Florin Călinescu a reacționat extrem de dur la auzul veștii că liderul PSD Liviu Dragnea  ar urma să acorde pentru toți copii gratuitate pentru vitamina D.

“Dragi guvernanți, adică livulică, e clar că treaba cu suta de km. de autostradă, promisă până de revelionu’ trecut, e bulșit ca toată guvernarea ta. 
Bă, da’ când vii azi și bagi chestia că trebuie să tai niște mărunțiș, pe care tot tu l-ai proptit în buget, ca să dai vitamina D copiilor, ești maximus. Prostus Maximus. De fapt, Ticălosus Maximus. Băăă, vitamina aia se asimilează 90 la sută din statul la soare. 
Restu’, e hoția unor firme care fac pastile. Câteva procente le mai halim din ouă și alte alea. 
Ești praf. 
Săptămâna care vine, ma obligi să fac un live. Desigur, vine vorba și de ăilalți…”, a comentat Florin Călinescu pe pagina sa de facebook. 

Liviu Dragnea a declarat, duminică, că a rugat-o pe premierul Viorica Dăncila să analizeze posibilitatea reducerii sumelor alocate serviciilor secrete și să le redistribuie pentru sănătate, precizând că dacă Guvernul nu va decide asta, va fi depus un amendament în Parlament, în acest sens. „I-am rugat să analizeze sumele serviciilor secrete. Cred că sumele importante de aici pot fi relocate în sănătate de exemplu. Eu mă gândesc ca un program de acordare gratuită cu toți copiii din România de vitamina D este tot un program de siguranță naționala. Program pentru diabet. Si doamna prim-ministru cu domnul ministru au spus că vor analiza, dacă pot face în Guvern această modificare, dacă nu, eu sigur o să fac la Parlament”, a spus Liviu Dragnea, la Parlament.