BERBEC 

Promisiunea succesului îţi dă aripi şi cu toate că te-ai pregătit astăzi, luni, pentru o activitate obişnuită de început de săptămînă, veştile primite te motivează şi îţi dau un nou impuls! Pe cât posibil, astăzi nu schimba nimic din ce ai stabilit anterior, atât în afaceri cât şi în dragoste. Uneori noul este duşmanul binelui. Nu tot ce este nou este şi bun. Iţi plac lucrurile clare și faci achizitii solide. 

TAUR 

Coordonatele zilei de astăzi trebuie să fie fermitatea dar şi politeţea, fie acasă, cu munca la domiciliu sau dacă muncești, lucrezi, funcționezi în sănătate sau administrație! Este şi o perioadă mai deosebită în care ai fel de fel de idei trăsnite şi de păreri ciudate. Despre lume, femei, bărbaţi şi coronaVIS… imaginaţia ta, volumică aş putea spune, nu îţi dă pace. Este un dar, dar şi un blestem ! Dă curs inspiraţiei, creaţiei şi nu te lua după corbii croncănitori de veşti rele. 

GEMENI 

Este o săptămână de la Paștele Blajinilor. Astăzi pare a fi o zi de carnaval cu domiciliul forțat, distrează-te şi fă-i şi pe cei din jurul tău să se relaxeze şi să zâmbească! Nu te avantajează lucrurile grave, sobre, totul este o mare joacă, o păcălelă de grădiniță! O discuţie din a doua parte a zilei îţi vor clarifica o situaţie care pare scăpată de sub control. Dimineaţă foarte dinamică, cu multe vorbe în care se pot finaliza vechi proiecte şi idei, dar poți să dai dovadă de umor și să înveselești atmosfera.

RAC 

La serviciul de pe Skype, astăzi, de luni, ai o mare oportunitate să te faci remarcat în ochii şefilor. În registrul benefic, desigur. Ai sentimentul împlinirii dar şi senzaţia că „mai sunt multe de făcut”.  Nu apare nici un semn important de reorientare drastică şi dramatică a situaţiei tale. O zi favorabilă, deci, în special pentru activităţile de rutină. Comunică cu prietenii. Veşti bune şi programe de distracţie, mai pe seară. 

LEU 

Astăzi, mai toată ziua, ţi se dă dreptate de către cei din jurul tău. Acasă. Tragi concluzia că nu ai pierdut timpul şi că experienţa acumulată chiar contează! Mici confirmări ale valorii tale de Leu! O decizie se impune şi timpul a început să vină. Nu este nicio grabă, configuraţia care te avantajează în luarea unor decizii înţelepte şi profitabile se întinde pe o perioadă mai lungă de timp, până pe la jumătatea lunii mai. 

FECIOARĂ  

Luni nu e, tradiţional, zi de supermarket online, dar astăzi eşti atins de „febra cumpărăturilor”. Supraveghează-ţi cheltuielile, fă-ţi o listă cumpătată şi mai ales respect-o. Nu te lăsa păcălit! Nu cheltui mai mult decât ţi se pare rezonabil.  Nu întotdeauna un preţ mare înseamnă şi o calitate bună. Ţine-ţi cunoştiinţele (mai ales cele feminine) strict la distanţa potrivită, nu încuraja efuziunile sentimentale şi confesiunile mincinoase. 

BALANŢĂ   

Astăzi poţi găsi cuvintele potrivite ca să calmezi persoanele din jurul tău, acasă, sau cu munca la domiciliu, același lucru, de fapt. Lucrurile nevăzute, virusurile, cutremurele, radiaţiile, de exemplu, sunt cele care provoacă o frică teribilă. Măcar să nu fim isterici! Cu toate că este o zi fastă, evită nepăsarea şi nerăbdarea. Fii prudent şi precaut, când discuti, negociezi şi mai ales în convorbirile la telefon! Odihneşte-te mai mult şi evită discuţiile în contradictoriu.

SCORPION  

O perioadă favorabilă. Conjunctura arată că ai noroc bun şi în dragoste şi în afaceri, ceea ce este mai rar! De asemenea, cheltuieli, dar şi posibile încasări, sau începutul unor proiecte şi relaţii foarte profitabile. Sunt o serie de evenimente, însă, provocate de Mercur care până la urmă au o latură comică şi o mare doză de neprevăzut. Singurele influenţe negative sunt date de Saturn, configurație  care provoacă întârzieri şi neînţelegeri. 

SĂGETĂTOR  

O zi dedicată acţiunii, reacţiei, intervenţiei. Timpul proiectelor a trecut, acum trebuie să realizezi ce ţi-ai propus, ce ai plănuit în weekend. Nu te lăsa impresionat de comentariile comice și de zvonuri pentru proști! Continuă aspectul de zilele trecute: „o hotărâre de mai demult nu se dovedeşte cea mai potrivită” şi încerci să găseşti acum soluţii care să-ţi convină şi să rezolve situaţia, lăsată – după cum arată planetele grele Saturn şi Uranus – în suspensie, sau cu o rezolvare parţială temporară.

CAPRICORN 

Eşti ca o floare de cactus! O persoană dăruită de stele cu bun simţ, inteligenţă şi umor. Astăzi renunţă la „siguranţa personală„ şi arătă celor din jurul tău calităţile tale deosebite. Acasa, familiei și motanului Pepe! Nu încerca să-ţi impui cu orice preţ punctul de vedere, ci determină prin ajustări succesive ca partenerii de discuţie să fie de accord cu tine. Temperează-ţi partenerii, colegii prea focoşi. Fii foarte precis şi direct, atît în comunicare pe net cât şi mai ales în analiză şi sinteză. 

VĂRSĂTOR   

Dimineaţa este mai aglomerată, doar este luni, aşa pare, o zi densă. Dar, seara poate fi relaxantă şi distractivă. Astăzi nu reproşa nerealizările celor din jurul tău, menajează-i şi încearcă să-i ajuţi. Acasă. Stai şi analizează – jocurile nu au fost facute, sau nu sunt jocuri! Stelele spun ca ar fi o perioada buna de noi aliante şi noi jocuri. Oricum, păstrezi „status quo”, dar nimic nu mai este cum a fost, iar ceea ce se va intampla nu este chiar exact cum doreai. 

PEŞTI 

Astăzi, dacă nu poţi rezolva ceva, atunci amână. Sigur, dacă depinde de tine. Strînge informaţii şi cere ajutoare. Uneori situaţiile se rezolvă de la sine, pentru că Timpul găseşte soluţiile! Este ziua nedumeririlor si a grijilor nefondate. O mulţime de persoane vin la tine cu mâna intinsa, sigur, metaforic vorbind, dar și la propriu, în familie, sau primesti facturi cat cuprinde, arată aspectele lui Mercur şi Jupiter. Unele îți par justificate, altele nu!