Ziua eclipsei și a conjuncțiilor. În noaptea de 10-11 ianuarie are loc o eclipsă de Lună prin penumbră, vizibilă în toată România. O Lună întunecată, roșiatică, care predispune la depresie și gânduri negre, mai ales pe cei din zodia Racului, unde se află Luna. Iar în Capricorn sunt două conjuncții: Soare-Mercur și Saturn-Pluton. Nu prea sunt motive de bucurie!

BERBEC   O zi cu auguri buni, în care conjunctura te avantajează. Mai în toate domeniile, dar indică o zi complexă în relaţiile de muncă. Conjunctura astrelor te avantajeză ca să fii elocvent. Dimineaţa poţi să obţii ceva important de la o persoană din anturaj, dacă reuşeşti să-ţi stăpâneşti agresivitatea proverbială. Treci printr-o perioadă de oboseală cronică, urmare nopților nedormite.

TAUR  Stelele arată o perioadă calmă, liniştită pentru tine, în care poţi să faci ordine prin gânduri, sertare şi fişiere. Supraveghează-ţi cu mare grijă dorinţa să deţii lucruri extravagante şi scumpe şi să faci cheltuieli foarte mari, sa investeşti mai mult in propria imagine. Nu pleca la drum lung, de seară! Dimineaţa zilei este foarte dinamică, perioadă  în care se pot finaliza vechi proiecte şi idei noi.

GEMENI  Nicio planetă în zodie, dar conjunctura generală te anunţă că este momentul să demarezi o acţiune de solidaritate profesională, sau de castă, care te face să te simţi folositor şi important! Nu te enerva, nu reacţiona disproporţionat! Te bucuri pentru că o problemă care te obseda pare că se rezolvă, dar realizezi că depinde de altcineva, nu de tine. Pare o aprobare, în domeniul tău de activitate, sau o soluţie de drept.

RAC   Energia şi optimismul îţi revin treptat, continuă cu ceea ce ai de făcut. Aspectele, statistic, bune, arată că, pe plan mental, eşti motivat şi într-o bună formă fizică. Nu pleca la drum! Zodia guvernată de Lună are astăzi o zi bună pentru promovarea cu succes a intereselor profesionale, dar eclipsa de Lună face gândurile mai negre și greutățile mai dificile. Noi idei par să se contureze, care te pot ajuta să îmbumătățești calitatea vieții tale profesionale.

LEU  Stabileşte, fără să-ţi impui neapărat părerea, un curs normal în munca ta, activitatea profesională. Iniţiezi un fel de selecţie naturală în jurul tău, în sensul că ceri mult, dar primeşti puţin. Testarea prietenilor şi a colegilor te ţine ocupat toată ziua, aşa că nu ai timp de altceva. Poţi folosi această zi de mijloc de săptămână de lucru ca să-ţi faci un bilanţ al lucrurilor pe care le ai de făcut.

FECIOARĂ   Foarte dinamic, azi poți să te implici într-o idee, un proiect important, general, la serviciu, unde muncești. Zi favorabilă discuţiilor, verbului, clarificării unor probleme, cumpărăturilor de mărfuri ieftine. Hârtiile semnate astăzi pot fi mai târziu lovite rapid de nulitate, deci nu semna contracte de cablu, donatii pentru nu-ştiu-ce-chestie, convocatorul pentru şedinta de bloc, împrumuturi la bancă! Nu mai da sfaturi, mai ales la serviciu, daca nu ţi se cer şi nu mai vorbi atâta numai despre tine.

BALANŢĂ  Eşti motivat şi bine dispus. Ai aflat şi nişte bancuri noi şi le spui cu talent. Trebuie să te ocupi de stabilirea unor relaţii umane plăcute, sau profitabile, în funcţie de interesul tău. Nu da ocazia formării unor opinii colective, la serviciu, unde muncești. Mai ales dacă aceste opinii crezi că nu îţi sunt favorabile. Ai mare nevoie de un consilier de taina, dar incă nu ştii in cine poţi avea incredere. Stelele spun să mai astepti cu confesiunile.

SCORPION  Astăzi ai înclinaţia să fabulezi inutil şi să înfloreşti lucrurile. Revino la datele de bază, lasă imaginaţia pe altă dată, sunt chestiuni serioase. O dimineaţă plină şi cam monotonă, până la urmă, în care vorbeşti mult și cu gândul aiurea. La serviciu umblă zvonuri de reorganizare şi nu prea aveţi de lucru. Semn rău! O masă de prânz obişnuită, urmată de o după amiază monotonă în care te uiţi la televizor şi nu vezi nimic. Nimic notabil, nimic memorabil, nimic important. O altă zi de joi!

SĂGETĂTOR  Fii calm şi totul se poate aranja! Trebuie să fii de acord că astăzi nu eşti prea obiectiv şi să amâni orice discuţie importantă pe altă dată. Nu pleca la drum lung, mai ales pe seară! Un Geamăn sau un Leu, sau alte persoane din semne de aer şi foc te pot ajuta, astăzi. Este, însă, bine să nu te bazezi pe persoane născute în semne de apă şi mai ales de pământ. Visele tale pot să prindă contur, aspectele astrologice sunt favorabile.

CAPRICORN   O aglomerație mare în zodia ta, Soarele, Mercur, saturn, Jupiter și Pluton. Și două conjuncții. Astăzi eşti pe val, te adaptezi noii situaţii, sau ai unele idei noi. În orice caz, conservatorismul tău zodiacal te ajută să apari ca o persoană profundă, de încredere, perfecționistă! Atenţie la pierderea de energie, la oboseala cronică. Banii sunt bine aspectaţi, evită, însă, cheltuielile un pic cam utopice şi exagerate. Proiectele profesionale începute în această perioadă pot aduce rezultate excelente.

VĂRSĂTOR   Un impuls, pe care trebuie să-l nuanţezi, de a ieşi din cotidian. Nu eşti de acord cu ceva, la serviciu şi frustrarea te face să cauţi spaţii largi şi un loc al tău, unde să te simţi liber! Ca să ai ceritudinea deciziei tale, sfătuieşte-te cu cei apropiaţi! Astăzi este ziua noutăţilor. Atât în sensul de veste, informaţie, sau eveniment social cât şi cu înţelesul de obiecte, imagini şi oameni noi, poate noi simţăminte şi sentimente.

PEŞTI  Este timpul să părăseşti conceptul în care te-ai autoexilat şi să cauţi un compromis. Inamicii de ieri pot deveni prietenii de astăzi! Nu te culca pe laurii veştejiţi, viitorul rezervă surprize! O zi obositoare, poate eclipsa este de vină, dar totul trece, până la urmă! Dă curs, astăzi, la ceea ce este bine pentru tine, pentru cariera ta. Toate aspectele par că sunt favorabile, chiar cele care ţin strict de proiectele tale profesionale, adică de iluziile pe care ţi le faci în munca ta.