Horoscop azi 11 decembrie 2023. Început teribil de săptămână pentru aceste zodii

BERBEC Luni pare că a venit, în sfârșit, timpul să trebuiască să-ți faci ordine în acte. Asta pentru că e posibil să sosească, altele, foarte curând. De bine sau de rău, e precum cadourile de Moș Crăciun, în funcție de ce ai făcut anul acesta, până acum! Astrologia nu obligă, ci indică! Poți resimți un oarecare dezechilibru între momentele de activitate și cele de repaos. Trebuie să faci un bilanț al obiceiurilor tale, pentru a obține o viață mai echilibrată, mai armonioasă.

TAUR Dacă vrei să duci la bun sfârșit un proiect care îți este aproape de suflet, dar care poate fi realizat doar pe termen lung, asigură-te că ai, lângă tine, oameni dispuși să te urmezi până la capăt. Un dialog deschis cu cel de lângă tine, partenerul, asociatul, te poate ajuta în acest demers. O pierdere sau rătăcirea unui lucru ar putea fi evitată. Probabil fiind mai atent și având mai mult grijă…

GEMENI Mulțumită bunei tale dispoziții de astăzi și anturajului prietenos, ziua de luni poate fi presărată de interacțiuni inter-umane și discuții reușite. Stelele spun că poți avea șansa de a trece la un nivel superior al drumului către iluminare, înțelegere și poți fi mai deschis către cei din jur. Ar fi bine să folosești orele de lumină naturală pentru activităţile curente şi să eviți să te deplasezi după lăsarea serii.

RAC Acum pare a fi momentul potrivit să mergi înainte și să te deschizi cu încredere către ceilalți. Poți să ai toate cărțile necesare în mână pentru a-ți exprima sentimentele și dorințele, pentru a întări legăturile existente, pentru a crea altele noi și pentru a aborda viața de zi cu zi cu optimism și flexibilitate. Poate apărea cineva care să-ți solicite ajutorul, dar nu direct. Încearcă să asculți și ce se află în spatele anumitor cuvinte și poți descoperi cine este acea persoană.

Horoscop azi 11 decembrie 2023. Început teribil de săptămână pentru aceste zodii

LEU Latura ta comunicativă poate ieși, în mod deosebit, la iveală, astăzi, poți atrage oameni care să aibă nevoie de punctul tău de vedere. Discuțiile cu tine au toate șansele să se dovedească eficiente. Poți fi ascultat cu atenție și apreciat pentru calitățile tale profesionale și personale. Ziua pare să îți fie favorabilă, iar aspectele negative nu par a fi decât faulturi de joc.

FECIOARĂ Astăzi poți avea tendința de a cădea în plasa idealizării trecutului. Nu rămâne prea multe în această utopie fără sens. Poți întâmpina unele dificultăți de concentrare, în special dacă desfășori activități eminamente intelectuale, nu uita să-ți aerisești creierul, din când în când și să fii atent la cantitatea și calitatea somnului. Conjunctura astrală poate favoriza pe cei care nu-și mai fac planuri, dar luptă pentru libertatea lor personală.

BALANȚĂ Dacă vei avea șansa să îmbunătățești puțin obișnuitul, pentru cineva, ai toate șansele să-ți pui la bătaie toate abilitățile, resursele și talentele tale. Este sezonul Sărbătorilor de iarnă, când se întâmplă cele mai multe minuni, mereu cu ajutorul oamenilor! Dacă te vei simți puțin blocat, profită de aspectele favorabile și relaxează puțin regulile. Ziua de astăzi poate fi potrivită pentru realizarea unor mici sau medii investiții financiare.

SCORPION O atmosferă armonioasă vine la momentul potrivit pentru a-ți permite să faci un bilanț al aspirațiilor tale materiale. Mai mult, succesul financiar poate fi la îndemâna ta astăzi, dacă te hotărăști să-ți depășești ezitările și să acționezi… Pune mâna pe telefon! Se prefigurează, totuși, o zi de luni cenuşie. O poţi ”colora” cu o masă de prânz cu prieteni pe care nu i-ai mai văzut de ceva timp! Poate fi o bună strategie de a te detașa de problemele prezentului.

Horoscop azi 11 decembrie 2023. Început teribil de săptămână pentru aceste zodii

SĂGETĂTOR Stelele indică faptul că ar fi mai bine să observi de pe margine potențialele conflicte din familie. Aceasta poate fi cea mai bună strategie pentru a construi (sau repara) relații durabile cu cei apropiați. Ar fi bine să nu lași nici o schimbare să te seducă, nu pare a fi o perioadă bună nici pentru achiziții, nici pentru vânzări importante, nici măcar pentru a face noi conexiuni. Lasă lucrurile aşa cum sunt şi ”înţelept” te poți numi.

CAPRICORN Fiind prea perfecționist, poți rata, efectiv momentele frumoase din viață. Astăzi pari să încerci să cultivi puterea tăcerii. Demonstrând celorlalți că ai încredere în tine, poți să reușești să te afirmi. Voința și generozitatea pot fi un cocktail reușit! Stelele te avantajează pe plan personal, poți primi unele vești atât de bune, că pot părea neverosimile pentru pesimist…pardon… ”precautul” nativ Capricorn.

VĂRSĂTOR Dacă ai senzația că lucrurile progresează foarte lent și că orice încercare de a trece la nivelul următor întâlnește, mereu, obstacole, poți conta pe influența ta personală pentru a-ți pleda cauza și pentru a duce lucrurile mai departe, a le da un nou avânt. Veşti bune, conjunctura pare să te favorizeze. Se pot întâmpla unele lucruri care să te avantajeze pe termen lung.

PEŞTI Pari să nu fi dispus să faci concesii prea mari de luni, dar stelele spun că ai putea să mergi înainte. Din fericire, pari să nu întâmpini nicio dificultate, nici măcar în ceea ce privește unele sarcini, de obicei mai dificile, deci ai putea fi mândru de tine. De data asta, chiar și cu un motiv! Poți avea niște aspirații înalte în domeniul sentimental, dar și o conștientizare clară că, pentru a le atinge, trebuie să ții cont de lecțiile învățate din trecut.

Horoscop azi 11 decembrie 2023. Început teribil de săptămână pentru aceste zodii