Horoscop 19 mai 2021. Ce zodie se schimbă după cum bate vântul? Nu poți avea încredere în ea

BERBEC  Discuţiile pe care poţi să le ai pot fi dificile dar şi necesare. Dă dovadă de realism şi astăzi nu promite nimic, nu te implica, alătura, cauzelor dubioase, care sunt deja pierdute. Astăzi originalitatea nu este punctul tău forte. Conjunctura planetelor îţi este relativ favorabila, mai ales in domeniul sănătăţii. Totuşi, un regim alimentar echilibrat şi multă odihnă este ceea ce iţi trebuie. O periodă favorabilă mai ales pentru nativele zodiei. Multă lume, multe proiecte, mulţi prieteni – eşti o persoană populară…

 

TAUR  Astăzi înţelegi că nu trebuie să te schimbi după cum bate vântul, că noul cu orice preţ, schimbarea, e doar un procedeu de vânzări, de marketing. Interesele tale sunt fixe, fă-le reale! Afaceri si afaceri. Unele cu bani altele de amor. Nu uita sfatul meu: nu amesteca utilul cu plăcutul! Nu trebuie să neglijezi propriul confort nervos – o activitate prea tumultoasă face să nu obţii rezultatul dorit şi poţi pierde stima anturajului. Încet şi cu grijă înseamnă sigur!  

 

GEMENI   Cooperând, în echipă, astăzi poţi să înregistrezi unele progrese. E una dintre zilele acelea rare în care eşti sprijinit în realizarea ideilor, visurilor tale. Lumea crede că o să reuşeşti. Ceva mocnea de mai mult timp, fie că ştiai fie că nu, acum iţi rămâne doar sa tragi concluziile şi să-ţi fie de invaţătura. Nu, nu este ceva grav, mai mult este vorba despre vanitatea proprie. Este o perioadă favorabilă celor din zodia de aer. Puţină schimbare! O veste sau o discuție îţi face mare plăcere. Câştig moderat de bani şi noroc bun, adică necazuri mici.

 

RAC  Astăzi nu ai timp de pierdut cu vanităţi şi victorii virtuale. Trebuie să fii eficient, pragmatic, realist. Îţi e greu să faci compromisuri, iar eschiva este principala ta lovitură. Nu e rău! Daca ai greşit cu ceva, cere-ţi poetic şi cu eleganţă scuze şi vezi daca poți indrepta lucrurile. Dacă nu, dacă nu recunoşti greşeala, chiar dacă ai merge pe apă nu ai fi mai bun decât o pată de ulei. Chiar dacă ai programat bine ziua de astăzi este bine să te gândeşti de două ori înainte să pleci cine ştie unde, mai ales pe seară. Mai bine stai în propria bucătărie cu o cafea, o prăjitură, şi să te joci cu pisica. Daca nu ai, poţi să adopţi una. Nici nu ştii ce minune este un ghemotoc de blăniţă torcător şi plin de gheruţe!

Horoscop 19 mai 2021. Ce zodie se schimbă după cum bate vântul? Nu poți avea încredere în ea

LEU  Ai nevoie de o sursă pozitivă. O zi mai puţin favorabilă, în care primeşti unele veşti discutabile. Sau pur şi simplu eşti sătul de „sistem”, de la care primeşti mereu numai veşti negative! La serviciu ca şi acasă, in bucătărie, te întâmpină un amestec asortat de treburi urgente care aşteaptă hotărârile şi acţiunile tale energice. Nu neglija problemele care ţin de sănătate, chiar daca este vorba de o banală răceală. In general, evita să te simţi copleşit de rau, fie că este vorba de o ameninţare materială cum, fie că este o mică cheltuială care s-a dovedit că este mare.

 

FECIOARĂ   E multă agitaţie şi tensiune în jurul tău. Ai vrea să joci rolul omului invizibil, ca să poţi să-ţi vezi de treburile tale, să nu fii deranjat tot timpul. Muzica bună la căşti e o soluţie! Încearcă chill out sau Buddha bar. Un procent dintre nativii din zodia Fecioarei astăzi nu se bucură foarte mult. Recunosc, ai motive. Dar numai tu eşti de vina, pentru că nu ai puterea sa-ţi cauţi calea şi să rezişti influenţelor. Nu te enerva, nu te ajuta la nimic, ba chiar îi goneşti de lângă tine pe binevoitori. Numară in gând pana la zece si zambeşte din nou!

