Gigi Becali, dezamăgit de acel șofer

Gigi Becali se deplasa cu mașina pe centura Capitalei, când a fost surprins de manevra bruscă a unui alt șofer. Pentru a evita un impact violent, a fost nevoit să tragă de volan, ajungând astfel pe contrasens și apoi în șanț. A încercat să evite șoferul care a efectuat o depășire nesigură și nu a acordat atenție regulilor de circulație. În ciuda încercărilor sale de a evita coliziunea, mașina sa a suferit pagube considerabile.

Faptul că șoferul imprudent nu s-a oprit să verifice starea lui sau a mașinii lui i-a adâncit supărarea. Și-a exprimat nemulțumirea față de comportamentul lipsit de responsabilitate al acelui om. A părăsit locul incidentului fără să se intereseze de consecințele evenimentului.

Gigi Becali a decis să lase mașina pe câmp. A chemat un alt vehicul pentru a-l lua de acolo. Mașina lui a rămas într-un șant din comuna Dobroeşti, județul Ilfov.

„Am intrat într-o depăşire, iar cel pe care l-am depăşit s-a băgat şi el în depăşire, fără să se asigure. Ca să-l evit, am tras de volan şi am intrat în şanţ. Când intri într-o depăşire şi cel pe care-l depăşeşti intră şi el în depăşire, se numeşte unghiul mort. Ca să-l evit, am intrat în şanţ. Maşina? Doar roţile (n.r – sunt avariate). Le-am spus poliţiştilor să ia imaginile de pe camerele video. El nici nu a oprit. Nemernic! Să-l vadă pe camere şi să-l cheme”, a zis el pentru Gazeta Sporturilor.

Gigi Becali a fost implicat într-un accident rutier

Astăzi, pe data de 12 noiembrie, Gigi Becali a fost implicat într-un incident rutier. În urma sa, limuzina lui de lux, un Rolls-Royce, a ajuns în șanț și necesită reparații serioase. Cu toate că mașina a suferit daune semnificative, alta este nemulțumirea sa. Principalul motiv de nemulțumire al lui Gigi Becali nu a fost paguba materială. El și-a sacrificat mașina pentru a evita un șofer imprudent, care, în ciuda incidentului, nu s-a oprit să vadă ce s-a întâmplat.

„La data de 12 noiembrie a.c. în jurul orei 11:42, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe DNCB, un autoturism a derapat şi a intrat intr-un şanţ. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii rutieri din Pantelimon, care au constatat că aspectele sesizate se confirmă şi că evenimentul rutier s-a produs la km 13 + 500, în zona localităţii Dobroeşti. La faţa locului a fost găsit autoturismul în cauză, fără să fie prezentă vreo persoană.

Din primele verificări şi investigaţii a rezultat faptul că, persoana care ar fi condus autoturismul se va prezenta la sediul unităţii de poliţie competente, în termenul prevăzut de lege. De asemenea, până la acest moment nu au rezultat indicii cu privire la existenţa vreunei victime. Poliţiştii rutieri efectuează activităţi specifice, pentru stabilirea cu certitudine a situaţiei de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale care se impun”, a informat, duminică seară, Inspectoratul Județean de Poliție Ilfov.