BERBEC Astăzi încearcă să nu te amesteci cu cei care „nu sunt din acelaşi film cu tine”. Nu amesteca plăcutul cu utilul, prieteniile cu interesele. Sau, spune clar, obiectiv, despre ce este vorba! Prietenii îţi sunt aproape ca întotdeauna, considerându-te, pe undeva, liderul natural al grupului şi aşteptînd o iniţiativă din partea ta. Nu ai o zi excelenta in ceea ce priveste originalitatea gandirii, aşa că mulţumeşte-te cu soluţiile verificate.

TAUR Stelele par favorabile. Mai ales dimineaţa, când ai capul limpede şi eşti gata să iei hotărâri inspirate. Atenţia ta se îndreaptă către o situaţie mai veche, din domeniul muncii tale. Trebuie să dai dovadă de tact şi diplomaţie în relaţiile cu cei apropiaţi. Lăsă lucrurile să se aşeze singure şi nu interveni în niciun fel. Configuraţia astrală arată unele preocupări cu caracter juridic, în sensul că verifici, consulţi sau semnezi contracte, sau înscrisuri oficiale. Nu te lua imediat după semnalele de pe piaţă, după tot ce colportează presa!

GEMENI Conjunctura te avantajeză în domeniul intereselor personale. Dimineaţa poţi să obţii ceva important de la o persoană din jurul tău, poate un coleg, dacă reuşeşti să vorbeşti calm şi logic. Aspectele pozitive celste îţi permit să abordezi cu succes decizii importante, schimbări de situaţie sau poziţii sociale superioare, (pentru un mic procent din zodie ultima precizare, desigur că nu toată zodia o să fie avansată). Dimineaţa dedic-o lucrurilor, problemelor urgente. Concentrează-te asupra lucrurilor importante în cursul prânzului.

RAC Nesigur şi ezitant, modul tău de comportare este reflecţia îndoielilor interioare. Fii mai hotărât, mai sigur pe tine! Zâmbeşte, ţine capul sus, uită-te-te în ochii oamenilor şi, așa, poţi reuşi! Astăzi apare o nouă cunoştiinţă, o nouă relaţie socială, sau de afaceri. În perioada menţionată afacerile sunt mediu aspectate, aşa încît este bine să te limitezi la activităţile de rutină şi la prospectări. Viaţa de famile, sau de cuplu este bine aspectată, cu noutăţi şi bucurii. Stelele spun că ar fi bine să-ţi evaluezi exact coordonatele afacerilor producătoare de resurse şi să iei măsurile care se impun. Spre sfârşitul zilei de luni te poţi interesa de afacerile ce trenau de mai mult timp.

LEU Un plus de energie te face să acţionezi rapid, fără să te gândeşti prea mult. Fii obiectiv, logic şi… leu! Astăzi ai un fel de îndemânare în a spune lucruri cum trebuie, exact cui trebuie. Dragostea este pozitiv influenţată, la fel şi carisma proprie a nativilor din zodie, profita de favorile stelelor, dar fără să exagerezi. O zi favorabilă pe care o poţi petrece cu cei dragi. Timpul trece repede, aşa că nu ezita să le spui cât de mult ţii la ei! Dacă porneşti de la premiza că fiecare poate fi motivat în felul lui, ziua de astăzi este căluza ta în găsirea unor răspunsuri, soluţii şi explicaţii.

FECIOARĂ Mare aglomerație în zodia ta: Soarele, Marte, Venus și Mercur! Astăzi dai dovadă de un umor sănătos şi de o bună dispoziţie care te fac un companoin plăcut. Trebuie să găseşti o justă proporţie între timpul de muncă şi cel dedicat celor dragi, familiei. Ai intrat într-o rutina care te protejează dar nu te motivează. Afacerile personale şi cele amoroase sunt, însă, bine aspectate. Promovează-ţi cu curaj interesele de astăzi, de acum. Anumite informaţii şi zvonuri te luminează la propriu şi la figurat. Nu te grăbi, însă, ca să tragi concluzii. Supravegheză-ţi regimul alimentar. Mănâncă mai multe fructe şi lămâi, sau fructe care conţin vitamina „C”. Dacă nu ai probleme cu aciditatea gastrică!

