„Printre cele mai importante proiecte în care ne-am implicat în acest an se numără clădiri de birouri precum AFI Park, Oregon Park, Metropol Offices, Malmo Office Towers, dar şi instituţii precum Spitalul Clujana. Acestea, împreună cu mărirea echipei noastre, sunt principalele motive ce stau la baza estimărilor financiare”, a declarat Daniel Popa, country manager Reynaers Aluminium România.

Potrivit acestuia, 60% din vânzările pe plan local sunt reprezentate de profilele destinate faţadelor cortină. Pe plan secund se află, cu 30% din vânzări, reperele pentru uşi şi ferestre, restul fiind atribuit reperelor pentru uşi glisante.

Reynaers Aluminium România livrează pe piaţa locală soluţii de aluminiu pentru uşi, ferestre, pereţi cortină, sisteme glisante, parasolare şi sere, toate acestea fiind produse în unitatea de producţie a companiei din Duffel, Belgia.

Daniel Popa spune că piaţa tâmplăriei de aluminiu a înregistrat comenzi în creştere cu 10-15% în acest an, faţă de 2014, în contextul în care doar pe piaţa rezidenţială s-a putut observa o cerere mai mare cu 10% în primele nouă luni din acest an.