Horoscop duminică, 26 februarie 2023. Cea mai posomorâtă zodie! Simți o plăcere răutăcioasă în a-i provoca pe alții

BERBEC Cineva simpatic din jurul tău are mare nevoie de ajutorul tău. În primul rând nu are încredere în forţele proprii. Fă-i un mic transplant de încăpăţânare, kung-fu-ul tău este mai bun! Aspectele iţi indică să nu te repezi să tragi concluzii, să ai răbdare, pentru ca lucrurile se pot lamuri. Veştile pe care le primeşti prin mobil, din presa, sau reţelele de socializare par importante. Duminică – posibile disensiuni dimineaţa, care pot fi evitate prin amânarea unor întâlniri sau vizite.

TAUR Weekendul se anunţă tonic. Profită ca să ceri ceea ce ţi se cuvine, să obţii ceea ce ai dreptul. O zi care trece repede, pentru că nu ai de ce să te temi, dar nici nu ai de ce să-ţi aminteşti mai târziu! Duminică trebuie să fii conservator şi să refuzi ceea ce nu este conform vederilor tale. Evită băuturile reci şi alimentele prea grase. sau foarte consistente. Duminică nu prea îţi arde de glumă. Este una din zilele acelea când eşti posomorât şi mizantrop.

GEMENI Astăzi, duminică, găseşti o mare satisfacţie în ajutorul pe care-l oferi la treburile casei, sau în sprijinul unui prieten. Ascultă-ţi vocea instinctului profund şi redu ritmul, sâmbăta este o zi de odihnă. Duminică ai parte de un fel de cadou mare, neaşteptat si care te pregateste pentru niste planuri de viitor la care nici nu indrazneai sa te gandesti. Este bine. A face glume poate fi înțelept pentru a netezi lucrurile. Vei simți o plăcere răutăcioasă în a-i provoca pe alții. Ai grijă, ironiile tale sunt mai fierbinți decât crezi. Fii moderat în comentariile tale!

RAC Realismul tău reapare în forță, este timpul să verifici, să găsești soluții la probleme casnice restante, să te reorientezi și să mergi înainte. Totul devine mai fluid și te face să zâmbești din nou. Asa ca ramai increzator! Eficiența ta este în creștere astăzi, ceea ce vă permite să începeți noi proiecte legate de căminul tău. În plus, anturajul tău te ghidează spre investiții domestice mai bune, astăzi. trebuie să asculți sfaturile lor, îți vor fi de mare folos!

Horoscop duminică, 26 februarie 2023. Cea mai posomorâtă zodie! Simți o plăcere răutăcioasă în a-i provoca pe alții

LEU Îți va fi ușor să găsești un acord, să te angajezi ferm, poți fi mândru de acțiunile tale. Ar fi pozitiv să anticipezi consecințele exceselor tale și să obții echilibrul corect în cheltuiala ta de energie. Atmosfera este mai mult laborioasă decât festivă, este o zi grozavă pentru a intra într-o activitate solicitantă, ești concentrat și climatul oarecum auster te va ajuta să faci o treabă bună și apoi să fii fericit împreună cu ai tăi!

FECIOARĂ Aveți o dispoziție bună pentru a lua decizii înțelepte emoționale, acestea sunt investiții în realitate. Ești concentrat pe detalii cheie, fără măcar a forța lucrurile. Acest lucru îți va face o favoare în zona sentimentală. Schimburile legate de domeniul familial sunt în prim plan. Este posibil să fiți implicat într-o călătorie. Călătoria este importantă, fie pentru relaxare, plăcere sau activități turistice.

BALANŢĂ Este și o zi favorabilă tuturor nativilor din zodie și benefică tuturor responsabilităților. Știi ce ai de făcut… Deschiderea către noi aventuri se profilează pentru următoarele zile. Până atunci, disciplina este întotdeauna cea care contează. Stabilizează-ți realizările, studiază-ți proiectele, rămâi onest și fără compromisuri în relații și vei începe pe o bază solidă, cu asigurarea succesului în familie, parteneriat.

SCORPION Ai puțină nerăbdare în fața obstacolelor și frustrărilor unei familii rigide, a unui părinte exigent sau a unui partener susceptibil. Ai răbdare, această școală de disciplină și măiestrie este foarte utilă pentru a-ți structura comportamentul și a te face mai realist. În deplină independență, plănuiești o zi de relaxare. Pasiunile tale sunt multe și reușești în multe domenii. Știință, tehnologie, do-it-yourself, nimic nu-ți stă în cale, trebuie să-ți ocupi timpul liber cu un hobby și să fugi de plictiseală.

Horoscop duminică, 26 februarie 2023. Cea mai posomorâtă zodie! Simți o plăcere răutăcioasă în a-i provoca pe alții

SĂGETĂTOR Sunteți adesea chemat de oameni care au nevoie de sprijin și încurajare. Valorile tale sunt puternice și îți este greu să ignori suferința, sau răul. Vă găsim, de la începutul zilei, angajați în distribuirea de haine, sau ajutați pe cei mai defavorizați. Indiferent ce ai de gând să faci astăzi, sau cu cine, astăzi îți bate un mare vânt de libertate și nu ratezi ocazia de a decola. Puteți să duceți copiii într-o drumeție sau să vizitați un târg de știință sau să faceți meșteșuguri în familie. Orice, bine să vă simțiți!

CAPRICORN Poți fi suficient de relaxat și de acord pentru a te angaja în conversații importante, nu ezita. Dacă nu te lași destabilizat de agitația externă, îți poți menține un nivel pozitiv de energie. Păstrează-ți cursul. Scapă de griji, ești mai relaxat și mai senin să ieși în fața celorlalți, întărește legăturile cu cei dragi ție și oferă-ți momente de distragere a atenției. Acum este un moment grozav să ieși, să-ți vezi prietenii și să iei o pauză cu partenerul tău.

VĂRSĂTOR Situaţia în acest weekend pare tensionată, dar o poţi dezamorsa prin calm şi un zâmbet permanent. Evită polemicile, confruntările şi perioada poate fi fructuoasă şi aducătoare de mulţumire! Este o atmosferă bună în familie: toată lumea se implică și profitabilitatea este la întâlnire într-o atmosferă harnică, dar senină, care ți se potrivește de minune. Apreciezi bunul simț al celor din jurul tău și stabilitatea rutinei tale care îți permite să-ți urmezi, în secret, visele.

PEŞTI Astăzi poți avea ocazia să-ți folosești sensibilitatea într-un scop concret. Poți fi foarte util în discuțiile despre metodele sau proiectele celuilalt. Intuiția ta este deseori corectă și, ca bonus, va fi susținută de un raționament excelent și de o viziune realistă a situațiilor. Prietenii tăi sunt astăzi o mare sursă de plăcere, satisfacție dar și progres într-o atmosferă liniștitoare și constructivă. Ești capabil să te exprimi liber, să primești sfaturi înțelepte pline de bun simț și, per total, să-ți stabilești buna dispoziție!

Horoscop duminică, 26 februarie 2023. Cea mai posomorâtă zodie! Simți o plăcere răutăcioasă în a-i provoca pe alții