Fostul avocat al agresorului a dezvăluit care a fost momentul în care Gheorghe Dincă a mărturisit crimele pe care le-a comis. Totul s-ar fi întâmplat în foișorul din curtea sa.

”M-a rugat sa rog anchetatorii să-l trimită pe domnul polițist respectiv sa discute cu dânsul. Mi-a indicat numele. Îl știa pentru că purtaseră discuții anterioare, nu stiu dacă în ziua de dinainte. Mi-a atras atenția când i l-am adus acolo. M-a rugat să-l las singur cu dânsul. Acest domn politist s-a aflat acolo și în ziua de sâmbătă și duminică, când am mers pentru prima dată în casa inculpatului.”, a declarat fostul său avocat.

”După ce a stat de vorbă cu polițistul a recunoscut totul.”, a mai spus acesta.

Potrivit acestuia, la recunoaștere i s-au arătat exact fotografiile cu cele două fete. Avocatul a mai precizat că polițiștii și anchetatorii din Craiova au făcut presiuni asupra lui Gheorghe Dincă pentru a recunoaște.

”Lui Dincă i s-au arătat doar două fotografii, cu cele două fete. Cred că și dacă i s-ar fi arătat mai multe, tot pe ele le-ar fi indicat. Se insista să recunoască. Erau insistențe din partea procurorilor și polițiștilor.”, a spus Bogdan Alexandru.