Gebrüder Weiss România, prin soluțiile logistice inteligente oferite de-a lungul anilor, s-a dovedit a fi un partener logistic de încredere pentru industria de telecomunicații, astfel încât, la mijlocul anului 2017 a semnat contractul cu unul din cei mai importanți clienți din industria de telecomunicații, pentru această nouă locație. Cerințele specifice de gestionare și depozitare, dar și aspecte care țin de siguranța și monitorizarea bunurilor au condus la necesitatea oferirii unui spațiu adecvat desfășurării activității clientului.

 „Investițiile făcute în dotarea depozitului cu echipamentele necesare dar și atragerea de noi angajați dedicați proiectului, au rolul de a cimenta un parteneriat de durată, bazat pe calitatea serviciilor oferite pe acest segment de activitate. Succesul unei relații se construiește pe angajamentele pe care ni le asumăm în fața clienților dar nu în ultimul rând, pe experiența și rezultatele dovedite” a declarat Mirela Brojban, Business Unit Manager  Soluții Logistice – Gebrüder Weiss România.

Filială a Gebrüder Weiss Holding AG, cu sediul în Lauterach (Austria), compania Gebrüder Weiss România are o experiență de peste 23 de ani în activitatea de transport și logistică pe piața din România, furnizând de-a lungul anilor soluții logistice inteligente pentru clienții săi. Prin rețeaua sa locală de distribuție, Gebrüder Weiss transportă mărfurile către orice punct de livrare din țară prin hub-uri amplasate strategic în București, Arad, Sibiu, Cluj, Bacău, Braşov, Constanţa, Oradea și Craiova.

Str. Ithaca 1000, Bolintin Deal, jud. Giurgiu
T +40.372.678.420
[email protected]

http://www.gw-world.ro