BERBEC Creativitatea şi ideile noi sunt favorizate în weekend. Menajează-ţi forţele şi fii mai atent la răceli şi viroze, eşti vulnerabil la atacul microorganismelor. Noi relaţii la orizont. Posibile discuţii aprinse cu cineva de la care vrei sa obtii ceva important. Stelele iti dau reușită dacă ești suficient de logic. In general vorbind, mai multe planete şi indicatori astrologici îţi îţi sunt favorabili. Pentru cei nascuti in ultima parte a zodiei, stelele, cu voia Domnului, arată în weekend numai lucruri bune şi vesele, adica două zile de influenţe favorabile.

TAUR În weekend sunt posibile, poate, probleme în familie, cu cei din jur. Nu trebuie să-ţi faci gânduri negative pentru orice amănunt. Zâmbeşte şi clarifică situaţia cu umor şi bună credinţă! Dimineaţa de sâmbătă e aglomerată, dar eşti optimist şi motivat în ceea ce faci. Primeşti un premiu pentru atitudinea ta pozitivă, o veste bună, mai pe seară. Sâmbătă rişti să nu te descurci în unele probleme de relaţii umane, poate sentimentale. Nu trebuie să te superi, duminică totul se poate schimba în favoarea ta, dacă insişti civilizat. Duminică poate fi şi un film bun. În general, acest weekend îţi aduce noi speranţe şi noi oportunităţi de afirmare.

GEMENI În weekend, nu pleca la drum lung! Trebuie să dai înapoi, să te retragi, în faţa pretenţiilor foarte vocale ale celor dragi, poate a copiilor, care au un proiect special de weekend! Încearcă să găseşti un compromis… Mai toţi fac pregătiri pentru concedii și vacanțe, este o nouă religie a distracțiilor. Aşa că este multă agitaţie, nu prea este pace sub măslini… sau sub ce vrei tu! Totuşi, norocul îţi zâmbeşte duminică. Nu eşti avantajat în comunicare şi în imagine – domeniile în care excelezi, de fapt. Trebuie să eviţi cu diplomaţie discuţiile în contradictoriu ca să nu se transforme în reproşuri memorabile!

RAC Nu te lăsa copleşit de rutina obositoare de weekend. Ai mare nevoie să-ţi “încarci bateriile”. Un tip de energie se obţine pe seama altui tip de energie. Nu te enerva, este prima măsură necesară! Dedică weekendul odihnei şi relaxării dar şi planurilor de viitor, în general, sau de programarea vacanţei de vară. Nu este deloc prea devreme, timpul trece aşa de repede! În acest weekend ambianţa este plăcută şi relativ liniştită. Sâmbătă, poţi organiza o mică petrecere, îţi mai îmbunătăţeşti şi starea de spirit. Duminică ai o perioadă mai bună trebuie să te odihnești, pentru că lucrurile par să se aranjeze.

LEU În acest weekend problemele Leilor par să să devină mai serioase. Tu consideri aşa. Sâmbătă ai un umor înţepător, „cu colţi”, dar e de înţeles, pentru că s-au strâns toate pe capul tău! Trebuie să rezolvi singur, ceilalţi mai rău te încurcă, ca să te poţi odihni duminică! Schimbări importante sunt în vedere. Pregăteşte-te de un viraj, de o nouă direcţie în viaţa ta sentimentală, sau în obiceiurile şi preferinţele tale de weekend! O zi de sâmbătă bună, care trece repede, ca orice lucru bun. Duminică o veste bună de la unul dintre membrii familiei.

FECIOARĂ Ai ideile foarte clare, dar încă nu găseşti modalitatea, tehnologia, ca să le aplici, atât în domeniul intereselor tale cât şi în cel sentimental. În weekend încercă să lămureşti o situaţie! Este un weekend în care trecutul este important şi poţi să te simţi bine depănând amintiri şi schimbând informaţii şi impresii. O zi plăcută care trece repede, pentru că nu ai de ce să te temi! Strânge-i pe toţi ai tăi în jurul tău şi laudă-i şi spune-le vorbe bune – au nevoie de asta, chiar dacă eşti ocupat și obosit. Timpul trece, copiii cresc, oamenii se ofilesc, iată, momentul a trecut şi zgura părerilor de rău se adună în inimă.

