Libertatea.ro a intrat în posesia unor imagini nedifuzate până acum, care surprind haosul din primele minute ale intervenţiei din noaptea de 30 octombrie 2015.

Orlando Șchiopu, unul dintre șefii ISU, a cedat nervos în noaptea intervenţiei din Colectiv și a înjurat morții: „Lasă-i în p**a mea”!

Filmarea în care se pot face auzite cuvintele rostite de ISU a fost făcută de un subofițer ISU București Ilfov, care a ajuns cu primul echipaj de intervenție la fața locului, în seara fatidică de 30 octombrie 2015, scrie libertatea.ro.

Cele 20 de minute nu au fost văzute decât de un grup restrâns de ofițeri superiori și ascunse apoi.

De remartcat este că filmările nu sunt nici în dosarul Colectiv, care se judecă de 3 ani, nici în Raportul Corpului de Control, care acuza „improvizația autorităților”, exact ceea ce se vede în aceste filmările oficiale, care au fost făcute dispărute până azi.

Din rezumatul prezentat de Libertatea.ro, se poate observa haosul intervenţiei, lipsa coordonării. Primii care au intervenit au fost oamenii din club, care îi scoteau pe cei arşi, abia apoi au intrat pompierii şi echipajele de intervenţie.

La minutul 7:35 al filmării, colonelul Orlando Șchiopu, adjunctul inspectorului șef ISU, cedează nervos și înjură morții: “Lasă-i în p**a mea!”.

VIDEO aici