BALANŢĂ Aspecte favorabile deciziilor, la muncă. De asemenea, o zi relaxantă, plăcută ba chiar interesantă sub aspectul realizărilor personale. Găseşti nota potrivită şi în acordul sentimental. Şi nu uita vechiul proverb din Orient: „mai presus decât omul bun este omul bun care se luptă cu nedreptatea. Grandios este omul bun care îi vine în ajutor.” Trebuie să ajuţi! Eşti într-o perioadă de emulaţie şi avînt. Profită şi realizează ceva, finalizează un proiect. Ajută pe cel în nevoie, pe un prieten, pe o rudă. Trebuie, din nou, să alegi cu grijă modul de rezolvare a problemelor sentimentale, atât în familie cât şi cu prietenii.

SCORPION Dacă depinde de tine, amână! Dacă nu, fiind vorba de un termen, sau de un altfel de prag, trebuie să dai dovadă de îndrăzneală. Sau la bal, sau la spital, norocul ajută pe cei îndrăzneţi! În această zi eşti deosebit de suspicios, toată lumea pare a complota împotriva ta ! Ceea ce nu este adevarat din doua motive: unul că ţi se pare, al doilea că prea te crezi buricul pământului. În această perioadă este bine să nu ai nici o reacţie, aşteptând ca această lume nebună, nebună, nebună să se stratifice şi să se structureze. Chiar haosul are structura şi legile lui.

SĂGETĂTOR Nu trebuie să te grăbeşti, nu lua decizii în grabă. Stai puţin, respiră adânc, numără până la zece şi analizează cu atenţie. De multe ori soluţia problemei se găseşte chiar în enunţul ei! Amână tot ce pare neplăcut sau neinteresant şi bucură-te de dulceaţa vieţii. Pentru un segment din nativi „dulceaţa” se transformă şi în alcool. Cumpătarea este cheia, abuzul nu a plăcut niciodată, nimănui. Pe seara cea mai bună perioadă pentru afacerile şi reuniunile de familie. Nu sunt recomandate schimbările, noul, de orice natura, aşa încât dacă aveai ceva în gând, las-o pentru altă zi!

CAPRICORN Eşti în situaţia de a purta conversaţii calme şi interesante cu cei din jurul tău, ceea ce îţi sporeşte gradul de socializare. La serviciu ceva se încurcă, aşa că fii atent şi competent! Aspectele planetelor favorizează abilitatea nativilor din zodia perfecţioniştilor ca sa rezolve problemele legate de relaţiile cu terţi sau cu autorităţile. Evită să te enervezi pentru lucruri minore şi persoane neinteresante. O întâlnire importantă din a doua parte a zilei te calmează şi îţi face chiar plăcere. Nu forţa lucrurile. Nu că s-ar rupe… dar viaţa este un ocean. Aşteaptă valul şi curentul favorabil şi vei face exact acelaşi lucru dar cu minimum de efort personal şi de resurse.

VĂRSĂTOR Se anunţă o perioadă grea, cu mult de muncă înaintea începutului școlii. Ia-ţi un moment de respiro, o pauză şi vezi pe cine poţi să te bazezi din jurul tău, să te ajute când trebuie! Astăzi ai un debit verbal cât să faci o inundaţie. Ceea ce este rar şi nu te caracterizează. Trebuie să nu exagerezi în această expansiune îndrăzneaţă pentru că este deosebit de riscantă: poţi să faci gafe şi confesiuni extravagante. O întâlnire importantă la mijlocul zilei te face să îţi freci mâinile de mulţumire. Un mic amănunt te enervează disproporţionat. Ceva legat de o construcţie. Familia este bine, animăluţele sunt sănătoase şi vesele. Totuşi, o problemă legată de o plantă, sau de un copac. O rezolvi, dar nu astăzi!

PEŞTI Din nou ai probleme personale, în domeniul sentimental. Cu toate că ai o atitudine defensivă, crezi că ai mai trecut prin aşa ceva, trebuie să dai dovadă de răbdare şi atunci poţi prevala. Această zi de luni este perfectă pentru finalizarea unor proiecte profesionale. Trebuie, numai, să te concentrezi foarte bine – ai o mare putere de focalizare pe termen scurt, însă. Pune-te, sau pune-ţi oamenii la treabă, o lună trece repede, din nefericire. Eşti în întârziere şi ştii asta. Stelele spun să te grăbeşti. Zi favorabilă ideilor noi, sau unor noi planuri de dezvoltare, dar nu importante. După masă evită întîlnirile de afaceri, fă-ţi un program de cultură şi artă. Nu lua decizii importante, nu intra în jocul altora, impune-ţi propriile reguli, nu trebuie să cedezi poziţia, iar dacă nu se poate altfel, amână!