După ce a cerut radio și televizor în celulă, criminalul i-a șocat pe avocații celor două fete ucise cu ultima solicitare. Conform avocatei Carmen Ogășanu, Dincă vrea un fotograf. ”Ca la casele regale! După ce a cerut radio și TV, acum vrea și fotograf. A spus că are o rudă bolnavă, care nu poate să vină să îl viziteze, și vrea să i se aducă un fotograf care să îi facă 5 fotografii pe care să i le trimită rudei.”, a spus, luni seara, la România TV, avocata familiei Melencu.

Ce s-a descoperit în oasele din butoi

Pentru a putea da un răspuns concret, fără a strica probele, Institutul de Medicină Legală a decis să ceară ajutorul Institutului Național pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației, din Măgurele.

Aceștia au găsit titanui în oasele din butoi. Este un element chimic care se găsește și în obiectele pe care Dincă le-a pus pe foc, pentru întreținerea arderii: telefoane, încărcătoare, plăci de bază de calculator. Titaniul ar fi ajuns pe oase printr-un proces de ardere de câteva ore, la peste 600 de grade.

Ce s-a mai descoperit pe oasele din lizieră

Specialiștii care au descoperit titaniul pe oase, au mai descoperit că pe oasele din lizieră există particule din cârpe înmuiate în motorină, vaselină, carton bitumat, polistiren, haine. Aceleași particule străine au fost identificate și pe oasele găsite în butoi, despre care antropologii susțin că aparțin unui alt corp carbonizat.