Fostul fotbalist Gică Popescu, cunoscut pentru apetitul său pentru piaţa imobiliară îşi continuă investiţiile în acest sector chiar dacă recent anunţase că îşi pune ghetele în cui pentru o perioadă. Fostul internaţional a finalizat un centru comercial de tip bazar în apropiere de Piaţa Rahova din Bucureşti.

Proiectul Doldora Bazaar, început în urmă cu patru luni, va fi inaugurat la jumătatea lunii octombrie a acestui an, în urma unei investiţii de 10 mil. euro. Centrul comercial oferă spaţii pentru producătorii şi importatorii direcţi de produse alimentare şi de larg consum, en-gros şi en-detail.

0-57226-doldora.jpg„Complexul este în faza finală de construcţie şi finisări. Nu mai sunt foarte multe spaţii de închiriat, iar ritmul de închiriere creşte pe zi ce trece. Cred că oamenii au fost atraşi de pachetele transparente de reduceri, de rapiditatea cu care s-a ridicat construcţia, de zona care promite, de seriozitatea business-ului pe care probabil o imprim eu”  a declarat Gică Popescu.

Centrul comercial, care va funcţiona după sistemul IDM, a fost construit pe un teren în suprafaţă de 12.300 mp, pe care s-a aflat în trecut fabrica de vopsele a Fabryo Corporation. Dezvoltatorul proiectului, compania Doldora Capital, a cumpărat terenul în urmă cu doi ani. Gica Popescu deţine 25% din firma de dezvoltare, restul fiind împărţit între Marius Valentin Roateş şi George Şaguna.