerabilitățile tale interioare. Nu are rost să fugi de ceea ce poate să îți indice, este mai degrabă despre a-ți preîntâmpina emoțiile, a le înțelege, a le asculta, pentru a le putea gestiona inteligent. Ceva legat de domeniul juridic îți poate da unele bătăi de cap, nu te panica și cere sfatului unei expert, liniștea ta costă mai mult decât onorariul unui consultant.

LEU  Emoții, dar și acțiuni, în programul zilei tale. Te poți simți ca un erou pentru oamenii care sunt importanți pentru tine. Rămâi pe aceeași dinamică, nu schimba nimic în comportamentul tău! Poate ar fi bine, totuși, să eviți izbucnirile sentimentale şi instabilitatea emoţională și să nu ieși foarte mult din zona de confort. Poți fi pe o pantă ușor descendentă în ceea ce privește nivelul energetic, din cauza unor indivizi care, fac ce fac, și-ți tot stau în cale.

FECIOARĂ Independența ta poate fi, uneori, greu de suportat pentru oamenii cu care-ți împarți viața amoroasă. Chiar dacă pariezi totul pe farmecul tău, pe ușurința ta de seducție, tensiunile pot să persiste. Stelele pot aduce, astăzi, armonie în cadrul relației  tale. Perioada pare a fi favorabilă, mai puţin în ceea ce privește adaptarea termică. O alimentație variată te poate susține, energetic!

Horoscop marți, 5 martie 2024. Telenovela iese din ecran. Zodia căreia i se răstoarnă toată viața socială

BALANŢĂ Marți pare că, în sfârșit, te hotărăști să trăiești doar pentru tine, bucurându-te de plăcerile simple ale vieții. Nu este o chestiune de egoism, dar poate că trebuie să te concentrezi și să te conectezi la adevăratele tale dorințe. Dacă tu ești fericit, sunt șanse mai mari ca și cei din jurul tău să fie! Primele ore ale dimineţii pot fi cele mai potrivite pentru decizii corecte sau întâlniri importante.

SCORPION  Ziua de marți pare să fie marcată de interacțiuni reușite, înțelegere, relații armonioase și considerație pentru cei din jur. Pari să ai unele abilități excelente de a te exprima, de a-ți împărtăși punctele de vedere și de a reuni oamenii potriviți în jurul tău. Încearcă să nu te enervezi pentru lucruri minore! Desigur, ideal ar fi să nu te enervezi deloc. Dar poți?

SĂGETĂTOR  Ai putea face unele progrese importante la nivel sentimental, dar mici blocaje îți pot încetini avântul. Nu te concentra pe ascultarea comentariilor oamenilor, ci doar fă ceea ce te face fericit. Ești susținut de stele. Evită orice decizie luată  în stare emotivă. Pare să fie nevoie de mai multă odihnă… pasivă, adică nu activă, cum îți place ție, ci somn!

Horoscop marți, 5 martie 2024. Telenovela iese din ecran. Zodia căreia i se răstoarnă toată viața socială

CAPRICORN  Poate fi o zi bună pentru a lămuri toate neînțelegerile. Poți avea încredere în cel de-al șaselea simț și în gândirea ta rațională pentru a readuce echilibrul în toate situațiile. Dând dovadă de tact și înțelegere, poți fi plăcut surprins de reacțiile interlocutorilor tăi. O zi liniştită. Fără teamă şi fără ezitări poţi rezolva astăzi unele situaţii considerate complicate.

VĂRSĂTOR  Marți pari să fii eficient, debordezi de tenacitate. De asemenea, pare să fie o idee bune să cunoști oameni noi. Noile asocieri sau colaborări par să fie fi bine aspectate, poți avea multe de câștigat, în special în domeniul comerțului, afacerilor, datorită influențelor pozitive ale planetei Mercur. Seara o poţi petrece în mijlocul familiei şi al prietenilor reflectând asupra modului în care îți influenţează viaţa ultimele întâmplări.

PEŞTI Profesional, pari să te plictisești, astăzi, poți simți că te plafonezi sau că nu merită eforturile tale pentru ceea ce primești în schimb. Aceste lucruri te-ar putea face să începi să te simți descurajat, dar nu este nicio tragedie, în viață există și momente de platou, nu este nimic catastrofal. Poți economisi în așteptarea îmbunătățirii situației tale financiare sau poți investi în cursuri de perfecționare.

Horoscop marți, 5 martie 2024. Telenovela iese din ecran. Zodia căreia i se răstoarnă toată viața socială