Într-o postare pe pagina personală de facebook, Olguța Vasilescu susține că Grupul de Comunicare Strategică a mințit în legătură cu numărul persoanelor infectate.

„Doar 4 din 4600 de persoane testate sunt bolnave. Testare facuta cu aparatura performanta, dupa toate regulile si regulamentele nationale si internationale… Si atunci de unde cifrele prezentate zilnic de Grupul de Comunicare Strategica?”, scrie Olguța Vasilescu pe pagina personală de facebook.

Un Guvern incompetent

Totodată, ministrul se întreabă de ce măsurile de relansare economică nu au început și de ce firmele continuă să fie îngropate de „incompetența acestui Guvern”.

„De ce nu incep masurile de relansare economica? Au trecut deja 125 de zile de cand ne tot ameninta Orban ca iese cu masuri economice… 125 de zile!!! Cate firme au fost ingropate de indolenta si incompetenta acestui guvern?”, a mai scris fostul ministrul al Muncii.

Reacția Olguței Vasilescu survine după ce primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a dezvăluit că din cele 4.600 de teste efectuate de Primăria București, doar patru bucureșteni au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus.

„Doar 4 persoane din cele 4.600 care au participat la testarea noastră au avut rezultate pozitive la coronavirus”, anunțase Gabriela Firea.