Încă de la primul pas făcut în lumea cosmeticelor, Gerovital s-a concentrat pe inovație și eficiență, reinventându-se încontinuu. De data aceasta, noutatea cu care brandul vine pe piață este o gamă special concepută pentru barbații care își doresc performanță și în rutina zilnică de îngrijire, nu doar în domeniile în care activează.

Principalele vedete ale liniei Gerovital Men sunt Fiolele cu acid hialuronic pentru bărbați, care cresc rezistența, elasticitatea și nivelul de hidratare al pielii, datorită combinației de principii active și a două tipuri de acid hialuronic. Serul este conceput într-o formulă și concentrație specifică pielii bărbaților, diminuând efectele neplăcute ale bărbieritului zilnic și revitalizând tenul.

Fiolele anticădere sunt o altă abordare nouă asupra produselor destinate bărbaților. Redensylul acționează asupra cauzelor căderii părului, Glicina mărește rezistența firului de păr, iar Procapilul, Biocapigenul și Vitaminele din grupa B reduc sebumul și mătreața, lăsând părul dens și mătăsos.

Concepută special pentru pielea bărbaților, prin combinația complexă de principii active: Ion-Moistᵀᴹ4Men și a două tipuri de acid hialuronic, Crema antirid cu acid hialuronic restabilește tonusul pierdut.

Printre cele 21 de produse ale gamei Gerovital Men se află și: Șamponul Anticădere cu efect de întârziere a îmbătrânirii și atrofierii rădăcinii firelor de păr, Șamponul Antimătreață cu acțiune antimicotică elimină mătreața, roșeața și usturimea scalpului și Șamponul pentru utilizare zilnică, cu acțiune delicată și efect reparator, potrivit persoanelor care au nevoie de spălări zilnice ale părului.

Gelurile de duș 3 în 1 sunt destinate curățării feței, corpului și părului, având un efect ușor răcoritor și energizant. Acestea sunt completate de Deodorantele – Antiperspirant Gerovital Men, fară alcool, cu parfumuri masculine persistente.

În funcție de nevoile specifice tenului, Spuma de Ras îmbogățită cu extract vegetal de Boswelliam Serrata și Pantenol, aderă perfect la piele, înmuind barba și asigurând un bărbierit total, fără iritații. Pentru pielea sensibilă, Spuma de ras Sensitive este creată special pentru a calma, a îngriji și a proteja pielea în timpul bărbieritului, lăsând-o suplă și relaxată.

Noile produse Gerovital Men sunt disponibile în toate magazinele de brand Gerovital și Farmec, pe magazinul online www.farmec.ro, în farmacii, în supermarket-uri și hipermarket-uri,  precum și pe marketplace-ul Emag.ro.