BERBEC Stelele îţi indică: trebuie să te odihneşti ca să dai răgaz organismului să se obişnuiască cu anotimpul fierbinte. Nu face şi nu primi vizite, însă socializează pe net sau vorbeşte la mobil! Ziua este favorabilă pentru obţinerea de ceva avantaje, de mai multă libertate personală. De fapt este vorba de încununarea unor eforturi trecute, rezultate care îţi fac plăcere şi te fac să gândeşti că nimic nu este întâmplător sau degeaba.

TAUR Ai de luat o decizie. Atenţie, însă, aparenţele trebuie intotdeauna salvate, este regula jocului social pe care trebuie sa o respecti daca vrei să fii apreciat mereu de cei din jurul tău. Simti uneori nevoia sa fii rasplatit pentru ceea ce faci pentru ceilalti. Dar nu se intampla mai niciodata. Asta e, fii generos filantrop şi anonim! Vrei mai mult decit se poate, dar nu e vina ta. Si in stele scrie că astazi meriţi mai mult.

GEMENI Astăzi eşti plăcut surprins de sprijinul celor din jur, al anturajului! Mai toţi colegii răspund „prezent!” la apelul tău pentru rezolvarea unor probleme nu prea plăcute la serviciu. Ţine-ţi cunoştiinţele strict la distanţa potrivită, nu încuraja efuziunile sentimentale şi confesiunile mincinoase. Nu crede tot ce ţi se spune şi nu te lua după sfaturi. Numai astăzi – mulţumeşte frumos pentru sfaturile date şi uită-le imediat. Propria inteligenţă şi intuiţia pot rezolva situaţia.

RAC Ai şansa să-ţi clarifici dorinţele şi aspiraţiile, să te detaşezi de cotidian şi să te relazexi un pic. Sigur, după orele de program! Dimineaţă densă şi obositoare, cu schimbări de program.

Prudenţa şi diplomaţia trebuie să te caracterizeze astăzi, fiind comportamentul oficial preventiv la serviciu, sau unde îţi pierzi dimineţile şi jumătate din viaţa ta. Poate şi faţă de cei din jurul tău, în general.

LEU Trebuie să dai consistenţă efortului şi să respecţi programul. Dacă însă cursul prestabilit nu se poate respecta, asta insemnă că cine a făcut programul este lipsit de simţul realitaţii! Daca vrei astăzi sa faci placere celor din jurul tău, renunţă la remarcile ironice, acide şi explicatiile psihologice şi arată entuziasm şi veselie. Calităţile incontestabile ale zodiei, energia şi generozitatea, te ajuta să rezolvi cu bine nişte situaţii de criză aparute azi pe neaşteptate.

FECIOARĂ   Eşti, din punct de vedere emoţional, sensibil. Cu toate ca impuşti francul, visele tale de marire şi de imbogatire nu-ti dau pace, continua, poate până la urmă gaseşti drumul către succes. Anturajul, lumea în general este cam pe dos şi semnalele nu vor întârzia să apară. Tu nu trebuie să faci nimic, să laşi lucrurile să curgă, pentru că aspectele nefavorabile nu te interesează decât indirect, mai mult ca atmosferă.

BALANŢĂ  Sfârşit liniştit de săptămână de lucru. Fără frică şi fără complexe poţi rezolva unele situaţii personale. Vorbeşte, explică, motivează şi poţi prevala! Gandirea strategică si arborarea unui zambet permanent te fac astazi sa obtii sprijin chiar de la persoanele care nu te plac asa de mult. O seară excelentă, pe care o poţi folosi pentru afacei de amor, sau alte treburi importante.

SCORPION Nu neglija problemele de sănătate, chiar daca este vorba de o banală răceală. Astăzi situaţia pare că te oboseşte cu porniri şi opriri repetate. Parcă eşti un automobil cu frâna de mână trasă. Oboseşti repede şi uiţi lucruri mai mărunte sau mai importante. Este bine să te cruţi în acestă perioadă. Este bine să faci ceva relaxant, să te joci cu căţelul, sau cu pisica, să îngrijeşti plantele. Strict interzis să te uiţi la televizor. Bine, ai voie la la Discovery!

SĂGETĂTOR Prietenii la nevoie se cunosc, dar este bine sa nu verifici astăzi, vineri, proverbul pentru ca s-ar putea sa ai surprize nedorite! Stelele te sfatuiesc sa leneveşti un pic mai mult astazi, pentru ca te asteaptă un weekend dens, obositoar şi plin de evenimente neaşteptate. Ceaiul verde, vitaminele naturale şi mierea de tei te pot ajuta să suporţi mai bine vremurile tulburi şi vremea capricioasă!

CAPRICORN Astăzi este o perioadă favorabilă celor din zodia de pământ care caută un loc de muncă sau doresc o situaţie profesională mai bună.  O veste sau o întâlnire îţi poate face mare plăcere! Dorinţa de lux te chinuie şi râvneşti la lucruri foarte scumpe. Ti se pare o marca a prestigiului, dar nu este decat orgoliul. Pacat capital!  Ai grija mai multa de sanatatea ta, ai cam exagerat cu mancarea si chiar cu dulciurile.

VĂRSĂTOR Liniște și pace, prieteni si bani, amor și fericire… dar nu pentru tine, astăzi. Fii foarte vigilent toata ziua, chiar cu prietenii buni. Nu te simti în stare să spui un anumit adevar și să scapi de presiune. Daca nu te hotarasti mai repede, o sa ai probleme! Trebuie să-ţi modulezi afacerile de aşa natură încât varietatea şi diversitatea mare a surselor de venit să asigure încasări relativ constante.

PEŞTI Mai pui încă o piatră, ca la jocul de Go, pe drumul succesului tău. Planifică cu atenţie, fii critic şi rezumă-te la fapte. Nu te baza pe zvonuri şi bîrfe – în perioada în cauză sunt înşelătoare. Şi nu încerca să îmbunătăţeşti sau să înrăutăţeşti faptele. Ia-le aşa cum sunt. Nu au nevoie de retuşuri. Ţine-ţi colaboratorii la distanţă. Unii se cred egalii tăi, dacă le dai nas. „Dă-i nas lui Ivan, că se suie pe divan !”. Fii cordial, dar distant!