Horoscop azi, 26 septembrie! Tensiuni uriașe pentru această zodie: Marți poate fi o zi aprinsă emoțional

BERBEC Ziua de astăzi indică faptul că poți să te simți mai sensibilă, mai empatică, decât de obicei. Profită de ocazie pentru a realiza un exercițiu de introspecție, care îți poate oferi răspunsuri la dilemele tale sentimentale sau sociale. Programul tău poate suferi schimbări, pregătește-te să te adaptezi! Potențialul tău creativ este nelimitat, realizează acest lucru și folosește-l așa cum trebuie! 

TAUR  Atmosfera zilei îți poate trezi instinctele, fricile și fragilitățile tale interioare. Nu are rost să fugi de ceea ce vrea să-ți spună, mai degrabă ar putea fi bine să-ți prevezi emoțiile, să le înțelegi, să le asculți, ca să le poți gestiona inteligent.

Poți avea unele mici probleme cu banii. Noroc că nativii din zodia Taur sunt mereu economi și precauți, sigur ai un ban, sau mai mulți, puși deoparte.

GEMENI Conjunctura astrală te poate împinge să interiorizezi unele emoții puternice. Marți poate fi o zi aprinsă emoțional,  poate fi pe gustul celor mai pasionali, dar nu și pe gustul temperamentelor mai sobre. Între jocuri de putere, lăcomie, investiții sau cheltuieli impulsive, atmosfera poate fi exaltată, pentru mai mulți nativi din zodiac. Evită să te enervezi din lucruri mărunte.

RAC Poți trece printr-o perioadă dificilă și solicitantă. Viața te testează și ești pe cale să termini un ciclu. Curaj, vei avea atunci imensa plăcere de a-ți datora dezvoltarea doar ție, talentelor și curajului tău! Zâmbește, menține cursul, iar constrângerile pot dispărea în fața impulsurilor și energiei tale. Te simți în simbioză cu partenerii tăi pentru a trece la proiecte noi și promițătoare în ceea ce privește profitul.

Horoscop 26 septembrie! Tensiuni uriașe pentru această zodie: Marți poate fi o zi aprinsă emoțional

LEU Poți plănui să te mobilizezi trup și suflet toată ziua pentru a realiza un proiect care îți este aproape de suflet și poți discuta pe acest subiect cu mare entuziasm! Oferă-le, totuși, celorlalte persoane posibilitatea de a se exprima, la rândul lor! Contactele tale pot să nu fie tocmai înclinate să îți ofere reduceri în acest moment, așa că va trebui să te mulțumești cu tarifele obișnuite, chiar dacă poate nu-ți convine deloc.

FECIOARĂ  Ziua de marți nu este neapărat cea mai bună zi din săptămână, pentru nativii din zodiac Fecioară, dar nici cea mai rea. Poți simţi nevoie de mai multă claritate, de o cale dreaptă de urmat, în viața ta. Ai mai multe lucruri începute, dar neterminate, unele blocate, din diverse motive, unele care țin și de voința ta. Amânarea finalizării unor lucrări se poate întâmpla din teama de eșec, renunță la perfectionism, este mai important să termini! 

BALANŢĂ  O zi de marți cu trei ceasuri rele, nu e chiar ziua ta favorită, dar refuzând problemele, poți să treci peste, cu grație. Cum să refuzi problemele? Simplu, spune ”nu”! Nu ştiu, nu am cum, nu reușesc! Nu face pe grozavul în probleme pe care nu le stăpânești, deși poate fi apanajul nativilor din zodia Balanță să se dea mare ca să obțină acceptarea și armonia care le plac. Fii atent la oportunitățile sociale care și se prezintă!

Horoscop 26 septembrie! Tensiuni uriașe pentru această zodie: Marți poate fi o zi aprinsă emoțional

SCORPION  Marți nimeni nu are nicio șansă să-ți deranjeze zen-ul sau să-ți polueze buna dispoziție cu lucruri neimportante. Cosmosul îți poate furniza o energie suplimentară, pe care o poți dedica, de data asta, laturii frivole a vieții, de după orele de program. Interesul sau obsesia zilei este cea pentru hainele și echipamentele sportive, te pregătești pentru sporturile de iarnă sau doar pentru stat cu un ceai și o carte bună la vreo cabană?

 SĂGETĂTOR Luni pare a fi o zi dedicată reflecției și luării de atitudine, în special în domeniul sentimental. O persoană mai în vârstă te poate ajuta să-ți schimbi perspectiva asupra lucrurilor, în bine. Poți beneficia de un nivel de energie care poate părea inepuizabilă, dar fii atent, poți avea tendința de a face excese alimentare, fă-ți timp să iei puțin aer curat și să faci mișcare, pentru a compensa.

CAPRICORN  Dacă îți cauți un loc de muncă, poți avea unele îndoieli cu privire la abilitățile și cunoștințele tale profesionale. Vorbește despre asta celor din jur și ascultă sfaturile celor care au mai multă experiență: informațiile pe care le poți obține îți pot fi de mare ajutor. Planeta Pluton, maestrul regenerării, te protejează! Totuși, supraveghează-ți regimul alimentar!

VĂRSĂTOR Trebuie să te mai relaxezi cu privire la realitățile zilnice. Acordă-ți o pauză cerând ajutor. Se simte oboseala nervoasă, energia ta de bază trebuie consolidată. Dormi mai mult. Ai toate șansele să-ți dezvolți noi prietenii și de a-ți rafina viața socială. Ai un concept mai larg de viață socială, care te poate ajuta să te poziționezi mai bine în viitor. Astăzi respectă promisiunile făcute!

PEŞTI  Nu încerca prea mult să zdruncini ordinea prestabilită. Luna rămâne adeptă principiilor. Cei din jurul tău ar putea să-ți sublinieze lipsa de adaptare la regulile de bază. Acest lucru poate să nu lase prea mult loc pentru spontaneitatea ta. Nu te lăsa blocat în cadre prea rigide. Fii atent la vremea schimbătoare și la nivelul de stres, poți fi mai sensibil!

Horoscop 26 septembrie! Tensiuni uriașe pentru această zodie: Marți poate fi o zi aprinsă emoțional