Google a lansat un program pilot prin care încearcă să primească feedback de la utilizatori în privinţa sistemului de operare Chrome OS. Cei care se înscriu în programul pilot vor primi  laptopuri negre, care nu au inscripţionate niciun logo, au un ecran de 12,1 inch şi o autonomie a bateriei de 8 ore. Aceste notebook-uri sunt optimizate pentru a accesa Internetul instant.
Programul a demarat astăzi în SUA şi se va extinde anul viitor în restul ţărilor.În prima parte a anului viitor notebookurile Chrome vor putea fi cumpărate de la producătorii Acer şi Samsung.
Cei care vor să se înscrie la programul pilot o pot face Opens external link in new windowaici. <object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/0QRO3gKj3qw?fs=1&amp;hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/0QRO3gKj3qw?fs=1&amp;hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>