BALANŢĂ Domeniile favorizate în weekend sunt cele ale familiei şi relaţiilor cu prietenii, domeniul sentimental şi emoţional, iar cele defavorizate privesc sectorul comunicării, fii atent la vorbe! Aspectele benefice sunt in cumpănă cu influenţe mai puţin favorabile, aşa că ai o perioadă densă, care cere reacţii rapide, dar fără posibile evenimente negative notabile. Eşti un pic prea insistent în a-ţi susţine opiniile şi cauza. Nu te grăbi, nu fii nerăbdător, toate se întâmplă la timpul lor. Semnele de foc şi de aer îţi sunt favorabile toată perioada, dar este mai bine să nu te iei în beţe cu cei născuţi sub zodii de pământ şi apă.

SCORPION În weekend ai nevoie de abilitate ca să echilibrezi o activitate prea densă cu lipsa de acţiune. Adică trebuie să mediezi într-un mediu haotic, în care fiecare trage în direcţii diferite. Odihnă şi distracţie în acest weekend, dar trebuie să faci şi puţin sport, sau masaj şi sauna. Trebuie să “încălzeşti maşinăria” în vederea săpămânei viitoare, care se anunţă densă. Dacă reuşeşti să te stăpâneşti şi să eviţi graba şi încăpăţânările, nu se va întâmpla nimic notabil. Oricum, fiecare are defectul său. Al tău se numeşte „falsă viziune asupra realităţii”.

SĂGETĂTOR Un weekend cam obositor, dar în care poţi să duci la bun sfârşit un volum mare de lucrări. Cu toate că ai un randament bun, se pare că eşti în criză de timp. O veste bună, poate pe seară. Stai în defensivă şi pândeşte… cu arcul pregătit! Sâmbătă, zi de pregătiri. Păstrează-ţi calmul, farmecul şi stilul de viaţă imperial cu ştaif. Nu arăta că eşti rănit sau rănită, că hienele abia aşteaptă. Viaţa în oraş, jungla de beton, este o junglă mai necruţătoare decât necuprinsul Africii. Ai chef de cumpărături… Ce o să cumperi? Asta o să te întrebi mult timp de aici în colo… că bani de aruncat pe fereastră, nu prea ai!

CAPRICORN În weekend trebuie să-ţi faci programul tău, fără să te laşi intimidat sau deranjat de bruiajul negativ al celor din jur. Trebuie să desparţi mistificările, minciunile, de realitate! Ai hotărât ca în acest weekend să vezi numai jumătatea plină a paharului. Bine faci, bine găseşti! Pe plan sentimental e momentul unor discuţii. Discuţii interesante şi, chiar necesare! Nu te înregimenta în categoria păguboşilor… Şi nu uita că pierzi când renunţi să mai încerci. O veste bună sâmbătă, poate pe seară. Apoi, îţi regăseşti ritmul şi o parte din echilibru.

VĂRSĂTOR În acest weekend mizezi pe aspectul tău fizic, pe limbajul corpului şi de ce nu, pe puterea ta de seducţie. Lămurirea acum a unor aspecte ale vieţii de cuplu te poate scuti de mari probleme. Nu exagera cu munca şi efortul, gen curăţenie şi spălatul geamurilor, în general, pentru ca stelele indica o supărătoare tendinţă către surmenaj şi depresie. Învigătorii sunt nişte persoane abile şi tenace odihnite nu nişte nefericiţi crăcănaţi de muncă. Atenţie la solicitarea nervoasă, nu lăsa mass media să-ţi otrăvească viaţa cu ştiri negative şi filme violente. Duminică seara ai un prilej pe care nu trebuie să-l ratezi!

PEŞTI Un weekend mediocru. Sâmbătă trebuie să stai liniştit şi să aştepţi ca ziua să treacă în linişte, fără necazuri. Duminică nu te implica în nimic important sau nou, doar activitatea obişnuită!
O perioadă mai plăcută, în care, indiferent de vreme, te simţi în plină formă fizică şi psihică şi poţi duce la bun sfârşit ceea ce ţi-ai dorit. Visezi zile liniştite şi nopţi pline de pasiune! Mai multe obligaţii uitate se fac simţite spre sfârşitul zilei de duminică, deoarece ai griji pentru săptămâna care urmează, ai un obstacol, ceva de depășit.