Horoscop 22 februarie. O zodie începe săptămâna cu probleme grave: Lunea nu se scot banii din buzunar

BERBEC Astăzi eşti prea încăpăţânat, după părerea celor din jurul tău. Dacă întâlneşti o opoziţie organizată, fii calm, nu ai altă soluţie decât să amâni ceea ce vrei să faci pentru o zi mai bună. „Repede şi bine” este crezul tău în această zi şi interesele tale personale, mai ales cele profesionale, avansează în direcţia dorită. Atenţie la „răcelile” de iarnă şi la durerile de cap altele decât cele provocate de sentimente, de amor. Ai gust, ai miros – ai noroc!

TAUR Conjunctura astrologică te sfătuieşte să foloseşti dimineaţa aceasta, dar şi toată ziua, ca să reiei legăturile pierdute, sau neglijate, cu prieteni, sau cunoştiinţe. Poate îţi sunt necesare! Ziua de astăzi îţi aduce noi speranţe şi noi oportunităţi în domeniul profesional. Atenţie, însă, aparenţele trebuie întotdeauna salvate, este regula jocului pe care trebuie să o respecţi dacă vrei să fii apreciat de anturajul tău.

GEMENI Astăzi ai o atitudine inspirată. Dar şi anarhică. Complotezi pentru obţinerea de mai multă libertate, să scapi de unele obligaţii profesionale, sau casnice, sau de promisiunile făcute, într-o relaţie. Totuşi, norocul îţi zâmbeşte, cel putin în muncă, activitate. Pentru cei din zodie care fac parte dintr-un cuplu: atentie, eşti avantajat în comunicare şi în imagine. Trebuie, însă, să eviţi, cu diplomaţie, discuţiile în contradictoriu.

RAC Conjunctura arată că astăzi poţi coopera foarte bine cu semnele de aer şi foc dar mai puţin fericit cu semnele de apă si pământ. Un Leu, sau o Leoaică, te poate ajuta foarte mult. Cu informaţiile pe care le-ai avut ai luat o hotărâre care a părut că este cea mai bună. Doar nu eşti propriul duşman ca să-ţi faci singur rău, nu? Apoi datele s-au schimbat şi hotărârea nu ţi-a mai părut cea mai bună. Totuşi, te simţi din ce in ce mai în formă, cu mai multă energie şi dinamism!

Horoscop 22 februarie. O zodie începe săptămâna cu probleme grave: Lunea nu se scot banii din buzunar

LEU În ceea ce priveşte profesia, dar şi casa, căminul tău, ai multe lucruri nerezolvate şi proiecte amânate, dar astăzi ai şansa să mai rezolvi câte ceva. Totuşi, nu exagera cu activitatea! Astăzi te afli sub protecţia binevoitoare a stelelor care te favorizeaza cu idei noi și îndrăzneţe, mai ales dacă lucrezi în domeniul creației. Creaţie care poate fi un nou fel de friptură înăbușită, gen Wellington, sau o variantă de tocaniţă „à la jupâneasa”.

FECIOARĂ Mai multă atenţie! Atât în ceea ce priveşte relaţiile tale sentimentale, dar şi atenţia care trebuie s-o acorzi alimentaţiei sănătoase, meselor la ore fixe. Cheltuielile nu sunt avantajate, lunea nu se scot banii din buzunar. Trebuie să-ţi îndreptaţi atenţia înspre activităţile simple, dar aducătoare de profit imediat. Astăzi poţi să dai consistenţa necesară eforturilor şi să eviţi inactivitatea. Puţină mișcare nu ar strica, mai ales dacă ai curte.

BALANŢĂ Stelele îţi indică: trebuie să te odihneşti ca să dai răgaz organismului să se obişnuiască cu schimbarile rapide de temperatură și umiditate. Nu face şi nu primi vizite, însă socializează pe net sau vorbeşte la mobil! Ziua de astăzi este un prilej să recapeţi iniţiativa. Energia ta vitală este în creştere, iar tot ceea ce te deranjează este că toţi prietenii tai sunt foarte ocupati. Conjunctura îți indică o vreme bună pentru rezolvarea cu succes a problemelor financiare, cu aplicaţie directă la bugetul familiei tale.

SCORPION Eşti, din punct de vedere emoţional, sensibil. Atenţie la discuţiile în contradictoriu cu persoanele apropiate, cu familia. Veşti bune. Zi favorabilă călătoriilor, mai ales cele scurte, lunea este zi de început. Prietenii îţi sunt aproape ca întotdeauna, considerându-te, pe undeva, liderul grupului şi aşteptînd iniţiative din partea ta. Initiative care astazi se ilustreaza prin absenţă – nu ai o zi excelenta in ceea ce priveste originalitatea gandirii şi vrei să te plictiseşti singur, nu în grup.

Horoscop 22 februarie. O zodie începe săptămâna cu probleme grave: Lunea nu se scot banii din buzunar

SĂGETĂTOR Emoţional, configuraţia astrologică arată unele porniri impulsive, repede cenzurate de raţiune. Vorbeşte mai puţin şi ascultă mai mult, zâmbeşte – eşti tensionat şi trebuie să te relaxezi. Arta de a face avere are două căi: să câştigi mult şi să consumi puţin. Confucius spunea că ţăranul chinez este un om fericit şi sănătos pentru că este modest şi harnic. În antichitate, desigur! Astăzi, pe seară, stelele spun să-ţi oferi o distracţie, poate la un club plăcut, poate la un film nou, poate o carte. Cultura nu intră în economie!

CAPRICORN În mijlocul unui carusel ameţitor, care este viaţa ta profesională cotidiană, astăzi găseşti o oază de relaxare, poate şi un izvor de cultură şi înţelepciune. O zi placută, bine aspectată. Nu pune la inimă barfele şi vorbele in doi peri, mai ales daca provin de la femeile din anturajul tau – ai aspecte negative in zodiile feminine. Daca vrei să scapi de o relaţie, atunci astăzi este ziua. Spune-i că studiul, sau munca îţi ia tot timpul şi că oricum, în curând, pleci din ţara!

VĂRSĂTOR Astăzi dai dovadă de un umor sănătos şi de o bună dispoziţie care te fac un companoin plăcut în anturaj. Acordă-ţi, totuşi, nişte pauze, menajează-te şi încearcă să te odihneşti mai mult. Atenţie la regimul alimentar şi la răceli. Cosmosul te informează că planurile pe care le-ai făcut şi le urmăreşti de ceva timp, încep să se materializeze. Nu chiar cum le-ai visat, dar oricum, ceva-ceva începe să se mişte. Sănătatea este bună, banii – constant. Pe total o zi buna!

PEŞTI O dimineaţă liniştită. Fără frică şi fără complexe poţi rezolva astăzi unele situaţii personale. Domeniul sentimental este bine aspectat. Vorbeşte, explică, motivează şi așa poţi avea succes! Dragostea este pozitiv influenţată, la fel şi charisma proprie. In aceasta perioadă a distopiei sanitare, cu aspecte complexe, unii dintre nativi nu se simt în largul lor, anumite sentimente restrictive şi dezamăgiri existenţiale se amplifică. Ca să-ţi impui punctul de vedere personal trebuie să vorbeşti cu convingere şi patimă, atunci lipsa de argumente nu se prea observă!

Horoscop 22 februarie. O zodie începe săptămâna cu probleme grave: Lunea nu se scot banii din buzunar

Horoscopul capital.ro a fost oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ștefănescu.