Fiul lui Liviu Dragnea a atras atenția presei în ultima vreme și asta mai ales după ce tatăl său a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova.

Zilele trecute, Valentin Dragnea a fost fotografiat în timp ce pleca, alături de iubita tatălui său, Irina Tănase, de la un cabinet de avocatură.

La o privire sumară, nimic nu a părut ieșit din comun. La o analiză atentă, însă, jurnaliștii au rămas surprinși când au văzut un detaliu incendiar. La mâna stângă acesta avea un ceas, care potrivit jurnaliștilor de la Prosport, este marca Ulysse Nardin Marine Chronograph, în a cărui componenţă există aur roz de 18 karate, modelul fiind evaluat la circa 12.500 de euro. Producătorul orologiului există pe piaţă de peste 170 de ani şi este recunoscut ca fiind un brand de lux.

(sursa foto: Prosport)

Sursa citată a amintit că fiul lui Dragnea este finanţatorul lui Turris Turnu Măgurele, echipă promovată acum în Liga 2 după ce a defilat prin Liga 4 şi Liga 3. Clubul s-a bucurat de un tratament preferenţial, la Turnu Măgurele ridicându-se un stadion modern, cu toate facilităţile, în timp ce oraşe mari, cu o tradiţie lungă în fotbal, încă aşteaptă să li se aloce fonduri pentru reconstrucţia arenelor vechi de zeci de ani.