 

BALANŢĂ  E momentul unei discuţii dificile, pe care ai amânat-o mereu. Sorţii sunt favorabili, ziua e fastă, trebuie să ai curaj şi să vrei să rezolvi problemele, fie sentimentale, fie profesionale! Stelele te avertizează sa nu te afli in spaţii deschise, sau aglomerate, mai ales dimineaţa. Evita, de asemenea, mâncărurile grele şi indigeste. Planetele bine aspectate arată că toate problemele pe care le-ai avut in relaţiile de dragoste sunt de domeniul trecutului. Este timpul împăcării, al bucuriei şi al relaţiilor armonioase. Oficial, îţi este bine!

 

SCORPION  Eşti sfătuit de stele să laşi relaţiile nesincere şi lucrurile neserioase, frivole. Trebuie să ai o discuţie corectă şi calmă, ca apoi să te poţi concentra numai pe problemele tale importante. Atmosfera încrâncenată din jurul tau te face să te gandesti la insule cu palmieri. Atenţie insa, chiar şi acolo sunt rechini şi crocodili! Şi alţi scorpioni, mult mai mari! Poziţiile planetelor şi a indicatorilor astrologici iti indică o vreme bună pentru rezolvarea cu succes a problemelor lăsate, întarziate, abandonate chiar.  Energia ta vitală este în creştere, eşti dinamic, rapid, iar tot ceea ce te deranjează este că toţi prietenii sunt foarte ocupaţi. Adică nu au timp de tine. Ceea ce este foarte, foarte, nedrept!

Horoscop 19 mai 2021. Ce zodie se schimbă după cum bate vântul? Nu poți avea încredere în ea

SĂGETĂTOR  Discuţiile interminabile, inutile, îţi consumă prea mult timp, timp pe care nu-l ai. Ori, după cum probabil că ştii, timpul înseamnă bani! Eşti prea tensionat şi bănuielile tale te obsedează! Ai şansa să-ţi clarifici un pic dorinţele şi aspiraţiile, să te detaşezi de cotidian. Puţină solitudine, singurătate bine temperată, nu-ţi strică şi îţi întăreşte capacitatea de dialog. Poate vrei să vizitezi, ca pe un muzeu, nişte magazine noi şi foarte scumpe. Poate vrei să stai pe o bancă într-un parc şi să vezi că lumea nu este aşa de urâtă, bolnavă şi disperată cum afli de la televizor. Asta până se strică vremea…

 

CAPRICORN În plan personal, se deschid nişte căi noi, constructive, direcţii care îţi atrag imediat atenţia! Astăzi ai ocazia să demonstrezi că buna ta credinţă este constantă şi cu un viitor bun. Dupa câteva zile echilibrate, care zile au trecut repede fără amintiri memorabile, stelele îţi surâd din nou. Astăzi ai relativ noroc şi în dragoste şi in afaceri, dar afaceri care privesc comunicarea, in general! Cu zodia în continuare relativ neaspectată, dar ai pe eternul Pluton, retrograd, în zodie, trebuie sa eviti confruntările tăioase, mai ales cele legate de activitaţile profesionale sau de meseria ta.

 

VĂRSĂTOR  Semnalele ostile pe care le primeşti astăzi pot să fie doar reacţii hormonale, paranoia şi furia cotidiană. Mesajul, însă, trebuie descifrat şi înţeles. Nu provoci sentimente negative degeaba! Până la urmă iei o hotărâre, dar poți constata că nu ai luat în considerare toate datele problemei, că ţi-ai făcut „stereotipuri de comportament”, că întotdeauna stai în defensivă. Totuşi, astăzi te simţi din ce in ce mai in formă, cu mai multă energie şi dinamism, şi aceasta chiar dacă vremea este capricioasa şi presiunea atmosferică variază. Ai de luat şi o altă decizie. Mai grea.

 

PEŞTI   O parte din proiecte, ambiţii, poate visuri, se derulează convenabil. Ai intuiţie, dar nu ai energie, aşa că mai bine planifică, programează, decât să te epuizezi cu o activitate prea densă. Profesional, dar şi personal treburile par să meargă ceva mai bine. Dar exista intotdeauna un „dar” eşti mereu fascinat de găsirea formulei care să te umple de bani. Gândeşte-te mai puţin la bani şi mai mult la oamenii care te iubesc, aşa cum eşti. Aşa cum eşti, nu mai bogat, sau mai puternic. Te afli sub protecţia binevoitoare a stelelor care te favorizează cu idei noi și îndrăznețe, dacă nu comice, mai ales daca ai, sau activezi în domenii legate de copii.

Horoscop 19 mai 2021. Ce zodie se schimbă după cum bate vântul? Nu poți avea încredere în ea