Horoscop marţi, 23 ianuarie 2024. Trei ceasuri rele pentru această zodie. Ziua te va epuiza complet

BERBEC    Ziua aceasta de marți, ziua lui Marte, poate să aducă o atitudine injustă faţă de unii pe care îi poți bănui, potențial fără motiv, că profită de bunele tale intenţii. Pari să iei totul, chiar și glumele, mult prea în serios, ai o atitudine defensivă. Nu exagera, pari să te străduiești prea mult în preajma unor oameni. Totuşi, poți să te simţi din ce în ce mai in formă, cu mai multă energie şi dinamism, şi aceasta în ciuda vremii capricioase și a variațiunilor presiunii atmosferice.

TAUR  Astăzi poți avea o zi de marți, trei ceasuri rele, mai plină, mai obositoare. Căldura adusă de unele relații sociale îți poate oferi imboldul necesar de a-ți putea depăși temerile, dar sunt șanse să ți se confirme și faptul că acestea erau, într-adevăr întemeiate. Având în vedere că planeta Venus este protectoarea zodiei Taurului, poate fi momentul să începi să înţelegi că dragostea, confortul şi sănătatea sunt elementele cheie ale existenţei tale și să le prioritizezi, cu adevărat.

GEMENI   Astăzi pare că nimeni nu știe cum să-ţi intre în voie. Poți să lași impresia unei persoane distrate, detașate, lipsite de empatie. Astăzi poate fi momentul să încerci să găsești cauzele înstrăinării tale. Poți avea unele probleme în a-ți păstra calmul și poți să riști să vorbească gura fără tine, cum se zice în popor. Așteaptă-te ca atitudinea ta să provoace unele dispute verbale. Ar fi timpul să-ți eliberezi tensiunile oferindu-ți o perioadă de odihnă.

Horoscop marţi, 23 ianuarie 2024. Trei ceasuri rele pentru această zodie. Ziua te va epuiza complet

RAC  Poate fi timpul să-ți arăți sentimentele, să îndrăznești în sensul cel mai larg. Lasă deoparte îndoielile tale personale, ele nu au cum să-ți aducă nimic constructiv. Recunoaște că îndoielile îți poti sabota succesul, fii tu însuți. Pare a fi o zi marcată de noroc emoțional. Luna îți mărește carisma. Poate fi un moment bun pentru a-ți consolida legăturile cu persoana iubită sau pentru a te reconecta cu un fost partener.

LEU  În sfârșit, conjunctura astrală pare să indice faptul că poți scăpa de unele îndoieli, care e posibil să te fi măcinat în ultima vreme. Pe plan amoros, lucrurile par să fie în ordine, să simți că beneficiezi de sprijinul de care ai nevoie. Poate apărea o surpriză, care să-ți dea un pic peste cap rutina și viața ta foarte ordonată, dar, una peste alta, ar trebui să-ți facă plăcere, lasă-te purtat!

FECIOARĂ  Astăzi te poate cuprinde o dorinţă obsesivă să faci treburile repede şi bine. Pari să nu vrei să renunți la o anumită problemă până când nu se rezolvă. E mult mai bine să îți canalizezi potențialul agresiv către aceste demersuri. Într-adevăr, poți să demonstrezi un autocontrol incredibil și o tenacitate profundă pentru a-ți atinge scopul. Nimeni și nimic și nu pare să te poată face să deviezi de la traiectoria ta!

Horoscop marţi, 23 ianuarie 2024. Trei ceasuri rele pentru această zodie. Ziua te va epuiza complet

BALANTĂ   Marți poate ar fi o idee bună să nu fii prea critic, nici cu alţii, nici cu tine! Înlocuieşte, mai bine, reproşurile cu un zâmbet şi o propunere de conlucrare. Oferă-ţi o pauză înțeleaptă de la climatul de agresivitate şi încrâncenare din jungla urbană! În rest, te poți simți meditativ, ceea ce poate fi neobișnuit, poți rezerva deciziile practice pentru o altă zi. Un moment de calm și reflecție îți poate prinde bine!

SCORPION   Iubirea este la fel de necesară pentru tine ca și aerul pe care îl respiri. Și asta este bine, pentru că astăzi, situația îți poate fi favorabilă din punct de vedere emoțional. Conviețuirea în cuplu nu a fost niciodată mai reușită. Dacă dai curs optimismului, poți să faci minuni, farmecul tău are toate șansele să funcționeze. Un aspect moderat negativ poate privi un potențial risc financiar, poate fi recomandabil să  nu dai şi nu iei bani cu împrumut!

SAGETATOR  Viața ta de zi cu zi poate fi colorată cu diverse întâlniri și interacțiuni, care te pot conduce chiar către o potențială poveste de dragoste, dacă ești singur, sau poate doar un flirt fără importanță, care îți poate aduce o călătorie improvizată, fii atent și disponibil pentru a profita de ea. Excursiilor și activităților spontane sigur nu le spui niciodată ”nu”, doar fac parte din identitatea ta. Moralul și forma ta fizică par să fie, amândouă, în creștere.

Horoscop marţi, 23 ianuarie 2024. Trei ceasuri rele pentru această zodie. Ziua te va epuiza complet

CAPRICORN  Sfârșitul unei probleme poate vine fără să fie nevoie să forțezi nimic. Această ușurință îți poate da aripi, în sensul bun! Marți pot apărea emoții vechi, care te pot tulbura și îți pot afecta starea de spirit destul de mult. Trăiește-le, nu le inhiba, și astfel le vei putea elibera. Dragostea pare a fi pozitiv influenţată, la fel şi carisma proprie a nativilor din zodie, influențele planetei Venus sunt salutare.

VARSĂTOR  Poate fi momentul potrivit să îți alegi un hobby, o metodă de distracție și relaxare, care te poate ajuta, însă, să te și dezvolți personal. Marți, nu ezita să-ți exprimi punctele de vedere. Altfel, dacă eziți, cei din jur pot să nu te cunoască niciodată cu adevărat și să facă presupuneri eronate în ceea ce te privește, ceea ce nu poate constitui o bază sinceră și solidă pentru o relație. Totuși, fii diplomat și măsoară-ți cuvintele, nu e cazul să rănești pe nimeni în acest demers…

PESTI  Astăzi pari să resimți mulțumire și recunoștință la locul de muncă și să simți că faci parte dintr-o echipă, cu adevărat. Poate fi momentul potrivit să încerci să convingi unii investitori să investească în proiectele tale, planeta Mercur și planeta Venus colaborează în mod fericit, ceea ce îți poate conferi o mare capacitate de a convinge! Bazează-te pe intuiție, dacă ai de făcut alegeri financiare importante. Nu mai pune așa de mult preț pe ceea ce cred cei din jur despre tine!

Horoscop marţi, 23 ianuarie 2024. Trei ceasuri rele pentru această zodie. Ziua te va epuiza complet