Fiul Vioricăi Dăncilă șochează din nou. El a postat, luni, un mesaj uluitor pe pagina sa de socializare chiar în momentul în care la Înalta Curte de Casație și Justiție liderul PSD, Liviu Dragnea, avea de înfruntat atât furia protestatarilor cât și o posibilă decizie de condamnare a sa în dosarul angajărilor fictive.

Victor Dăncilă a transmis un mesaj care nu a putut însă fi urmărit decât de cei care sunt prieteni cu acesta pe pagina de socializare, contul său nefiind unul unul public.

El a spus scurt și la obiect următoarea propoziție, în engleză, “Kill them with kindness”. Cu alte cuvinte, “Ucide-i cu bunătate!”, a recomandat fiul premierului.

Nu este prima oară când fiul primului-ministru iese cu mesaje la adresa liderilor politici. În urmă cu ceva vreme, acesta a avut o poziție tranșantă la adresa lui Klaus Iohannis un Te-ai opus cind Ponta a vrut sa interzica exportul de lemn pt a opri distrugerea Padurilor, Te-ai opus desfiintarii a 102 Taxe si Cresterii Pensiilor , Burselor, Salariilor medicilor şi Salariului Minim. Te-ai opus primei numiri de Premier facuta de Alesii Poporului Roman fara a prezenta motivarea. Spui ca bugetul e supraevaluat dar ceri mai multi Bani pt Securisti! Iata doar citeva motive pt care nu esti Presedintele Meu!”, a comentat atunci Victor Dăncilă.

De altfel, o altă știre care l-a vizat pe acesta a stat mult timp în atenția opiniei publice. Este vorba de informația potrivit căreia băiatul premierului era angajat la Curtea de Conturi a României. ”În privința domnului Victor Dăncilă, vă comunicăm că acesta este angajatul Autorității de Audit cu contract individual de muncă pe perioadă determinată (durata mandatului demnitarului aferent perioadei 29.01.2018 – 15.10.2020), având funcția de consilier I în cadrul cabinetului demnitarului”, a informat Curtea de Conturi.