Horoscop 21 mai 2020

BERBEC  Astăzi ai mania detaliilor. Simţi că situaţia scapă de sub control şi încerci să găseşti cauzele prin analiză. Trebuie să faci eforturi ca să-ţi regăseşti energia. Poate nu este o idee rea să iei ceva vitamine cu metale, magneziu, zinc, crom, seleniu etc! Nu uita să feliciți pe Elene și Constantini. Înaintea unui nou atac, înaintea unei noi ofensive sau al unui nou proiect, forţele trebuie să se regrupeze. Se pare că ai de suferit din cauza timpului capricios, dar şi din cauza unor situaţii obiective, gen starea de alertă. Luna declanşează unele situaţii la care te aşteptai mai puţin.

TAUR Eşti surprins de o întâmplare, veste sau eveniment neaşteptat. Însă ceea ce începi, sau se petrece în această zi poate aduce rezultate bune. Nu te băga în treburile personale ale altora! Zodia guvernată de Venus, Taurul, are astăzi o zi bună pentru promovarea cu succes a intereselor personale. Totuşi, prietenii te ajută, familia te sprijină, totul pare bun şi avantajat de stele. Dacă nu vrei să ieşi în oraş, ceea ce este indicat, poţi folosi prilejul ca să petreci o seară foarte plăcută în familie, sau la o mică petrecere de Sfinții Împărați.

GEMENI Ţi se pare că întâlneşti obstacole artificiale, capcane de fapt. Poate aşa este, dar prima reacţie este să vezi cui foloseşte. În afaceri, dar mai ales în dragoste, nimic nu e întâmplător! Dimineaţa este favorabilă lucrurilor şi lucrărilor profesionale importante, sau punerii lor pe un drum critic. Promovează-ţi cu hotărâre interesele personale. Totuşi, nu trebuie să dai dovadă de mai multă încăpăţânare decât de obicei. Nu te implica în domeniul financiar, nu lua decizii importante, nu investi, așteaptă!

Horoscop 21 mai 2020

RAC  Astăzi ai o dispoziţie către vorbărie, să pierzi timpul şi să nu spui nimic. Din partea ta este o reacţie naturală de apărare, stai în defensivă şi vezi în ce direcţie o iau valurile vieţii… ale stării de alertă. Nimic foarte important. Trebuie să dai mare atenţie felului cum te adresezi şi cum formulezi replicile tale. Mai toată lumea este „cu capsa pusă sau fitilul aprins”. Bănuielile tale nu se confirmă, sau se confirmă parţial. Până la urmă timpul te favorizează. Ai răbdare şi încredere. În Dumnezeu şi în capacitatea ta de muncă.

LEU  Ai un ghimpe în lăbuţă, adică o idee fixă în creieraş! Şi nu te potoleşti până nu găseşti răspunsul la întrebarea care te obsedează. Dar nu ai timp de fiţe, este o zi densă şi obositoare. Limitează-te la activităţile de rutină permise de starea de alertă. Nu trebuie să întreprinzi nimic important. Evita graba, mai ales spre seară. Nu uita de Sfinții Împărați. Veste despre răsplata unor eforturi trecute şi a facerii de bine. Venus, retrograd, face aspecte favorabile cu zodia ta, aşa că pe seară poţi să ieşi la cursurile de dans. Foloseşte perioada ca să-ţi lămureşti problemele de amor, sau, să începi alte prospectări.

FECIOARĂ  În cursul dimineţii te bate gândul că nu ai rezultatele scontate din lipsă de pregătire. Aşa că te interesezi de perfecţionare profesională sau de tehnici orientale de seducţie, după caz!  Cafeaua de dimineaţă şi gustarea de la prânz sunt cele două pauze de astăzi. In restul zilei ai mult de lucru şi drumuri de făcut. Nu uita de măscuță! Stelele îţi sortesc o zi bună, nu te mai doare capul nici la propriu, nici la figurat, iar colegii de serviciu, real sau virtual, sunt draguţi şi serviabili. Şi, o veste bună! Evită să te enervezi degeaba din cauza unor nimicuri, acest lucru mai pe seară.

