Fiica lui Mugur Isărescu a dat lovitură! Ce salariu are Ileana Lăcărimioara Isărescu

În perioada 2001-2002 aceasta a petrecut un an în departamentul financiar al IBM, la Viena. Ulterior, aceasta s-a angajat la un fond de investiții din Statele Unite ale Americii, unde a lucrat în perioada 2004-2006. Din 2006 până în 2011, fata lui Mugur Isărescu a lucrat la o altă corportație, în departamentul de management financiar.

După această perioadă, Ileana Lăcrămioara Isărescu a ocupat funcția de președinte al programului guvernamental pe care IBM l-a implementat în România și în alte țări din partea de sud-est a Europei, notează fanatik.ro.

Pentru acestă funcție, fiica guvernatorului BNR primește anual un salariu de aproape 15.000 de euro, plus un pachet avantajos dacă îndeplinește obiectivele firmei.

Cariera pe care o are acum s-a construit și pe succese și pe eșecuri. Proeictele pe care le-a avut în activități de servicii și suport pentru întreprinderi s-au dovedit a fi modeste, la fel ca activitatea pe care a avut-o la o agenție de publicitate la care a fost asociată.

Mugur Isărescu are și un fiu care se ocupă de afacerea cu vinuri a familiei

În timp ce Ileana Lăcrămioara Isărescu are și-a construit singură o carieră, fratele ei, Costin Isărescu, se ocupă de afacerea cu vinuri a familiei, de podgoria de la Drăgășani, dar și de pensiunea și crama aferentă.

Acesta a reușir să contribuie la întărirea brandului, acesta făcându-se remarcabil pe piața vinurilor autohtone.

Mugur Isărescu este căsătorit din anul 1975 cu Elena Isăresecu. El ocupă funcția de guvernator al BNR din anul 1990. În perioada decembrie 1999-decembrie 2000, Mugur Isărescu a fpst premierul României, pe finalul mandatului de președinte al lui  Emil Constantinescu.