În plus, pe lângă casa propriu-zisă de 16.800 de metri pătrați, proprietatea numită Riverbend Ranch deține un heliport, o cramă și o sală de cinema.

„Există atât de multe lucruri de făcut aici, încât te poți simți în propriul tău refugiu”, a declarat Smith pentru Business Insider.

Întreaga proprietate este construită pe 1,918 de acri din ținutul Utah. Este localizată în apropierea râului ceea ce permite acces ușor la pescuit și alte activități în aer liber.

Casa are opt dormitoare și nouă băi, o cramă și o sală de cinema.

 

 

Familia Smith deține proprietatea din anul 2013. „Am văzut un videoclip despre casă într-un e-mail în jurul Crăciunului din 2012, iar noi am fost invitați s-o folosim pentru Revelion. Am cumpărat proprietatea în aceeași săptămână”, a transmis Smith.

Agentul imobiliar, Paul Benson, de la Engel& Volkers, a declarat că potențialii cumpărători se pot bucura de intimitatea oferită de proprietate. „Este un adevărat munte, o experiență occidentală în timp ce se află la 20 de minute de Park City”, a spus el.

 

Pe baza deciziei de a vinde proprietatea, Smith a spus: „ Avem un program foarte ocupat, cu munca, copiii, călătorii, astfel încât am simțit că nu am fost în Utah suficient în cursul anului pentru a aprecia acest loc uimitor cu adevărat. A fost o decizie grea de a vinde locuința, dar sperăm că următorii proprietari vor putea petrece mai mult timp aici.”