Urmează cele mai mari transformări din ultimii 100 de ani! Noul cancelar al Germaniei tocmai a făcut anunțul

Astfel, cancelarul federal Olaf Scholz a declarat în cadrul primei sale declaraţii guvernamentale, prezentate în Bundestag, că Germania trebuie să fie neutră climatic până în 2045. În acest context, guvernul său şi-a asumat Acordul Climatic de la Paris şi va contribui la succesul acestuia

„În spatele nostru se află 250 de ani în care prosperitatea noastră s-a bazat pe arderea cărbunelui, petrolului şi gazului. Acum se află în faţa noastră aproximativ 23 de ani în care va trebui să renunţăm la carburanţii fosili şi vom renunţa la ei. Astfel, în faţa noastră se află cea mai mare transformare a industriei şi economiei noastre din ultimii cel puţin 100 de ani. Suntem un guvern al progresului tehnic, fiindcă nu putem deveni neutri climatic decât prin progres tehnic şi fiindcă numai astfel Germania şi Europa vor putea ţine pasul cu concurenţa la nivel global”, a declarat Olaf Scholz.

Scholz a subliniat obiectivul de a administra 30 de milioane de doze de vaccin până la sfârşitul anului

De asemenea, Scholz a reiterat obiectivul de a administra 30 de milioane de doze de vaccin până la sfârşitul anului. Numai astfel Germania va reuşi să depăşească valul pandemic, susține acesta.

„Guvernul federal nu se va odihni nicio clipă şi vom activa orice pârghie până când vom primi toţi înapoi viaţa noastră anterioară şi toate libertăţile. Vom face tot ce este necesar, pentru guvernul federal nu există linii roşii. Da, va fi iarăşi mai bine, da, vom purta lupta împotriva pandemiei cu mare hotărâre şi da, vom câştiga această luptă”, a mai spus Olaf Scholz.

Cancelarul i-a criticat vehement pe cei care neagă existența COVID-19

Mai mult, cancelarul i-a criticat vehement pe cei care neagă existența COVID-19. „Democraţia noastră este o democraţie capabilă să se apere”, a completat Olaf Scholz.

Totodată, Scholz le-a promis mai multă participare la viaţa socială oamenilor cu rădăcini străine din Germania.

„Vorbim aici de un sfert din populaţie. Vom face o politică de migraţie călăuzită de raţiune, care stimulează migraţia legală şi reduce migraţia nereglementată”, susține noul cancelar al Germaniei.