BERBEC  O zi activă, cu o activitate trepidantă.Fii hotărât şi ia deciziile care se impun încă de dimineaţă. Favorurile stelelor se îndreaptă spre planul material al neguţătoriei şi cumpărăturilor.Mici schimbări, o întâlnire care îţi face plăcere şi una nu prea. Începe să se contureze un nou concept, o nouă idee sau proiect. Dă-i înainte, cu talent!

TAUR  Astăzi poţi să accepţi nişte compromisuri, dacă obţii ceva important. Nu renunţa la poziţia ta, pe gratis! În general trăieşti într-o lume mercantilă, materialistă, nu fi tocmai tu Dalai Lama!Poţi păcăli pe toată lumea, dar nu şi pe tine însuţi. Simţi nevoia unui grad de libertate personală mai mare. Trebuie să fii conservator şi să refuzi ceea ce nu este conform vederilor tale.

GEMENI Din nou nişte veşti aşa-şi-aşa. Lasă analiza şi sinteza, prima impresie contează! Ceea ce poţi cumpăra astăzi, fără să fie scump, îţi va face mare plăcere şi îţi poate fi de folos.Dacă eşti obligat să joci în continuare piesa asta de teatru care se numeşte viaţa zilnică, trebuie să faci ca simţămintele tale să nu fie evidente. Zâmbeşte şi dă-te foarte ocupat. Din fericire numai prima parte a zilei este drastică, începând de la prânz lucrurile se înviorează, urmare unei veşti.

RAC  O după-amiază activă, după o dimineaţă densă.  Nu lua şi nu da bani cu împrumut. Respectă promisiunile facute. Dacă nu poţi să faci ceva, informează, spune, nu te pierde, ca măgarul, în ceaţă!Dedică ziua familiei, cuplului şi încearcă să descifrezi relaţiile şi scopurile fiecărui membru al familiei. Oferă-le ajutorul.Totuşi, ziua pare delicată. Adică, pe muche de cuţit. Se pot întâmpla, statistic vorbind, evenimente neprevăzute!

LEU  Astăzi, numai activităţi de rutină. Nu este indicat să începi noi afaceri, sau noi relaţii. Este bine să-ţi dozezi bine efortul, vremea grea de iarnă temperat-continentală afectează negativ pe Leii cu sensibilităţi cardiace! Nu da curs propunerilor extravagante, odihneşte-te şi relaxează-te. O carte bună sau un film interesant pot crea un climat confortabil. Ceea ce s-a pierdut se va găsi.

FECIOARĂ  Eşti foarte sensibil din punct de vedere emoţional. Fii atent la promisiunile pe care le faci, nu da speranţe inutile şi nu-ţi fă iluzii, la auzul unor veşti plăcute. Mai ai puţină răbdare!Dedică ziua rezolvării problemelor importante, însă nu forţa în rezolvarea rapidă a unor situaţii. Lasă timpul să lucreze. O informaţie în legătură cu nişte bani, dar nu spera că se rezolvă imediat. Toată perioada este sub semnul, care, de fapt nici nu este negativ, al amânării şi al întârzierii.

 

BALANŢĂ “Si vis pacem para bellum”, daca doresti pacea, pregateşte-te de război! Astăzi, dacă vrei neapărat, poţi avea un conflict, dar cu ceva calm, diplomaţie şi tact, poţi obţine mai multe.Încă o dată, nu este nimic acut sau foarte ameninţător, dar picătura chinezească începe să cadă… Nici chiar prietenii apropiaţi nu te pot ajuta, mai curând strică decît folosesc. Horoscopul arată că eşti singur, ca un drumeţ în calea lupilor. Dar, „nu mor caii, cînd vor câinii”!

SCORPION   Nu te îngrijora inutil, stelele îţi sunt favorabile!Astăzi poţi profita de o situaţie conjuncturală, şi/sau poţi culege o parte din avantajele ce provin din aranjamentele altora.Conjunctura astrologică arată că ai toate şansele de reuşită, dar nu trebuie să întreci măsura, folosindu-te de influenţele favorabile. Ai, de asemenea, o mare dorinţă de a vorbi cu persoane care să ştie să te asculte şi să te înţeleagă. 

SĂGETĂTOR  Primeşti veşti, unele bune, despre proiectele tale pe termen lung, dar alte date te fac să schimbi nişte planuri pentru mâine. Îţi faci programe şi aranjamente pentru săptămâna asta.Evită, pe cât posibil, discuţiile cu persoane importante, sau discuţiile în contradictoriu cu partenerii şi/sau asociaţii, mai ales despre proiecte de viitor, proprietăţi sau posesiuni comune.

CAPRICORN   După o dimineaţă densă, este bine să eviţi izbucnirile emoţionale şi să te relaxezi cât poţi. Nu este indicată schimbarea la care te gândeşti. Ţine-te de ce ai făcut până acum, deocamdată!Poţi auzi multe lucruri relevante şi folositoare. Cu toate că ţi se propun diferite proiecte interesante, trebuie să analizezi cu atenţie substratul fiecărei afaceri în parte.Prudenţa, vigilenţa şi un dram de viclenie te pot scuti de necazuri și neplăceri.

VĂRSĂTOR  Astăzi rupe orice discuţie care poate degenera într-un eventual schimb de replici dure, cu cei din jurul tău, cunoscuţi sau necunoscuti. Seară plăcută, cu public, la spectacol, sau la terasă.Nu-ţi fă nici un program, în aparenţă. Lasă lucrurile să se întâmple. Este bine să amâni tot ce este nou şi neînceput, mai ales în a prima parte a zilei.

PEŞTI Nu te enerva din lucruri mărunte, cum ar fi incidentele casnice sau întârzierile. Numai proştii sunt sobri tot timpul. Zâmbeşte, păstrează-ţi calmul, optimismul şi buna dispoziţie!O perioadă complexă, dar care zi nu este complicată?! În această perioadă, astăzi, sau în curând, ţi se cere din nou ajutorul, de către un prieten, poate din zodia Racului în orice caz, semn de apă. Fii atent!