BERBEC Munca considerabilă pe care ai depus-o cu o grijă deosebită, cu multă acurateţe şi cu rapiditatea specifică îşi găseşte răsplata în această perioadă, începând, poate, cu această zi de vineri. Astăzi programul prestabilit poate suferi modificări neaşteptate. Nu este nimic, însă, negativ. Trebuie să-ţi păstrezi calmul şi să dai dovadă de umor la unele informaţii mai ciudate pe care poţi să le primeşti. Mai ai răbdare şi nu forţa finalizarea unei situaţii, ci justifică întârzierea cu un zâmbet şi o ridicare din umeri!

TAUR Nu tot ce este adevărat e necesar să fie spus cu voce tare, ţine minte şi poţi evita multe neplăceri şi discuţii care nu te avantajează. Mai multă discreţie şi de ce nu, puţină viclenie! Ocupă-te mai mult de propriile interese. Da, de interesele tale, nu de ce vrea şeful şi trebuie să faci la serviciu sau soacra, aiurea, convenţii sociale şi obligaţii pecuniare. Dar, îţi cunoşti propriile interese?

GEMENI Astăzi eşti vulnerabil la capricii inutile. Atenţie la cumpărăturile de lucruri care nu îţi trebuie, dar te încântă. Nu pierde timpul şi banii! Nu fii coţofană, nu aduna toate nimicurile! Păstrează-ţi calmul şi zâmbeşte şi totul o să fie în parametrii normali! Conjunctura iţi indică astăzi o zi în care trebuie să-ţi struneşti emoţiile şi să dai dovada de inspiraţie, atât în relaţiile familie, cât şi în afaceri. Astăzi nu trebuie să faci nicio plată importantă, evită băncile și casele de pariuri.

RAC O parte din zodie se pregăteşte pentru vacanță, călătorii, croaziere. Altă parte îşi numără, cu atenție, banii. Nu lăsa treburile importante pentru nimicuri urgente, respectă-ţi programul. Dimineaţa poţi întâlni o oarecare opoziţie într-o problemă. Nu reacţiona imediat, pentru că situaţia se poate rezolva de la sine. Utilizează orele de lumină naturală pentru activităţile curente şi nu te deplasa după căderea întunericului. Pe seară te poţi găsi într-o colectivitate favorabilă care îţi aprobă ideile.

LEU O zi ce pare mai deosebită, în care tot ceea ce spui e ascultat cu atenţie de cei din jur. Nu te lăsa purtat de vorbe, fii organizat în discurs, adună argumente şi dovezi. Comunicarea e avantajată. Altfel, eşti bine, binedispus! Ca aspect emoţional, simţi nevoie unei perspective din care să analizezi realizările şi insuccesele din ultimul timp, cât mai ales, raporturile cu partenerii tăi, cu colegii, raporturi care nu te încântă prea mult. Oare sunt, toate, problemele tale? Nu cumva te-ai încărcat, la serviciu şi acasă, cu sarcini, cu datorii care îți depășesc puterile?

FECIOARĂ Conjunctură favorabilă în domeniul sentimental. Poţi ameliora confortul vieţii zilnice, pentru că eşti într-o formă bună, pozitivă. Limitează-te la activităţile de rutină şi la cele care îţi măresc calitatea vieţii. Nu trebuie să întreprinzi nimic important. Zi bună pentru discuţii, planuri, planificări, analize, şedinţe, bilanţuri – tot ceea ce ţine de un management performant, fie că este vorba de o multinaţională, sau de propria bucătărie, garaj sau balcon.

BALANŢĂ Eşti avantajat de conjunctură. Cu toate că nu eşti foarte încântat de ceea ce se întâmplă în jurul tău, eforturile făcute până acum încep să-şi arate rezultatele. Continuă pe drumul ales. Noi situaţii şi proiecte apar astăzi şi sunt de genul care solicită atenţia ta imediată. Toată ziua, dar mai ales la prânz şi pe seară – atenţie sporită la cheltuieli şi la promisiunile făcute. Eşti înclinat emoţional să faci cheltuieli mari (gîndeşte-te de două ori înainte de a băga mîna în buzunar).

SCORPION Sunt favorizate numai activităţile de rutină, evită orice schimbare de program sau de tabiet. Nu da curs invitaţiei, dacă o să primeşti vreo invitaţie, ci spune că eşti ocupat şi reprogrameză. După amiază ai, totuşi, de rezolvat nişte afaceri. Pe plan emoţional, în relaţiile umane, mai ales în dragoste, tăcerea este mai importantă uneori decât un discurs elocvent. O zi obositoare pe total, dar până la urmă relativ plăcută. Nu ai ce să-ţi reproşezi! Seară plăcută în compania celor dragi.

SĂGETĂTOR În acest sfârșit de săptămână de lucru ai probleme cu banii! Tu, însă, ca un centaur isteţ şi diplomat, trebuie să foloseşti cu iscusinţă resursele de la părinţi, fraţi, surori, unchi, mătuşi… Configuraţia celestă arată şi o întărire a voinţei proprii şi faptul că aştepţi sau urmăreşti dezvoltarea unei situaţii. În general favorabilă. Eşti pus in fata unei decizii. Atenţie! Decizia ta conţine un ghimpe şi nu este unul de… trandafir. Analizează cu atenţie !

CAPRICORN Cu toate că ţi-ai programat din timp ziua pentru cumpărături pentru sezonul de vacanță, ceva neaşteptat, din fericire, nu negativ, te face să-ţi schimbi planurile şi să ţii banii în buzunar. O zi cam dubioasă sub aspect negustoresc, supraveghează cu atenţie cheltuielile. Problemele personale nu sunt bine aspectate. Nu aborda subiecte controversate, mai ales cu cei dragi. Astăzi nu te grăbi, nu te enerva, nu lua decizii importante. Zîmbeşte, nu vorbi mult, ascultă şi lucrurile se pot aranja de la sine.

VĂRSĂTOR La cumpărăturile rituale săptămânale, de vineri! Însă, nu mai fi risipitor, nu mai arunca banii pe o mulţime de lucruri mărunte. Fii chibzuit şi cumpără obiecte importante, mărfuri de bună calitate! Astăzi ai o zi cam monotonă şi de aceea lipsită de nerv. Ziua este, totusi, densă pentru că trebuie să pui cap la cap nişte date, informaţii, zvonuri care nu par a avea legătură, dar pentru tine înseamnă ceva. Ai, în sfîrşit, feed back-ul acţiunilor tale din ultimul timp, răspunsurile pe care le aşteptai din domeniul relaţiilor de afaceri si sociale şi al interacţiunilor dintre diferiţi oameni cu care ai comunicat în ultimul timp.

PEŞTI În această zi de vineri poţi convinge cu uşurinţă. Dar, evită semnele de foc, pentru că nu poți cădea de acord, în niciun fel, nici asupra fondului, nici asupra formei! Gândirea pozitivă şi arborarea unui zâmbet permanent te fac să obţii sprijin chiar de la persoanele care nu te plac aşa de mult. Astăzi ai o zi favorabilă, mai ales în domeniul sentimental. Configuraţiile benefice sunt in cumpănă cu influenţe mai puţin favorabile, aşa că ai o zi obositoare, dar fără evenimente notabile.