Astfel, Isărescu a avut o cifră de 2.098.735 de lei, în timp ce profitul realizat a fost de aproape 400 de mii de lei, în scădere de la 619 mii lei. 
Cifra de afaceri a firmei de vinuri a guvernatorului BNR aproape s-a dublat față de 2010, de la 1,168 milioane de lei la 2,098 milioane de lei.
Mugur Isarescu: "Am înțeles, prin firma mea, că nu este ușor să faci afaceri "în sens pozitiv" în România

Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, spunea în urmă cu ceva timp ca a înteles din activitatea firmei sale ca nu este usor sa faci afaceri "în sens pozitiv" în România, adică să se creeze locuri de muncă, să se platească salarii și impozite, în contextul birocrației ridicate și al numărului mare de impozite.

"Nu pot să spun ca business-ul merge usor. Vinăria aceasta, podgoria asta micuță, m-a apropiat foarte mult de lumea de afaceri și am inteles dinăuntru. Nu eu conduc firma pentru că nu am voie prin lege, dar mă implic, că sunt acționarul principal. Uitându-mă la cifre și văzând cum merg lucrurile, am înțeles ca nu este ușor să faci afaceri în România, afaceri în sens pozitiv. Birocrația este mare, există raportari absolut nenecesare și nu se fac prin computer, trebuie să te duci de exemplu de la Drăgășani la Vâlcea cu mașina ca să depui o hârtie", a declarat Mugur Isărescu, în cadrul emisiunii "După 20 de ani", difuzată duminica la Pro TV.
Măr SRL, firma lui Mugur Isărescu, deţine 20 de hectare de viţă-de-vie în zona Drăgăşani şi produce mai multe soiuri de vin, printre care Sauvignon Blanc, Crâmpoşia strămoşească, Tămâioasă Românească, Cabernet Sauvignon.