UPDATE: Florin Călinescu a dat detalii despre cum i-a fost spart contul de Facebook.

Totuși, de câteva zile, pe pagina acestuia de Facebook sunt distribuite diferite videoclipuri și postări care nu sunt reprezentative pentru juratul de la ”Românii au talent”. Se pare că pagina de pe site-ul de socializare a fost spartă de către hackeri.

Reacțiile internauților nu au încetat să apară. La o postare în limba spaniolă, o internaută a scris ” Astea nu sunt postarile lui Calinescu,e sigur un cont fals,eu una,nu mai dau likeuri pana nu ma conving cine anume posteaza!”.

Un alt internaut și-a dat seama că cel care postează nu este Florin Călinescu și că pagina acestuia a fost hackerită, motiv pentru care a postat următorul mesaj: ” Ultimele live-uri ale maestrului au deranjat tare și l-au hackerit.”

Din fericire, se pare că îndrăgitul actor a reușit să își recapete contul de Facebook iar acele videoclipuri au fost șterse.

De când a început totul

Ultima postare serioasă a lui Florin Călinescu este din data de 21 iunie, atunci când a postat un mesaj în legătură cu inundațiile care au avut loc în Capitală.

De atunci, pe pagina de Facebook a actorului, au început să fie distribuite diverse videoclipuri, majoritatea în limba engleză alături de un mesaj tot în limba engleză. Printre internauții care au comentat la postările de pe pagină se află și oameni care nu și-au dat seama că acestea nu sunt postate de către actualul deținător al contului.