Horoscop marţi, 14 septembrie. Zodia care vorbeşte prea mult şi nu ascultă deloc. Esti foarte sensibil astăzi

BERBEC  Urmărește situațiile cu atenție, ți se pot prezenta oportunități și propuneri. În muncă și în viața personală. Nu spune imediat da, sau nu. Precizează că o să dai un răspuns peste trei zile! Fii pragmatic. Analizează cu atenţie şi dă curs deciziilor profitabile. Dimineaţa ai o problema cu o factură. Cel mai probabil nu ai bani să o achiţi. Nici o problemă, pune-o lângă celelalte neachitate!

TAUR  Dimineaţa trebuie să-ți păstrezi calmul și sângele rece. Evenimente neplăcute sau oameni fără minte, sau numai stupizi, te pot atrage în discuţii fără sens şi finalitate. Pierzi timpul! Oricum, ştii că ai o alergie la prostie, aşa că nu intra în discuţii inutile. Lumea este aşa cum este şi nu o s-o faci tu mai bună sau mai inteligentă. Vorba veche spune că cel mai deştept cedează. Sigur, este un simbol, pare că cedează.

GEMENI  Trebuie să-ți concentrezi atenţia pe obiective care pot să-ţi aducă profituri, sau satisfacţii profesionale. Nu prea eşti captivat de prezent, dar ai o bună capacitate să vezi lucrurile în perspectivă. Astăzi aspectele generale ale horoscopului tău arată că preocuparea ta majoră este să menţii status quo  –  poate este vorba de o situaţie, sau o pozitie actuală, care te avantajează.

RAC   Aspectele bune ale Lunii, patroana ta, te fac să ai o atitudine inspirată. Dar şi mai rebelă. Astăzi ţinteşti către obţinerea de mai multă libertate, la serviciu, acasă, sau într-o relaţie. Este o perioadă foarte prielnică studiului şi creaţiei. Păstrează-ţi calmul în discuţiile cu colegii, partenerii sau cu cei dragi.  Fii la obiect în ceea ce afirmi. Evita divagaţiile şi comparaţiile care nu fac decât să te încurce.

Horoscop marţi, 14 septembrie. Zodia care vorbeşte prea mult şi nu ascultă deloc. Esti foarte sensibil astăzi

LEU  La serviciu încearcă să-ţi păstrezi calmul şi dacă întâlneşti probleme nerezolvabile, nu ai altă soluţie, decât să amâni pentru o zi mai bună. Însă, nu lasa situaţia să degenereze, să te depăşească. Câştiguri mici dar suficiente – împărţite cu membrii familiei, sau cu prietenii. Eşti într-o perioadă de emulaţie şi avânt. Profită şi realizează ceva material, finalizeaza un proiect.

FECIOARĂ  Conjunctura arată că astăzi poţi coopera foarte bine cu semnele de aer şi foc, dar este mai bine să te ții departe de semnele de apă și pământ. În special ferește-te de Scorpioni și Tauri! Nu te lăsa impresionat de ceea ce se discută. Investeşte în relaţii de afaceri şi în dragoste. Pentru un procent dintre Fecioare: o ocazie de parvenire socială îţi iese în cale, sau o oportunitate profesională, nu este obligatoriu să o ratezi, ca de obicei!

BALANŢĂ   Mai multă atenţie! Atât în ceea ce priveşte relaţiile tale de la serviciu, muncă, dar şi grija pe care trebuie s-o acorzi sănătății tale, întreținerii corpului tău! Nu trebuie să neglijezi propriul confort nervos – o activitate prea tumultoasă face să nu obţi rezultatul dorit. Invață sa te relaxezi, să te odihnești, sa-ti „încarci bateriile”. Inconjoara-te de lucruri frumoase și de oameni placuti.

SCORPION   Astăzi dă curs impulsului sufletului. De fapt ştii foarte bine ce-i de făcut, trebuie să aștepți doar momentul potrivit! Până atunci trebuie să-ți optimizezi efortul și să-ți cruți resursele! Mercur îți aduce o oportunitate neşteptată. Nu te grăbi, dar nici nu refuza! O atitudine inteligentă poate aduce mai multe informaţii la suprafaţă, aşa încât decizia ta să fie justă.

Horoscop marţi, 14 septembrie. Zodia care vorbeşte prea mult şi nu ascultă deloc. Esti foarte sensibil astăzi

SĂGETĂTOR   O zi obositoare, mai ales prin aglomerarea lucrurilor de făcut. Dar, o seară plăcută cu cei dragi, la cină, cu planuri şi proiecte de viitor, cu siguranţă despre proiecte care să ducă la îmbunătățirea calității vieții! Te simti mai tot timpul obosit si plictisit. Nimic din ce a fost, nu mai este! Dar amintirea lucrurilor bine făcute şi a trăirilor puternice nu te părăseşte. Ai un prilej sa refaci miracolul, să aduci trecutul în prezent.

CAPRICORN  Contrar obiceiului tău, astăzi eşti dispus să rişti. Fie că e vorba de domeniul profesional, fie de cel sentimental. Dar, pentru că te consumi mult, ai nevoie de relaxare, de ceva mai multă odihnă. Lasă totul în urma ta spune Pluton, maestrul regenerării, prezent la tine în zodie cam o generaţie, începe să trăieşti cu adevărat şi transformă-ţi pasiunea în profesie. Pentru că tu nu poţi să faci ceva bine, dacă nu-ţi place cu adevărat!

VĂRSĂTOR    Vorbeşte mai puţin şi ascultă mai mult, astăzi colegii de muncă îţi pot cere ajutorul. Eşti, din punct de vedere emoţional, sensibil. Atenţie la discuţiile în contradictoriu cu persoanele apropiate. Dacă vrei să găseşti o căsuţă şic, sau un apartament pe cinste, acum este momentul. Esti avantajat in tot ce tine de afaceri imobiliare, sau de speculaţii cu terenuri. Nu este o perioadă foarte favorabilă călătoriilor sau schimbarilor majore, în meserie, sau profesie.

PEŞTI  Astăzi ai multă imaginaţie şi acest lucru te ajută să rezolvi unele situaţii. Conjunctura arată că poți avea unele idei originale, sau nu, dar care pot deveni foarte utile, folositoare. Trebui să-ţi temperezi gama simţămintelor pentru că eşti într-o perioadă de hipersensibilitate. Lasă orice decizie privind locul de muncă pentru mai târziu. Relaţiile de serviciu se ameliorează lent, dar sigur, pentru cei care au avut o oarecare “răceală” la locul de muncă.

Horoscop marţi, 14 septembrie. Zodia care vorbeşte prea mult şi nu ascultă deloc. Esti foarte sensibil astăzi