Gabriela Cristea revine la TV cu o nouă emisiune. Ea va fi gazda emisiunii „Mireasa, capriciile iubirii”, de la Antena Stars, o extensie a show-ului matrimonial „Mireasa”, prezentat de Simona Gherghe.

Gabriela Cristea prezenta până acum emisiunea „Mireasa – Urzeala soacrelor” la Antena Stars, însă show-ul revine acum sub un alt nume. Gabriela Cristea revine pe micul ecran după o scurtă vacanță, de luni, 13 septembrie. Vedeta va fi gazda emisiunii „Mireasa, capriciile iubirii”, o extensie a show-ului matrimonial de la Antena 1 „Mireasa”.

„Dragilor, de luni, 13 septembrie vă aștept în direct de la ora 19:30 la „Mireasa, capriciile iubirii” la Antena Stars. Povestim împreună cu concurenții din casa „Mireasa” despre cât de capricioasă este iubirea. Vă aștept cu drag”, a scris Gabriela Cristea pe pagina sa de Instagram.

Gabriela Cristea a trecut prin momente dificile la „Splash! Vedete la apă”

Gabriela Cristea nu a avut prea mult timp liber, asta pentru că a făcut parte din proiectul „Splash! Vedete la apă”. Din cauza emoțiilor puternice, prezentatoarea TV a decis să nu sară în apă.

„Dragilor, am primit cu drag provocarea „Splash! Vedete la apă”, dar până la urmă am decis să nu sar. Să fiu sănătoasă pentru familia mea este cel mai important, iar acesta a fost factorul decisiv. Unii dintre voi poate se simt dezamăgiți, dar sunt sigură că mulți, sau cei mai mulți, mai ales cei care sunt părinți și poartă responsabilitatea creșterii copiilor, mă înțeleg și poate mai sunt și alții care se regăsesc în decizia mea”, a spus Gabriela Cristea.

La ce emisiune o vom mai putea vedea pe Gabriela Cristea?

De asemenea, Gabriela Cristea va face parte și din reality show-ul Mămici de pitici, cu lipici de la Antena Stars.

“Mă bucur tare mult că fac parte din reality show-ul Mămici de pitici, cu lipici de la Antena Stars! E o propunere frumoasă, care a venit firesc. Îmi doresc ca fetele mele să fie dezinvolte în faţa camerelor de filmat, pentru că poate cine ştie, pe viitor, vor avea o carieră în showbiz. Eu asta îmi doresc, dar am să le respect propriile decizii.

Sunt fericită să împart şi cu alte mămici din experienţa mea de viaţă şi ştiu că vom avea şi momente în care cei mici vor plânge, dar de cele mai multe ori ei zâmbesc. Aşa e şi în viaţă, până la urmă, iar noi vrem să mă prezentăm o parte din bucuria pe care noi o trăim în fiecare zi!”, a spus şi Gabriela Cristea.

Sursă foto: Instagram