BERBEC În acest weekend eşti un „lup singuratic”. Duminică îţi este greu să respecţii convenienţele, îţi apar ca nişte reguli ipocrite şi uneori chiar inutile – dar sunt regulile jocului social.

TAUR Când ai ajuns la capătul a ceea ce trebuie să ştii, eşti la începutul a ceea ce trebuie să simţi! În acest weekend trebuie să faci mai mult efort decât în mod obişnuit ca să realizezi ce ţi-ai propus. Din această cauză cele două zile par obositoare şi uşor agasante.

GEMENI Un weekend indicat pentru evaluarea unor sentimente, scurte ieşiri la plimbare în oraş, sau mici vizite, cumpărături, dar nu aştepta foarte mult, mai ales de la cei cu care te întâlneşti. Duminică atenţie la micile accidente domestice în care eşti mare specialist şi un rafinat al durerii că de acea, de rafinament, îţi prinzi degetele!

RAC Cooperarea şi armonia constituie aliajul succesului, în weekend şi poate mereu. Cei din jurul tău ştiu că poţi reuşi în ceea ce te-ai angajat, aşa că te sprijină cât pot şi ei. Comunică! Duminică ai o perioadă mai bună şi lucrurile par să se aranjeze. Este timp şi de muncă, dar şi de distracţie!

LEU Ai unele oportunităţi, veşti. Poţi, printr-o manevră iscusită, să-ţi serveşti interesele strategice. Dar fă în aşa fel, ca să nu fie evident pentru legumele din jurul tău. Nici nu e greu!  Duminică seara intri puţin în viteză şi laşi lenea pe mai târziu, pentru ca ai nevoie de o tactică, de un plan pentru săptămâna viitoare.

FECIOARĂ În weekend îţi intensifici eforturile pentru ca să găseşti noi rezolvări la problemele tale. Ești nemulțumit. Dar, eşti motivat şi vrei să păstrezi direcţia fără să fii invadat de interesele celor din jurul tău. Duminică, mai apoi, îţi regăseşti ritmul şi o parte din echilibru. Poate că nemulţumirea face parte din caracterul tău!

BALANŢĂ În acestă perioadă realizezi că trebuie să cooperezi, să lucrezi în echipă. Nu îţi place acest lucru, eşti un individualist, dar trebuie să faci în viaţă şi compromisuri. Sigur, avantajoase! Duminică relaxantă! Semnele de foc şi de aer îţi sunt favorabile toată perioada, dar este mai bine să nu te iei în beţe cu cei născuţi sub zodii de pământ şi apă.

SCORPION O sâmbătă mai complicată, cu o senzaţie de „déja vu”. Dar ceva pare că nu e cum trebuie. Duminică simţi o oarecare insecuritate sentimentală – atenţie, casa familiei este prost aspectată. Strânge-i pe toţi ai tăi în jurul tău şi laudă-i şi spune-le vorbe bune – au nevoie de asta, chiar dacă eşti obosit!

SĂGETĂTOR Ceea ce trebuia spus mai demult, o să comunici în acest weekend. În familie, în duo, ieşi din rezerva ta, care să fim drepţi, nu te avantaja, şi încerci să pui diplomatic lucrurile la punct.  Nu fii ostil, adapteză-te rapid la situaţie şi o să-ţi fie bine! O realizare notabilă în a doua jumătate a weekendului, adică duminică.

CAPRICORN În weekend ai noroc, ţi se promit mijloace şi ajutor suficient ca să-ţi duci interesele la bun sfârşit. Viitorul îţi apare în nuanţe de roz, nu te grăbi, totul decurge conform planurilor! Duminică seara o veste – pe care o aştepţi de ceva timp!

VĂRSĂTOR Duminica este zi de aranjat şi verificat garderoba pentru sezonul cald, în care se pare că am intrat, în sfârşit. Sigur, nu toată ziua, mai este timp şi de o discuţie, de ceva bun cu o cafea parfumată şi poate şi de un film bun. Şi poţi începe să citeşti un roman-fluviu, ştiu că îţi plac ficţiunile şi romanele istorice.

PEŞTI Emoţional, ai dori să-ţi discuţi problemele personale cu cineva de încredere. Totuşi, în acest weekend odihneşte-te, relaxează-te, poate distrează-te puţin şi lasă confesiunile pe altă dată. Nu este nimic, însă, negativ. Duminică ai un program scurt: te trezeşti târziu şi te culci devreme!