Firma Spedition UMB , fostă lider în domeniul construcțiilor drumurilor și autostrăzilor din România, s-a reorientat spre aviație. După aproximativ 15 ani în care a contractat lucrări de sute de milioane de euro pentru întreținerea drumurilor naționale, modernizarea infrastructurii rutiere, construcția autostrăzilor și deszăpezire, Spedition UMB, patronată de familia Umbrărescu, din 2013, a schimbat domeniul de activitate. Având trei elicoptere de lux, Spedition UMB , în 2014, a realizat venituri din transportul aerien de pasageri în valoare de 235,78 milioane lei și cheltuieli de 217,42 milioane lei. Conform bilanțului depus la Ministerul Finanțelor, SpeditionUMB  a înregistrat un profit un valoare de 14,69 milioane lei cu un număr mediu de 21 de angajați.  
În 2013, primul al ca transpotator aerian de pasageri, Spedition UMB a înregistrat venituri de 486,94 milioane lei și a realizat cheltuieli în valoare de 381,30 milioane lei. În urmă cu trei ani, familia Umbrărescu, având 22 de angajați în cadrul firmei Spedition UMB, s-a ales cu un profit net de 88,8 milioane lei.

În 2012, ultimul an în care a activat în domeniul lucrărilor de construcții a drumurilor și autostrăzilor, Spedition UMB, conform indicatorilor din situaţiile financiare anuale depuse la unităţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor, a înregistrat un număr mediu de 37 de angajați și un profit generaos în valoare de 94,3 milioane lei.

Citește și: Avioane private: democratizarea luxului