Horoscop 21 mai 2020

BALANŢĂ  Cu Venus favorabilă, retrogradă în Gemeni, magnetismul personal este în creştere, poţi lămuri favorabil unele situaţii sentimentale. Este bine să dai dovadă de prudenţă şi să eviţi căldura toridă, dar şi curentul. Căutarea permanentă a adevărului absolut şi a perfecţiunii armonioase te fac să pari din altă lume. Atenţie la gafe şi neînţelegeri, colegii tăi sunt mai rudimentari decât credeai. Trebuie să-ţi găseşti cuvintele potrivite, pentru că anturajult tău pare confuz şi distrat. Toată lumea pare că aşteaptă ceva, probabil revenirea la o viață normală!

SCORPION  Regulile generale nu sunt pentru tine. Tu ai propriul sistem legislativ. Fie că este vorba de afaceri cu multe zerouri, sau de circulaţia din oraş, sau de dragoste! Ziua de astăzi îţi prilejuieşte un episod în care eşti înconjurat de colegi sau un colectiv care nu are nici pe departe energia şi rapiditatea ta. Pluteşte un aer de dezastru proaspăt, de aventură neaşteptată şi abruptă – de tragedie aeronautică –  reflectezi cinic că te prăbuşeşti şi tu împreună cu toată ţara, în hecatomba produsă de guvern. De fapt nu este chiar aşa, dar ţie îţi place să exagerezi!

SĂGETĂTOR   Perioada zilei de astăzi te ajută să te înţelegeţi mai bine cu cei apropiaţi, cu anturajul. O seară favorabilă pentru interesele şi reuniunile de familie, sau o vorbă plăcută cu prietenii. Astăzi ai unele îndoieli, unele dubii. Ceva sună fals în concertul exterior ţie. Ceva nu este cum ar trebui să fie. Parcă vezi textura digitală a lumii acesteia false, ca în Matrix. Poate din cauză că toată lumea este panicată şi pare robotizată. Ia-ţi un moment de respiro şi vezi în ce parte merge barca vieţii tale. Este  momentul favorabil să te gândeşti la un curs nou.

CAPRICORN Pare că grijile au trecut, sau te-ai obişnuit cu ele. Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil. Încearcă să ignori pe cei care te provoacă, păstrează-ţi sângele rece! Ai aspecte favorabile – profită de ele, dar cu masură, pentru ca stelele arată, nu determină desfăşurarea unui eveniment. În negocieri, tratative, discuţii – foarte puţini pot să-ţi ţină piept astăzi. Eşti avantajat atât la vânzări cât şi la cumpărături, fie în domeniul material al mărfurilor, fie în cel al informaţiilor. Nu uita să-i feliciți pe Elene și Constantini.

VĂRSĂTOR  Astăzi nu ai rival. Poţi să-i bagi pe toţi în buzunar, sigur, dacă vrei asta. O veste te influenţează. Pare a fi o ocazie pe care o aşteptai de mult timp, aşa că eşti optimist şi motivat! Vine soarele şi pentru tine daca esti cumpătat şi faci provizii de răbdare. Cei din jur te plac, profită să-ţi promovezi cu tact interesele. Din nou ai ceva de rezolvat, dar numai dimineaţa. Trebuie să reflectezi un pic. Să te sfătuieşti cu cel mai bun prieten al tău. Adică cu tine însuţi. Ai multe pe suflet, aşa este?

PEŞTI  Încerci să-ţi armonizezi relaţiile sociale şi să tragi foloasele respective. Eşti drăguţ şi vorbeşti frumos, sperând să te faci simpatic şi util. O mână spală pe alta şi amândouă, faţa! Nu mai cauta sa scapi de drumurile şi problemele de azi. Cu calm şi nu prea multe ţigari, (dacă fumezi, desigur) reuşeşti să rezolvi aproape totul. Meriţi o seara frumoasă, poate la o onomastică de Sfinții Împărați. Totuşi, ai o perioadă destul de bună pentru promovarea intereselor personale, pe seară, la un pahar de vorbă cu prietenii. Poate îţi descarci sufletul, poate le spui şi lor ce se întâmplă.