Compania Herbalife Ltd, unul dintre cei mai importanţi distribuitori de produse nutritive din lume, l-a numit recent pe Edi Heinrich ca Senior Vice Presindent şi Managing Director pentru regiunea reprezentată de piaţa din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa. 

Heinrich, parte a echipei Herbalife de 20 de ani, va fi responsabil cu toate operaţiunile de business, vânzări şi marketing pe cele 37 de pieţe din regiune, având biroul în centrul Herbalife din apropierea Londrei.

Heinrich a mai ocupat poziţii de conducere în cardul Herbalife America de Sud, Asia şi Europa de Est. Ultima sa experienţă a fost pe piaţa din Statele Unite, unde a ocupat funcţia de vice-preşedinte pe vânzări.

Cariera sa în cadrul Herbalife a început în domeniul financiar, evoluând spre management şi coordonând ulterior operaţiunile din Europa de Est, pentru a deveni apoi vice-preşedinte pentru America de Sud. Apoi a fost implicat în dezvoltarea la nivel internaţional, fiind responsabil cu deschiderea unor pieţei noi precum Brazilia, India, Rusia, Columbia şi Singapore. S-a concentrat ulterior pe Asia de Sud-Est, unde a dezvoltat şi implementat strategii pe termen lung şi mdiu pentru a extinde şi a creşte profitabilitatea pieţelor din regiune.

Heinrich este licenţiat în studii economice şi este absolvent al unui MBA.

Herbalife Ltd. este o companie de network marketing la nivel mondial care comercializează produse pentru controlul greutăţii, nutriţie, şi produse de îngrijire personală. Produsele Herbalife sunt vândute în 70 de ţări prin reţeaua de 1,9 milioane distribuitori independenţi