George Simion și Cristian Terheș participă la CPAC

George Simion și Cristian Terheș vor participa la CPAC – Conservative Political Action Conference. Aceasta este cea mai mare conferință a liderilor conservatori din lume. De asemenea, Donald Trump va fi prezent la CPAC pe data de 24 februarie.

Terheș și-a anunțat prezența la CPAC prin intermediul rețelelor de socializare.

„În perioada 21-26 februarie sunt la Washington DC, invitat în calitate de președinte al Partidului Național Conservator Român (PNCR) la CPAC/ICS5, eveniment la care voi și vorbi. La eveniment mai sunt prezenți și George Simion, Claudiu Târziu și alți lideri AUR, care și ei vor vorbi.

Evident, cu această ocazie vor avea loc și întâlniri cu lideri politici, think-tank-uri, jurnaliști etc.

CPAC – Conservative Political Action Conference – este cea mai mare conferință a liderilor conservatori din lume. Pe data de 24 februarie va fi prezent la CPAC și Donald Trump”, a scris el pe Facebook.

ICS – International Covid/Crisis Summit – este o conferință pornită în pandemie, a mai precizat europarlamentarul. Aceasta a furnizat o platformă pentru medicii independenți să își poată prezenta descoperirile referitoare la virusul COVID și vaccinurile pretinse.

„În primăvara anului 2023 am co-organizat ICS3 în Parlamentul European, unde au vorbit doctori de renume mondial, unele dintre prezentări făcând sute de milioane de vizualizări online.

Cu această ocazie am vorbit cu organizatorii ICS ca ediția a patra să o facă în România, la Parlament, de organizare ocupându-se AUR”, a adăugat Cristian Terheș.

Parlamentul României a găzduit ICS4 în toamna anului 2023

În toamna anului 2023, Parlamentul României a găzduit evenimentul ICS4, iar partidul AUR s-a ocupat de organizare într-un mod exemplar. Printre invitați s-au numărat nu doar medici de renume internațional, ci și personalități puternic conectate la mediul conservator american, inclusiv apropiați ai lui Trump.

Toți au fost fascinați de România și de primirea călduroasă pe care au primit-o, exprimându-și dorința de a reveni în țară, uneori chiar alături de familiile lor, a mai precizat europarlamentarul.

„În discuția pe care am avut-o la București cu privire la locul desfășurării ediției a cincea a ICS, recomandarea mea a fost ca ICS5 să se facă la Washington, când se face și CPAC.

După consultări s-a agreat propunerea pe care am făcut-o, astfel că în prezent cele două evenimente, CPAC și ICS5, sunt reunite.

Este o bucurie să auzi vorbindu-se în asemenea medii înalte cu respect despre România.

Respectul se vede inclusiv din faptul că delegația din România are cei mai mulți vorbitori.

Voi reveni cu amănunte”, a conchis acesta.

George Simon și-a anunțat prezența la Washington printr-un mesaj scurt postat pe rețelele de socializare.

„Să facem România Mare din nou, nu doar America!”, a scris el.

Candidează George Simion la alegerile prezidențiale?

Recent, George Simion a vorbit despre alegerile prezidențiale. Liderul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) a explicat că ia în considerare posibilitatea candidaturii sale, în cazul în care „există riscul ca Marcel Ciolacu să devină Președintele României”.

Astfel, George Simion a anunțat că ia în considerare posibilitatea de a candida la alegerile prezidențiale din 2024. Cu toate acestea, această decizie este condiționată de posibila candidatură a președintelui PSD, Marcel Ciolacu.

De asemenea, liderul formațiunii a discutat și despre relația dintre AUR și Dan Puric. Simion a subliniat compatibilitatea valorilor și viziunii acestuia cu principiile partidului.

Potrivit șefului AUR, aceste valori se bazează pe patru piloni importanți: națiunea, familia, credința și libertatea. Mai multe puteți citi aici.