Horoscop 11 octombrie. Bubuie nervii pentru această zodie

BERBEC Optimismul tău exaltat poate atrage întâlniri de bun augur către tine. Pari a fi în perfectă armonie cu cei din jurul tău. Ziua este dedicată comunicării și ar trebui să nu ai probleme în a-i convinge pe cei din jur să te urmeze. Cei care lucrează în vânzări de produse sau servicii pot avea un noroc ieșit din comun în a atrage noi clienți, grație colaborării benefice a influențelor planetelor Mercur și Jupiter.

TAUR Astăzi viața ta emoțională pare să fie în centrul atenției, poți să ieși din ideile tale preconcepute și să îndrăznești să redescoperi iubirea. Poți demonstra o rezistență fizică bună, te poți simți pregătit să faci față provocărilor care ți se înfățișează. Arată-te docil, dar schimbă ceea ce trebuie schimbat și ia-o de la capăt, cu curaj, pe baze noi și sănătoase. Nu încerca să eviți întrebările importante, așa se crează progresul!

GEMENI Nu te chinui, astăzi, să-i convingi pe cei care sunt la fel de încăpățânați ca tine. Scapă de ideile tale fixe! Noile achiziții, uneori neobișnuite, pe care le faci, îți pot deschide noi perspective în viață. Profită, stelele sunt cu tine! Se poate întrevedea o deficiență, corpul tău poate cere unele reparații, suplimente… Urmărește-ți dieta și programează-ți unele analize de rutină.

RAC Indecizia nu ți se potrivește deloc. E posibil să trebuiască să rezolvi o situație pentru a-ți regăsi pacea interioară. Te poți simți foarte pregătit să-ți întărești relațiile cu colegii, prietenii sau cunoștințele, dar îți poate fi greu să te concentrezi pe sarcinile mai grele, poți fi ușor distras și împrăștiat, fii atent! Urmărește-ți somnul și dieta, ai grijă să nu mânânci în exces, toate îți fac cu ochiul…

Horoscop 11 octombrie. Bubuie nervii pentru această zodie

LEU Încearcă să îndeplinești cerințele partenerului tău sau ale oamenilor pe care îi iubești și fă ceva pentru a le restabili securitatea și încrederea. Neglijența sau indiferența pot fi mai greu de suportat decât conflictul, certurile, fii mai atent și disponibil. Poți să treci printr-o perioadă mai delicată, te poți simți mai sensibil la critici și jigniri. Nu brusca oamenii, nu evita interacțiunile și nu fii răutăcios. Zâmbește și vezi-ți de treabă, rezultatele contează!

FECIOARĂ Miercuri te poți bucuri de o formă fizică bună, dar pe plan mental poți să te simți vulnerabil. Te poți asimți agitat, poți avea dubii şi frustrări. Ți-ar prinde bine puţină mişcare, care să calmeze tensiunile nervoase și să-ți crească și nivelul de endorfine! Distrează-te, bucură-te de viață, fără a-ți face planuri pe termen lung, nu este potrivit. Discută cu cât mai mulți oameni, descarcă-ți sufletul.

BALANŢA Miercuri parcă ai fi inflamabil. Totul pare să te enerveze și poți crea scandaluri memorabile, te pricepi! Unii te pot acuza că ești de rea-credință. Acest lucru nu rezonează cu tine și poți reveni la sentimente mai bune, cu zâmbetul pe figură, gata să îi recucerești pe toți. Chiar poți fi o figură, uneori! Pe seară, poți avea musafiri și îți poți etala abilitățile ireproșabile de gazdă.

SCORPION Vrei semne de afecțiune? Poți să le oferi tu oamenilor pe care îi iubești, fără ca ei să le ceară. În ceea ce privește sentimentele, totul pare a fi în în regulă, planeta Venus te favorizează parțial și astfel poți să reziști cu stoicism unor supărări minore, mergând înainte și ascultându-ți vocea interioară. Conjunctura indică faptul că, din punct de vedere fizic, poți fi sensibil, ar fi bine să eviți locurile aglomerate și să stai în frig.

Horoscop 11 octombrie. Bubuie nervii pentru această zodie

SĂGETĂTOR Se prefigurează o zi de miercuri frumoasă. Dacă ești perseverent și pleci cu o mentalitate pozitivă, la drum, ai toate șansele să nu întâlnești obstacole îngrijorătoare în calea ta. Măcar de data aceasta, ar trebui să ai timp suficient să-ți îndeplinești atribuțiile, fără presiunea nimănui. Cu o alimentație corectă, somn suficient și plimbări cotidiene ar trebui să poți face cu brio acestei perioade mai încărcate, cu efort suținut.

CAPRICORN Astăzi nu lăsa unele detalii nesemnificative să-ți strice starea de spirit și să-ți complice viața. Cei dragi pot avea capacitatea de a te face să-ți uiți grijile, dar trebuie să mergi către ei, să ieși din cercul vicios al îngrijorărilor fără sens. Stelele spun că ai putea să-ți cumperi acel parfum sau acel gadget pe care îl ai deschis în browser de două luni, viața e scurtă! Până la urmă, muncim ca să trăim, nu trăim ca să muncim, corect?

VĂRSĂTOR Poți fi plin de energie astăzi, pentru că e posibil să ai o singură idee în minte: să te bucuri de această zi alături de persoana pe care o alegi, cea pe care o iubești, indiferent dacă relația ta este oficială sau nu. Pentru tine, hârtiile nu contează, ești un original și un romantic incurabil! Dragostea te motivează. Poți avea o bănuială, ca o presimţire. Lasă fenomenele paranormale şi ocupă-te de problemele tale. Ce o să fie, o să vezi… mâine!

PEŞTI Conjunctura astrală indică faptul că ai putea să investești în relații puternice. Soliditatea poate fi dovada maturității tale, asta e ceea ce ai vrea să dovedești celor din jur. Pari să fi renunțat la impulsivitatea ta. Poți fi în plin avânt, conform conjuncturii, nimic nefavorabil în perspectivă, ceea ce îţi poate amplifica optimismul şi dorinţa de bunăstare. Nu te apropia prea mult de cei cu care lucrezi, fii prietenos, cordial, dar rămâi distant.

Horoscop 11 octombrie. Bubuie nervii pentru această zodie