BERBEC  O zi ceva mai aspră pentru tine. Astăzi te invadează îndoiala şi nesiguranţa, lucru rar la tine, dar, păstrează-ţi calmul şi umorul, salvează aparenţele, mai ales în familie, în duo! Astăzi asta ai simţăminte pastelate. Asta înseamna la Berbeci că nu prea suportă autoritatea, şefii de orice fel ar fi, partenerul mai în vârstă.

TAUR   Este dificil să ai o minte calmă, rece, pe haosul ăsta produs și de primăvară. Furtuna hormonilor! În plus astăzi ai de calmat şi de risipit geloziile partenerului(ei), dacă eşti în duo. Pe căldură asta infernală toată lumea ia foc! Cu Mercur afectat ai toate sansele sa nu te faci înţeles, asta spus diplomatic.  Astăzi nu lua nici o decizie importantă, eşti pe cale să te grăbeşti şi cine se grăbeşte – greşeşte! 

GEMENI   Trebuie să încerci să rezolvi situaţiile de astăzi cât mai simplu posibil, fără multă transpiraţie şi efort. Stai la caldură, la propriu şi figurat, nu te expune mai mult decât e absolut necesar! Renunţă la cei care te copleşesc cu sfaturi de la tv, ziare, net, reţele şi gândeşte cu capul tău, în interesul tău. Energia suplimentară furnizată de Cosmos te face să te risipeşti mai ales in activităţi nesemnificative şi distracţii.

RAC  Reflectezi că aşa au căzut lucrurile, aşa a vrut destinul! Dar poţi îmbunătăţi situaţia prin deciziile tale de astăzi! Este doar un moment neplăcut, care trece repede, fii fără grijă! Atenţie la regimul haotic climatic şi la condusul maşinii, sau la trafic, în general. Trebuie să treci prin această zi densă, te simţi apt pentru orice fel de confruntare, pe care nu o poţi evita! Este una din ocaziile în care şarmul, pacifismul cu care iei ochii celor din jur, poate să fie şi profitabil!  

LEU   Astăzi adună lângă tine persoane competente şi bine intenţionate. Sigur, dacă ai de unde să alegi! Conjunctura te învită la precauţie şi prudenţă! Stai pe poziţiile tale, în teritoriul tău şi pândeşte! Sub lumina puternică a Soarelui, protectorul tău, se pot petrece multe lucruri. Fanteziile tale se pot realiza, în sfârşit. Nimic din ce a fost nu mai este! Dar amintirea lucrurilor bine făcute şi a trăirilor puternice nu te părăseşte. Pentru că tu nu poţi să faci ceva, dacă nu-ţi place cu adevărat!

FECIOARĂ   Astenia de primăvară te face mai dur şi nesuferit. Încearcă să nu vorbeşti mult, zâmbeşte doar şi lasă “adevărurile” tale să stea la frigider. Nimeni nu vrea lucruri neplăcute, mai ales pe vremurile astea!  Activităţile legate de speculaţiile comerciale sau comertul cu amanuntul sunt avantajate. Un incident neplăcut în a doua parte a zilei poate fi evitat cu prudenţă şi respectarea regulilor, mai ales de circulaţie.

BALANŢĂ   De obicei eşti armonios şi descurcăreţ. Astăzi, se pare că abilităţile tale mai întârzie la apel. Evită efortul fizic, dar şi băuturile foarte reci. Nu pleca la drum lung! Atenţie mărită la convorbirile la mobil sau pe reţea, evită confuziile. Nativele din zodia Balanţei, mai ales, pot fi avantajate în relaţiile amoroase. O problemă personală îşi poate găsi rezolvarea, de asemenea, dar trebuie să dai dovadă de discreţie şi răbdare!  

SCORPION    Ai nevoie de un succes, de confirmarea valorii tale atât faţă de tine, dar, mai ales, de către cei dragi. Trebuie să-ţi focalizezi atenţia către domenii care pot aduce rezultate imediate! Trebuie să ai mai multă încredere în fortele proprii şi să nu ceri ajutor decât cand este absolut necesar. Asa o sa eviti refuzurile si deceptiile. Nu acceptaţi discuţii cu necunoscuţii, mai ales dacă sunt evident membrii unei secte.  Concentrează-te pe interesele tale!

 

SĂGETĂTOR   Se pare că partenerul(a) îţi face probleme, consideri că e influenţat(ă) negativ de familia ei, de prieteni. Încearcă să lămureşti situaţia cu blândeţe şi iubire, dar cât mai curând posibil! Se aproprie nişte termene, nervozitatea creşte. Nu-ti pune nădejdia în ajutorul celor din jurul tău – trebuie să te descurci singur!  Spiritul de întreprinzător care te caracterizează te face să iei o decizie rapidă! Vezi tu mai târziu dacă a fost și inspirată! 

 

CAPRICORN   Cu Saturn în domiciliu, Marte în tranzit, un Jupiter protector şi cu Pluton mereu în zodie poţi face paşi hotărâtori în carieră, să intri şi tu în rândul plutocraţilor! Banii sunt bine aspectaţi, ocupă-te de situaţiile financiare! Cineva aşteaptă un răspuns, lasă-l să aştepte! O zi explicită, directă, clară, aşa că fii atent la semnalele care apar pe piaţă. Stelele au şi ele un moment de transparenţă. Comunică cu prietenii. Veşti bune şi programe de distracţie. Până la urmă ziua de astăzi îţi poate aduce surprize plăcute, măcar unui procent din zodie!

VĂRSĂTOR    Cei pe care îi întâlneşti astăzi par că sunt binevoitori faţă de interesele tale strategice, dar verifică exgerările în domeniul cheltuielilor şi al promisiunilor de ajutor şi cooperare! Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil. Nu da crezare tuturor zvonurilor, mai ales dacă se referă la rude, la familie, sau la prietenii buni, la anturajul apropiat, la cei din jurul tău, în general.  O perioadă plină de inspiraţie şi idei noi.

PEŞTI  Starea de bine te cuprinde şi nu mai simţi atât de tare rigorile primăverii, astenia și lenea. În duo sau solo, astăzi preţuieşti şi practici loialitatea şi iubirea! Fii mai echilibrat, mai “zen”! Poate nu ai performanţe de excepţie la serviciu sau acasă, sau la norma de distracţie, dar… te simti aşa de bine! Dacă nu curge, pică, cu ceva tot o să te alegi astăzi. Spiritul tău ludic se manifestă şi prin implicarea ta într-o mulţime de bârfe suculente, intrigi tainice şi comploturi vesele!