BERBEC Optezi pentru o privire de perspectivă. Dar, ideile noi, chiar îndrăzneţe, sunt privite favorabil de stele. Poate fi vorba de un proiect profesional ambiţios. Tu alegi, stelele arată! Păstrează-ţi calmul şi umorul mai ales în relaţiile cu șefii, patronii, dacă vrei să ai o vacanță de Crăciun plăcută. Veşti bune de departe. Nu cheltui mai mult decât ţi se pare rezonabil. Nu întotdeauna un preţ mare înseamnă şi o calitate bună.

TAUR La serviciu primeşti nişte veşti contradictorii, mai aşteptă până se limpezesc apele. Domeniile favorizate astăzi sunt cele ale finanţelor domeniului în care activezi. Eşti ca un strateg de birou: cu toate că ai idei sclipitoare, nu ai nici cheful şi nici putinţa să le pui în practică. Este o zi fastă, dar, evită nepăsarea şi nerăbdarea. Fii prudent şi precaut, când discuti, negociezi şi mai ales în convorbirile la mobil!

GEMENI Prea multă „activitate” sedentară, în faţa monitorului, te oboseşte şi îţi ruinează vederea. Fă pauze scurte, uită-te pe fereastră, departe, cât mai departe. Acolo unde îţi sunt gândurile! Ziua de astăzi este un segment de timp contradictoriu. Este, în primul rând, o contradicţie între planurile şi dorinţele tale şi răspunsul anturajului. Posibile discuţii aprinse la serviciu, la birou, până la urmă, pentru probleme minore.

RAC Din nou, probleme profesionale? Cine nu are! Stelele spun că în acest început de săptămână, chiar dacă nu ai chef, e bine să asculţi sfatul unei persoane cu multă experienţă. Măcar ascultă! O decizie nu s-a dovedit foarte inspirată. Trebuie să continui cu datele pe care le ai, pentru că situaţia în cauză nu a fost sub controlul tău. Temperează-ţi partenerii, colegii prea focoşi.

LEU În această zi, marți, trei ceasuri rele, trebuie să iei atitudine, să-ţi aperi interesele. Să-ţi delimitezi teritoriul, să-i pui la punct pe cei din jur, să nu-i lași să te invadeze. O să învingi, eşti Leu, nu RON! Este o zi a nesimţirii, pe româneşte. Cine este mai nesimţit – caştigă ! Cine nu arata ca este atins, este învingator! Şi mai bine, este sa nu intri in aceasta competiție!

FECIOARĂ Fie că munceşti pentru bani, sau înveţi, fie activezi acasă, ai o profesie liberală, astăzi dai prea multă atenţie amănuntelor, după năravul zodiei. Trebuie să te concentrezi mai mult pe esenţial, nu-ţi mai face atâtea griji! Este ziua cheltuielilor și a grijilor nefondate. O mulţime de persoane vin la tine cu mâna întinsă, sau primești facturi cat cuprinde, arată aspectele lui Mercur şi Jupiter.

BALANŢĂ O zi liniştită, poate toată ziua, pentru majoritatea nativilor. Poţi ameliora calitatea vieţii zilnice, fără să faci eforturi mari! Conjunctură favorabilă în carieră, nu rata oportunităţile. Evită spaţiile largi cu prea mult curent şi locurile aglomerate. Nu călători pe întuneric, sfat general valabil!

SCORPION În această zi de marți, ai probleme financiare şi sentimentale. Ia-le pe rând! Astăzi termină ce ai început şi ia în serios sfaturile familiei, prietenilor. Se pare că îţi vor doar binele! Controleză anumite tendinţe extravagante, mai ales în domeniul cheltuielilor şi al promisiunilor de investiţii. Schimbările bruşte de direcţie trebuie evitate, în viaţă, în afaceri, în dragoste ca şi pe şosea.

SĂGETĂTOR Astăzi, la serviciu, pari absent şi îngrijorat, dar nu trebuie să-ţi fie frică, păstrează speranţa şi porţile evenimentelor bune sunt larg deschise pentru tine. Nimic foarte rău în acestă zi de luni! O zi agitată şi încordată, de fapt, pana la urma, pentru un lucru de nimic. Totuşi, toţi cei pe care îi întâlneşti astăzi par că sunt binevoitori şi că doresc să te ajute.

CAPRICORN Astăzi eşti prea expansiv, prea vorbăreţ, contrar obiceiului. Nu mai bate pe toată lumea la cap, nu o să obţii nimic, astăzi, luni. Concentrează-te şi vorbeşte mai puţin, fii mai precis! O decizie profesională se impune şi timpul a început să vină. Nu este nici o grabă, configuraţia care te avantajează în luarea unor decizii înţelepte şi profitabile se întinde pe o perioadă mai lungă de timp, până la vacanța de Crăciun.

VĂRSĂTOR Cei din jurul tău, prietenii, colegii de serviciu, sunt, astăzi, cei mai buni aliaţi pentru că aveți aceleași interese. Astăzi te pot sfătui să iei deciziile bune pentru interesele tale. Sigur, dacă nu intersectează interesele lor! Poziţiile, aspectele, lui Venus, Marte şi Mercur indică reuşită şi succes. De asemenea, şi cheltuieli, dar şi posibile încasări mari, sau începutul unor proiecte şi relaţii mai profitabile.

PEŞTI Preferi să fii pragmatic, să trăieşti în prezent, fără planuri de viitor. Cel puţin astăzi, luni, este cea mai bună strategie. Nu te îngriji de ziua de mâine, ea se va îngriji de ale ei! Ziua de astăzi este o perioada mincinoasă. În afaceri, toată lumea minte pe toată lumea, din diverse motive. Dupa Zohar, sunt permise şi placute Domnului “…doar minciunile și vicleșugurile pornite din dragoste.” Nu, în afaceri!