„Prioritatea mea strategică este în continuare cultura companiei. De-a lungul carierei, m-am concentrat pe dezvoltarea talentelor și am avut privilegiul de a lucra alături de echipe valoroase, cu un potențial incredibil. Pentru mine este o onoare să îmi pot urma această pasiune aici, în România”, declară Irina Firstova pentru Revista Capital.

Rețeta succesului pentru Coca-Cola HBC România este, conform spuselor Irinei Firstova, resursa umană: „Oamenii, totul este despre oameni. Despre a face ceea ce spui că vei face, despre a atrage talente, a le susține, a le oferi oportunități de creștere și a investi în oameni. Este de a-i provoca să își atingă potențialul, să ia inițiativa, să acționeze ca un tot unitar, să îi implici și să construiești o cultură în care toți se simt mai mult decât incluși, se simt mândri”, explică managerul.

”Este crucial să știm cum se simt angajații noștri”

Având în vedere natura profesiei sale, o zi de muncă o găsește pe Irina Firstova mai mereu în jurul echipei de HR, echipei de senior management sau în jurul oamenilor din companie. „Cred că este crucial să știm cum se simt angajații noștri, ce cred ei despre orice nouă inițiativă, este esențial să cunoști realitatea din piață”, completează Country HR Managerul.

Timpul liber și-l petrece alături de soțul său și cei trei copii, iar principala sa pasiune este coaching-ul. „În calitate de coach certificat ICF îmi aloc mereu timp să investesc în asta și chiar recent, cu ocazia Săptămânii Internaționale a coaching-ului, am oferit ședințe pro bono”, ne spune Irina Firstova.