Horoscop vineri, 29 decembrie. Fii mai egoist! Îți va prinde bine

BERBEC Îți poți permite puțin egoism, astăzi, îți poate face mult bine să te gândești doar la tine și la dorințele tale. Vei avea suficient timp de petrecut cu cei dragi, în această perioadă, după ce te vei bucura de plăcerile tale personale. Conjunctura astrologica poate sugera să nu te grăbești să tragi concluzii greșite, să ai suficienta răbdare, pentru că lucrurile se pot lămuri de la sine. Pe seară, cumpărături sau cinema, poți merge și singur, ca să te poți lăfăi în voie.

TAUR Anumite naturi exaltate pot fi, uneori, atractive sau, dimpotrivă, pot genera comentarii, mai mult sau mai puțin dorite. Ziua îți poate cere să ții un anumit ritm, poate fi mai bine să nu te împotrivești. O doză de egoism şi de elitism bine temperate îți poate prinde bine astăzi. Poate fi bine bine să trasezi unele limite clare pentru anturaj. Pune-i la punct şi poți avea numai de câştigat. S-au folosit destul de tine, nu crezi?

GEMENI Munca ta poate fi solicitantă fizic sau psihic, un angajament constant. Cu toate acestea, poți să obții o mare satisfacție din ea și nu ai schimba-o pentru nimic din lume. Îți place să fii recunoscut ca un profesionist. Anotimpul rece pare să nu te sperie, ba chiar pare să te împingă spre rezoluții bune. Poți să te refugiezi într-o cabană bună, meditând lângă foc, avându-i alături pe cei dragi, pentru a-ți anima șederea.

RAC Astăzi parcă vrei să fii liber să te bucuri de viață și de iubire și nu suporți să fii oprit să faci asta. O relație fără o bază solidă se poate prăbuși. Cu toate acestea, poți experimenta o senzație de intimitate extraordinară, pe care nu ai mai cunoscut-o până acum. Mai multă grijă în ceea ce privește sănătatea, mănâncă alimente naturale și evită dulciurile din comerț și, în general, orice fel de exces.

Horoscop vineri, 29 decembrie. Fii mai egoist! Îți va prinde bine

LEU Pari să fii ocupat cu proiecte mari, discuții importante, întâlniri de neratat, angajamente sau responsabilități… ai grijă să nu-ți neglijezi viața amoroasă, de familie sau socială. Dacă nu mai ai disponibilitate pentru cei dragi, riști să-i pierzi din vedere… Răsfățul specific marilor feline nu te ocolește astăzi. Evită să te enervezi din lucruri mărunte, fii constructiv în ceea ce faci. Evită să iei decizii când eşti iritat, mai bine lasă lucrurile în suspensie.

FECIOARĂ Dacă ai unele probleme sau dacă trebuie să părăsești un loc de muncă poate fi din cauză că nu ai ales domeniul pentru care ai fost predestinat. Azi poți să scapi de sub control un pic prea repede, mai ales daca trebuie sa negociezi. Comportamentul tău poate fi mult prea agitat. Poți fi tentat să te relaxezi complet, să-ți alini firea impulsive cu o sesiune de cumpărături… Atenție, nu tot ce ai vrea să cumperi poate fi și util!

BALANŢĂ Vineri, stelele ar spune să uiți de așteptările tale emoționale, de proiecțiile relaționale, această zi pare să te invite la reînnoire totală! Fii ca un copil, în căutarea unor descoperiri incitante, redescoperi-ți spontaneitatea originară! Pare că a sosit timpul pentru unele alegeri. Climatul individualist care domnește te poate împinge să ieși, în sfârșit, în evidență, să-ți exprimi voința sau chiar să ceri ceea ce ți se cuvine.

SCORPION Această zi poate fi perfectă pentru începerea sau închiderea unui dosar, a unui proiect, energia încurajează
deciziile, profitați de ea. Poate fi, de asemenea, o zi foarte pozitivă pentru tot ce poți întreprinde de unul singur. Evită, pe cât posibil, discuţiile cu persoane potenţial ostile, sau discuţiile în contradictoriu cu partenerii şi/sau asociaţii, mai ales despre proprietăţi sau posesiuni comune. Dragostea pare a fi bine aspectată.

Horoscop vineri, 29 decembrie. Fii mai egoist! Îți va prinde bine

SĂGETĂTOR Atmosfera pare a fi relaxantă, te poți îndrepta mai ușor către plăcerile vieții în sens larg. Prietenii pot să te ajute, astăzi, chiar fără să-i bați la cap. Pari să te bucuri de entuziasmul și optimismul necesare ca să accelerezi progresul la nivel profesional, familial și sentimental. Dar și pentru a-ți îmbunătăți relațiile și bunăstarea. Pari să fii gata să profiți de toate oportunitățile și lucrurile noi care se pot ivi.

CAPRICORN Ai rămas fără suficient timp de gândire astăzi? Nu te alarma prea mult, permite-ți să trăiești, și doar ia-ți precauția elementară de a nu lua nicio decizie importantă. Nu vei face nimic bun în grabă. Nu pari să fii nici iertător, nici răbdător cu ceilalți. Nu ai chef să faci concesii sau să fii orbit de aparențe. Luciditatea ta te poate face mai dur, rigid, blazat. Se spune că unii Capricorni se nasc bătrâni sufletește și își recapătă inocența pe parcursul vieții….

VĂRSĂTOR Vineri poți să primeşti unele veşti şi noi posibilităţi te pot încânta. E bine să fii entuziast, dar nu exagera cu planurile de viitor, până nu verifici toate detaliile. Pari să fii într-o dispoziție excelentă și poți intenționa să îți împărtășești bucuria de viață. Deci, poți să trimiți invitațiile, seara, pentru a-ți aduce ”tribul” împreună în jurul unor preparate delicioase, de sezon. După cină, nu ezita să scoți jocurile de societate pentru a-ți provoca oaspeții.

PEŞTI O îmbunătățire în domeniul financiar te poate face să zâmbești din nou. Poți întâlni unele oferte de nerefuzat, iar o sumă care nu poate fi de neglijat ar putea să-ți cadă din cer și să ajungă în portofel. Nu-i rău, chiar dacă e posibil să fi decis să nu mai crezi în noroc, noroc că Jupiter nu ascultă de provocările tuturor muritorilor dătători din codițe și înotătoare. Evită să legi prietenii sau conexiuni noi, aspectele par să nu te avantajeze.

Horoscop vineri, 29 decembrie. Fii mai egoist! Îți va prinde bine