Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a fost exclus, vineri, din organizația PSD Sector 4. Ședința a avut loc vineri dimineață, Bădulescu nefiind prezent, susțin surse citate de știripesurse

Următorul pas va fi eliminarea din partid. PSD urmează să anunțe în prima ședință a CGMB excluderea din partid a lui Bădulescu, urmând ca acesta, potrivit legii, să-și piardă funcția de viceprimar. 
De altfel, Bădulescu se aștepta la o asemenea mișcare. Cu câteva zile în urmă, el a anunţăt că are informaţii conform cărora preşedintele interimar al PSD Bucureşti, Gabriel Mutu, va încerca să introducă excluderea sa din partid pe ordinea de zi de marţi a şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD. „Am luat la cunoştinţă, cu dezamăgire, dar nu şi cu surprindere, de strategia domnului Mutu Gabriel, prin care doreşte să devină preşedinte ales al PSD Bucureşti, respectiv eliminarea din competiţie a potenţialilor contracandidaţi. La scurt timp după ce mi-am anunţat intenţia de a candida pentru această poziţie, domnul Mutu Gabriel i-a somat public pe colegii din organizaţia sectorului 4 să mă excludă din partid”, se arata într-un comunicat transmis de Bădulescu.
Gabriela Firea a făcut recent o postare pe pagina sa de Facebook în care îl laudă pe colegul său, viceprimarul Aurelian Bădulescu. Acesta i-a rămas fidel Gabrielei Firea şi nu a părăsit frontul, atunci când aceasta a început războiul cu Liviu Dragnea.