Actorul Florin Călinescu a lansat un nou atac exploziv la adresa lui Liviu Dragnea! Nu a scăpat nici Călin Popescu Tăriceanu de înțepăturile lui Călinescu. Imaginea pe care a postat-o Dragnea este însoţită de un comentariu care sugerează că lucrează la proiectul bugetului de stat pe 2019: „Cu cifrele pe masă. Viitorul arată bine!“

“Întors din vacanță, repetentu’ livulică postează o poză cu niște nătărai. Și cu un alt repetent. Cel puțin. moliceanu. Zice că viitorul arată bine. Pentru el. Normal. Acuma, ar trebui să precizeze cu care din damele lui a fost în recreație, de nu a putut să își expună fățăul la ceremonia de la Ateneu. Când cu președinția Europii…sau poate nu a avut cravată.

Și, pentru că bugetul nu are cum să fie, briganzii din foto, pun la punct următoarele atacuri asupra unora și altora.

Cum ar fi EXTRAORDINARA imbecilitate că BNR-ul e responsabil de căderea leului. Adică, rezerva țării, câteva zeci de miliarde euro, ar trebui alocată fanteziei livuliste.

Aveți în minte tabloul ăla cu niște maidanezi care joacă poker…cam așa e poza cu ăștia…numai că aștia joacă pe banii țării. Toți banii.

Livulică, moșule, vine vremea când nu mai merge la cacialma.

Mă obligi să renunț la meseriile mele…!

Ne vom întâlni curând!”, a postat Florin Călinescu pe contul său de socializare.

De altfel, fotografia în care apare Liviu Dragnea alături de președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu și miniștrii Finanțelor și Economiei, Eugen Teodorovici și Nicolae Bădălău a devenit rapid subiect de glume pe Facebook, unde internauţii au postat propriile interpretări ale imaginii, unii simţind nevoia să o introducă în tablou şi pe Viorica Dăncilă.