BERBEC Sfârşitul lunii ianuarie pare favorabil.Dar, azi eşti supărat pe termomentrul afectiv!Ai impresia că nu primeşi la fel de multă tandreţe pe cât dăruieşti tu. Nu fii mercantil, nu eşti la piaţă!Nu lăsă pe mâine cînd poţi să laşi pe poimâine, dar la un moment dat lucrurile se aglomerează şi intri în criză de timp. Astăzi ar trebui să pui lucrurile tale materiale şi spirituale într-o anumită ordine, care te face să te simţi bine şi în siguranţă. Respectă-ţi cuvântul dat, mai ales ţie însuţi!

TAUR Trebuie să ai o răbdare îngerească, pentru că cei cu care discuţi astăzi par că au codiţă şi corniţe! Poate iarna ciudată este de vină, toată lumea e nervoasă, agitată şi agresivă.Nu da ocazia formării unor opinii colective. Un mic amănunt te enervează disproporţionat. Ceva legat de o construcţie, sau de o proprietate. Astăzi este o zi în care stelele te avantajează să termini proiecte sau acţiuni care au fost amânate, reprogramate sau întârziate. 

GEMENI Ziua este relativ calmă, liniştită, dar te poţi aştepta la unele evenimente, sau veşti, mai pe seară. Ultima zi din ianuarie te găseşte analizând șansele tale profesionale, dezvoltarea carierei tale. Domeniile avantajate de stele sunt astazi cele legate de partenerul de viața, pentru cei în duo. Fa-i un mic cadou, aşa, fara nici un motiv aparent! Evită intimităţile despre secretele altora, ca să nu faci compromisuri costisitoare. 

RAC Aştepţi o veste, o decizie, ca să vezi în ce domeniu sunt avantajate interesele tale, astăzi. Solo, mai faci o încercare să-ţi găseşti „sufletul pereche”, în duo, amorul este sidefat şi senzual.Evenimente sociale şi/sau din sfera culturii şi a artei. Tu ai, însa, tendinţa să vorbesti mai mult, să cauți soluții la problemele și incertitudinile tale, în general sentimentale. 

LEU Astăzi eşti pasionat de întreceri, concursuri, curse către succes. Dar, cu cine să te întreci?Sprijină-te pe prieteni şi pe famile. O dimineaţă foarte dinamică, cu multe întâlniri în care se discută din nou despre vechi proiecte şi idei. Discuţii, în general sterile. Trebuie să-ţi temperezi gama simţămintelor pentru că eşti într-o perioadă de hipersensibilitate. 

 

FECIOARĂ Ai, în cursul dimineţii, o intuiţie bună pe care o pui în serviciul colegilor, anturajului, familiei. Trebuie doar să zâmbeşti, pentru că treci printr-o perioadă în care lumea te place!Fii pragmatic. Analizează cu atenţie şi dă curs deciziilor profitabile. Sufletul tău bun te împinge spre compromisuri. Este şi aşa bine, fii generos cu cine merită. Limitează-te doar la activităţile de rutină, pentru că ziua este incertă pentru promovarea propriilor interese. 

BALANŢĂ Primeşti o veste care ți se pare lipsită de sens. Dacă este de la Fisc e evident ilogică şi arbitrară! Poate unde peste tot e haos şi nepăsare. Dar, eşti aproape de rezolvarea unei situaţii financiare. Odihneste-te mai mult și respiră aer curat, măcar asta este iarna, nu mai este praf. Ceva neașteptat, dar nu in primul rand negativ, iti schimba programul. Nu uita că timpul lucreaza in favoarea ta. Temporizeaza şi astfel poţi castiga! 

SCORPION Conjunctura te îndreaptă către pace şi armonie, concepte care îţi sunt un pic străine. Dar senzualitatea îţi este proprie, aşa că ai o zi aşa cum îţi doreşti, la propriu şi la figurat!Crede in fortele tale și în ajutorul celor ce te privesc drept în ochi. Decât o mie de prieteni de petreceri, mai bine unul singur de încredere!

SĂGETĂTOR Îngroapă securea războiului şi treci la masa tratativelor! Observă situaţia cu atenţie şi apoi, cu multă diplomaţie şi calm, trebuie să-ţi joci atuurile pe care le ai. Aşa poţi să câștigi!Astăzi, aspectele generale ale horoscopului tău arată că preocuparea ta majoră este să menţii o situaţie sau o pozitie actuală care te avantajează. Nu vinde blana ursului din padure, nu promite ceva in afara posibilitatilor tale, pentru ca s-ar putea să produci decepții nemeritate. 

CAPRICORN Atmosfera, la serviciu, este ceva mai plăcută şi destinsă, poţi să echilibrezi munca cu pauzele. Nu uita crezul comuniștilor: ”pauzele lungi și dese, cheia marilor succese!” Dar, ai ceva important de lucru. Nu chiar ce-ţi doreai, dar până la urmă activitatea este activitate! Evită, în special, în a doua parte a zilei, promisiunile, angajamentele, sau asociaţiile. Limitează-te la activităţile de rutină, cu oamenii pe care îi cunoşti bine.

 

VĂRSĂTOR   Totul apare confuz, dar în definitiv totul s-a născut din haos! Ai răbdare să se clarifice situaţia! Nu te repezi, nu te enerva, nu cataloga oamenii, fii mai „zen” şi nu vei mai suferi atâta!Este, de asemenea, perioada în care trebuie să te araţi harnic. Poate ar fi cazul să te gândeşti puţin la luna februarie, să planifici un pic, că nu doare. 

PEŞTI   Foloseşte ziua de astăzi ca să faci lucrurile acelea neplăcute, dar necesare, pe care le-ai tot amânat. După aceea, pe seară, o să te simţi mult mai bine, eliberat de presiunea obligaţiilor!Evită discuţiile în contradictoriu şi disensiunile, în cursul dimineţii. Cineva îţi aminteşte de o promisiune mai veche. Limitează-te doar la activităţile de rutină, pentru că ziua este incertă pentru promovarea propriilor interese.